ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 940
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив/София
На мен лакомията ми е голям проблем. Както се казва - без едно мога, но с едно не мога. Започна ли да ям, ако ми е вуксно - край. Ще се натъпча до преяждане. Много се радвам на хората, които успват да хапнат малко и да кажат "стоп". Затова 36-часовите фастове ми вършеха чудесна работа. С 2 36-часови фаста седмично, успявах да регулирам и да балансирам седмичния калориен прием. А и ми помагаше да махна задържаната вода, че и това ми е голям проблем - като балон се подувам. Но, явно и така не става вече. С годините става все по-трудно. Ще видим новия вариант, който съм си определила, до къде ще доведе.

За днес съм планирала 1 хранене в 16.00 ч - домати, карставици, сирене и 2 филии пърнозърнест хляб. Да видим.....

И аз съм така. Мога лесно цял ден да не ям, но започна ли, поглъщам огромни количества.. За мен броене на калории не става, трябва просто да знам от какво мога да си хапвам без угризения и от какво- не. И да се движа повечко..

# 691
Щеше да е много просто, ако всичко опираше до едно уравнение с калории.
Шарпи, каква е гарнитурата?

# 692
Щеше да е много просто, ако всичко опираше до едно уравнение с калории.
Шарпи, каква е гарнитурата?
Азиатски микс, пиленце.
Прибрах се късно и нямах време да режа свежи зеленчуци, та миксовете спасяват положението.

# 693
Може ли малко информация за този чай, аз имам проблем със задържане на течности и стигам до флорантрил.
https://wowtea.eu/
това е, аз си взех тропическите детокс и слимфит, мноооог оприятен вкус и аромат Flowers Leaves Flowers Herb Flowers Seedling
wow tea детокса го пия вечер, слимфита - сутрин,
една супена лъжица се запарва в 400 мл вода

a.nik, и аз пия флурантрил преди МЦ и ову, ник'ви глухарчета и коприви не помагат

продължавам с продуктовото позициониране Mr. Green
снощи ходих на боди балет в студио Левита
малко е скучно, но се ля вода от мен

и като погледна грациозното съвършенство, което водеше тренировката,
всеки ден ми идва да правя екзерсис...Heart Eyes

та тъй, сега има още отпуски  и командировки,
но зимата обмислям 2-3 месеца балетни занимания
за коледа ще се поздравяваме с плие People Dancer People Dancer People Dancer

-2.2 кг от японското, чая и фаста в неделя

# 694
използвам тези двете за отводняване като лилавото е по-добро като резултат

Скрит текст:

# 695
Опасничко ми звучи това с фурантрила,той действа до към 48 часа ако хравилно си спомням... Не е случайно че се отпускат с рецепта тия неща.

# 696
моето е с рецепта, пия макс 3 в месеца

# 697
Щом ти е предписан явно има за какво, просто срещам из теми ей така да си го препоръчват едни на други, а поне мен такава мисъл ме стресира леко...

# 698
О, предписания по писаници във форума да иска човек! В една тема потребителка поставя диагнози по изследвания на хора, които не е виждала и няма цялостна картина. В друга тема се предписват хормони ей така и хората слушат и пият...

Давам отчет за деня
- бекон на фраера и един домат
- телешки бургер със зелена салата.
Зелената салата беше много, но ми се услади. Отдавна не бях яла. Сега ме гледат едни интересни бири отсреща, аз се правя, че не ги виждам. Позната се е видяла с мъжа ми и ми ги пратила по него. Уф...
Откъм активност - едва 9000 стъпки (но валя...) и тренировка за корем. Отсега още имам мускулна треска.

# 699
Те не би трябвало да могат да си ги закупят че да ги пият по принцип... във форума кой ще им издаде валидна рецепта за хормони?
За Фурантрил обаче съм виждала да се примоли някой като си е наумил да си купи, щото знае че отводнява. Я ще промрънка в аптеката и ще го съжалят, я ще излъже че е за баба му и рецептата останала у нея... това поне съм виждала и чувала на място, сигурна съм че и по-находчиви извинения има. Но диуретиците не са шега работа, а пък си ги препоръчват наляво и надясно май.
Те и разни билкови неща за отводняване не са безобидни де, според мен си трябва внимаване и там.

# 700
То контролът е никакъв. Аз съм от години на еутирокс (предписан от лекар)например, само в аптеката на Щерев са ми искали рецепта 🤷🏻‍♀️

# 701
То контролът е никакъв. Аз съм от години на еутирокс (предписан от лекар)например, само в аптеката на Щерев са ми искали рецепта 🤷🏻‍♀️
Баш!
Натке, слез на земята. Не само, че могат, ами и масово се купуват лекарства с рецепта, ама без такава. Нали си работила в аптека, би трябвало да си наясно.
Вечерята днес от мен: кълки, останалия микс от вчера и доматки. Килата са бетон 50, при все че съм и в цикъл. Днес тренировка: мързи ме. Направих 100 клека, но не ги броя. Мижава работа.

# 702
Точно където бях, поне моите наблюдения не са за чак такъв разраден двор, явно са били по-съвестни там от средното, знам ли...
Че идваха и искаха всякакви неща ей така гьотере, идваха. Но както си искаха, така си им и отказваха, освен когато е някой който постоянно си го купува същото и го знаят че му е предписано. И пак напомняха да си носи рецептата. Или да си вземе нова че е изтекла старата вече.
А иначе са си искали всякакви неща - от Диазепам до антибиотици или инсулин, ей така на гола приказка Grinning Отказваха не само тях, но и примерно мазило или капки с кортикостероид и от сорта. Както е и редно.
Явно не навсякъде ги мъчи съвест ако не го спазват това, но наистина не съм го считала за чак масово...

Моето ядене днес много малко, но така и не огладнях през деня, та на едно ще съм. 3 варени яйца и салата от домати, с доволно зехтин и маслини, плюс малко сирене при тях. Не ме кефи да ям по толкова, но в едно ядене и то в жегата няма как да вместя повече храна от това. Обикновено са ми две и са с толкова или малко повече, мислех за утре един по-дълъг фаст ама точно след такова неядене - няма да е утре. Ще остане за някой от следващите дни.

# 703
Аз пък въобще не съм фен на пиенето на каквото и да е, та съм другата крайност - само при доказана крайна необходимост 😁 Ей го от поне 10на дни почнах да получавам крампи, ама и един магнезий още се ослушвам дали да си взема и да пия.

При мен днес ден втори на японското и минус 1 кг. То ясно, че е вода, ама си е радост като се качиш на кантара 😄. Обяда бяха 3 сварени яйца, вечерята като вчера пилешки бутчера без кожа и кост и краставица.
Wow tea и аз пиех по едно време, основно заради хубавата бутилка 😁. Ама аз не съм фен на чая, ама този за детокса си го изпих. Задържам си вода и с чая и без него, вечер все съм с отекли крака.

# 704
вода, вода, ама си е кило, не тежи на задника

по темата с разградения двор - лтироксин, диротон и флурантрил са
ми с рецепта, ееее ебаси безотговорникът съм, всичко ми дават в аптеката

Общи условия

Активация на акаунт