ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 52 923
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
-2,5 кг след японското чудо
не ми се прави втората седмица, но и не мога да измисля как да продължа

# 721
Има ли някой книга в електронен вариант свързана с калорийния дефицит?

# 722
Аз днес стартирах чудото, да видим до къде ще го докарам. Килограми бол.

# 723
И аз с един разбор на изминалата седмица 🙂 От вторник до петък бях на японското чудо и за тези дни бях -2 кг. Събота запалих барбекюто и направих кюфтета от мляно свинско, та събота и неделя менюто беше кюфтета с доматче. Днес пак подкарах по японското - на обяд варени яйца, а за вечеря пилешко филе в еърфраера и домат сложих за гарнитура, ама детето ми остави само 3 резенчета от домата 🤣 На обяд ми изяде почти 2 белтъка, та за мен останаха жълтъците 😁

# 724
Винаги съм си мечтала да има кой да изяжда белтъците на яйцата и за мен да остават жълтъците... Grinning Белтък ям колкото да не го изхвърля, хич не ми е вкусен. Не чак гаден ама и вкусен не е. Ако мога да ям предимно жълтъци ще ми е супер, ами и около мен никой не ще да яде бялото Grinning

И аз пекох в еърфраера пилешко, но бутчета - цели, с кожата. Ще съм изхранена и за утре, нарязах повече и от зелевата салата. Като е нещо дето обичам, не ме бърка и 2-3 дни да ям едно и също И по голяма шепа маслини има в салатата де, да не помислите че е гола заешка.

# 725
Шарпи, и аз години наред се радвах като падах доста на кг. Това означаваше за известно време хапване на корем Grinning
Обаче от година и нещо, дори с дисциплина и физ.активност, трудно се сваля.
С което искам да кажа - сваляйте колкото можете, на макс, преди менопаузата.

# 726
natka пращай насам белтъците 😁 Аз също повече хареавам жълтъка, ама и белтъка си го ям. Днес се оказа, че на малката жълтък не и харесва, ама ела да видиш на белтъка какво лапане беше 🤣
Още ден-два и се връщам към ВМ режим. Тия сухи мръвки едвам ги преглъщах на вечеря, особено както останах без гарнитура 😆 Това японско чудо ми е като Дюкан (както Herzen го оприличи на скоро). Аз с него преди 13 години свалих 50 кг за почти година време, ама преди години открих ВМ и след като знам, че може да ми е мазничко и вкусно направо нямам търпение да си отворя пакета маслини от Гърция и зехтин 😄

# 727
И аз доколкото бегло съм запозната с това "чудо", японското де... точно на Дюкан ми прилича, постно такова. Обичам пилешко филе, винаги съм обичала, ама само с такива работи не ми идва отвътре да се изхранвам, тегаво звучи.
Те и яйцата трябва да не са ми сухи. Като малка не обичах варени яйца точно защото майка ми ги вари буквално до посиняване. Белтъкът, както вече стана дума, хич не ми е фаворит, то няма вкус това нещо. А жълтъкът - сух и тричав, чак да се задавиш с него. Заобичах ги като започнах да си ги варя аз, жълтъкът трябва да остане мокър. И рохки бих, но там вече по-сложно се белят, та компромис и на medium ги слагам Grinning

# 728
три дни издишвах ацетон, на какво да го определя 🥹
то всички знаем как се отслабва, ама май не искаме да платим цената 😛

днес случайно се получи ден чисто месо - пиле и зайче
ще го карам няколко дни протеини без зеленчуци, доматите на свеки засега ги приключихме, новото зареждане ще е около 6ти

сега прочетох натка
аз като дете, расло в комунизма, белтъците ги изхвърлях
с демокрацията и големия глад луканов и виденов се научих от срам да ги ям, че то тогава яйцето стана луксозна стока

# 729
най-лесно понасям яйцата на очи, обилно поляти с разтопено масло, червен пипер и сол
аз изключително много мразя яйца - преди ги признавах само в крем-карамел, кекс и рядко миш-маш
варените и сега ме потрисат почти до невъзможност да ги ям
но се справям на омлет в заведение, у дома на очи

намерих темата за пълния глад, за съжаление - прекалено късно за тази година
до следващото лято ще тренирам с тридневни фастове като най-дълъг период
за съжаление никой не казва какво става с метаболизма след такива дълги фастове

# 730
Че какво да става с метаболизма? Ти колко често мислиш да ги правиш тези тридневните че те притеснява? Поне аз съм останала с впечатление че те не са баш за редовно правене, там 3 дни и нагоре. Аз такива дълги ги броя лечебни а не за отслабване толкова.
ADF хвалят ако е зорът за сваляне и е в плато човек, те стават и седмици да откараш така на по през ден, май до към месец съм виждала из групите. Ама 36 часа се ядва, да кажем.
Гледах на Минди включването, между другото, тя тоя път 48часов е подготвила де, та на други неща наблегна в приказките а не на отслабване. Набляга на допамина и как се отразява там 48часов фаст, интересно беше де. Дано да останат видеата да са достъпни и след като приключи събитието.

# 731
bubanka, на фастове се тръгва постепено
три дни глад може и да издържиш сама високо в планината,
но три глад са несъвместими с работа и социален живот
просто няма да те изтърпят хората около теб... разбирай го както искаш

много добре свалях с един 36 часов в понеделник и 24 часов в петък,
но и там е леко сложно социалното напасване

а и три глад са си три дни глад, трудно ще регулираш храната после
то след житния режим се бях омотала к'во да ям, че съм цял живот на диета

така де, исках да кажа влез бавно с 36 или 48 Hug

# 732
Не знам, на мен тия дългите просто не ми идва отвътре да ги гоня за слабеене точно. То няма как често да ги правиш, а от еднократен фаст за какво отслабване говорим? Ако ще и 3 дни да е. Ще изкараш вода със сигурност, като падне инсулинът. Като проядеш, ще си я върнеш. Мазнини да свалиш някакви грамове там - и за това ли да се чудиш 3 дена и повече как да го нагласиш, че и как да се захраниш после?
Аз не бих. С теб съм напълно за това че по-кратки пък по-често звучат по-добре.

# 733
bubanka в темата за сиропа Мадал Бал има схеми на захранване, че там нали се сиропува по 3, 5 илу 7 дни, което си е глад и пиене на течност. Преди години съм правила  7 дни на сиропа, като идеята ми беше даже да са 10, ама на 7ия ден ми мина мисълта колко ми е хубаво да не ям нищо и едно такова леко се чувствах, че се уплаших и почнах веднага захранването. Мисълта ми беше, че там захранването е съобразено с това,.че в стомаха не постъпва никаква храна и се въвеждат по малко храните.

# 734
Ауууу какви неща говорите. Толкова време без храна ще умра! Heart Eyes
Бубе, ти ще се свършиш бре жена! Ама ще те подкрепя, ко да праа?!?!

Общи условия

Активация на акаунт