ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 53 333
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Да, аз имам код и смятам да поръчам. Искам да поръчам и за детето, на 8 е, препоръки?

# 646
Банда, препоръчайте ми читав протеин, моля 😊 Важно ми е да е лесно достъпен - имам предвид да се поръчва лесно и да идва бързо.
Аз няма какво да споделя, освен че вчера освиних картината, но имах имен ден и не си я слагам свинщината на сърце.

# 647
Аз няма какво да споделя, освен че вчера освиних картината, но имах имен ден и не си я слагам свинщината на сърце.
И аз, и аз 😆
Дори аз два дни освиних пейзажа, че мама на 14ти РД, аз вчера имен ден. Ама един път сА живеЙ!

# 648
Банда, препоръчайте ми читав протеин, моля 😊 Важно ми е да е лесно достъпен - имам предвид да се поръчва лесно и да идва бързо.

My protein?

# 649
Еее, Шарпи , чудех се за теб дали си сега или на Света Марина, явно не съм уцелила 😂
Тили, пила съм ги преди години. Дали са отправили качеството? Тогава само на вкус го докарваха 🙄
Съборният ден започна в 6:30 благодарение на детето 🤦🏻‍♀️ не знам докога ще продължи това, но аз вече и на 7 ч се радвам, като стане.
Днес ще правя Катино мезе, за обяд яйца. Искаше ми се нещо по интересно, но с такова главоболие се събудих, че и на яйца е редно да са доволни вкъщи.

# 650
Привет и от мен 🙂
При мен от седмица е лек застой, сигурно заради овулацията, ама каквото такова де 😁 Утре имам РД, но не мисля да прегрешавам с нищо извън мръвките и някоя салатка. Торта ще правя за близките. Чудя се дали да не забъркам една и за мен малка уж режимна. До края на деня ще си помисля, а и зависи и от детето дали ще ме остави да се въртя толкоз в кухнята.
Наумила съм си от понеделник да направя 7 дни японско чудо, без туй в жегите нямам много апетит, хем имам и доста яйца в хладилника 😄

# 651
Аз купих преди време протеин изолат на Gum Beam. Някой ми го препоръча и аз много ентусиазирано взех едно кило ванилия и едно кило шоколад. Скоро ги подарих на един младеж без дори да пробвам вкуса та не мога да дам мнение. Нещо не можах да се накарам да го ям това нещо.

# 652
Тили, пила съм ги преди години. Дали са отправили качеството? Тогава само на вкус го докарваха 🙄

Нямам представа, мога само да се надявам. Simple Smile
Посочих тази марка, защото отговаря на изискванията ти-  да е лесно достъпен - имам предвид да се поръчва лесно и да идва бързо.

# 653
  • София

От време на време си взимам този. Растителен е и е много прятен на вкус

Скрит текст:

# 654
  • Стара Загора
Аз препоръчвам протеина на Биляна Йотовска. Има три вкуса - ягода, шоколад и бисквитки. Има и на дозички. Миналата седмица си взех голяма кутия с вкус на бисквита и малко ми беше притеснено да не вземе да не ми хареса, но и трита вкуса ми допадат. Другия протеин, който си вземам понякога е на Биотеч. Но там има голямо разнообразие от вкусове и трябва да нацелите вашия.

# 655
Тили, да, благодаря ти Simple Smile последно пих на gym beam покрай стимулацията и пункцията ми, но ми се ще да си пия по-сериозно и продължително. Не ми стига от храната. Което си е мой проблем, де, ме ми е оптимално храненето и го знам, но за момента това е, което мога да направя.
Максима, дори не знаех, че продава! Благодаря! Преди си взимах на сингъл Сел, там съм сигурна за качеството, но вкусът е 😵
Може би ще си търся телешки протеин. Благодаря на всички!
Сиви, много весел празник да имаш!

# 656
Знам, че някои от вас са на кето режим Simple Smile
Ето малко вдъхновения от някакъв кето профил в инста ( но все пак постиженията са си постижения... ):
Скрит текст:

А с мое постижение, мога да се похваля с - 2 см от обиколката на ханша Blush Не знам, дали предвид горните резултати беше най-подходящия момент да го споменавам Joy

# 657
Сиви, ЧРД! Tropical DrinkBalloonBirthday
Да си здрава и щастлива, да се сбъдват мечтите ти!
Flowers HibiscusBlue HeartFlowers TulipFlowers Four Leaf CloverChampagneParty TimeShaved IceRibbon

и аз ще правя японското чудо от понеделник,
тази седмица се провалих на третия ден,
скоро не съм мерила сантиментри, кг са много

днес съм на фаст
слънчева неделя, девойки! Nature Sun With FaceBoatFlowers Palm Tree

# 658
Честит празник, Сиви!
Здрава, щастлива и с много сбъднати мечти да си!!!

При мен нещата вървят шой- щой, както казваше една дама, която много уважавам.
В МЦ съм и дефицитът ми бяга леко, но пък почти ежедневно си правя мобилността и йогата след това.
Подготвям се да се прибирам към другото "вкъщи" и редовният проблем "как ще побера всичко ТОВА в багажа" ме напряга, изнервя и сериозно разконцентрира.

# 659
Мили дами, всеки има право на своя избор. Порази ме видеото от линка- как се произвежда протеин.
https://www.facebook.com/share/r/Ggr3JYxfkmAPsdCP/
Старая се да регулирам теглото си чрез дефицит на калории. Приемането на добавки е опасна работа без лекарско предписание. Но това е мое мнение. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт