ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 53 337
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Завръщам се отново. Бях се отдала на морски приключения и не съм отваряла форума.

Тези дни трябва да се кача и на кантара, не вярвам да има + , но и - надали има Grinning

Закуска: 2 варен яйца, половин домат, 40 гр пастърма и кафе с мляко
Обяд: една пълнена чушка с ориз и гъби, 2 лъжици кисело мляко и малко пастет за протеин ( нещо не съобразих добре meal prep-а тази седмица)
Следобедна: круша и доза протеин с кисело мляко
Вечерята ще е: домат, моцарела, рукола и песто , няма да добавям излишна мазнина
след тренировката ще е протеин с вода

Днес ще правя крака и дупе и ако остане време кардио

# 631
Шарпи, вдъхновение си ❤️

# 632
Благодаря, Шарпи Sparkling HeartSparkling Heart Наистина си вдъхновение!

Вдъхновенията ми действат толкова добре. Въвъ форума и в живота ...
Днес във фитнеса засякох една дама, може би около 40те, супер елегантна, влезна в съблекалнята  облечена в стилна бяла рокля, носеше много скъпа и стилна чанта, явно беше излезла туко що от работа.
Точно за 2 секунди съблече роклята (секси бельо), облече си фитнес костюмчето (пак много готино) и от една впечатляваща бизнес дама, стана една готина спортна мацка, с финес и стил.  Еми... как да не се вдъхнови човек!
Идеята, че намира време и сила точно след работния ден да дойде на тренировка, наистина е много мотивиращ пример.

# 633
Сърдечно благодаря за хубавите думи, момичета ♥️♥️♥️

# 634
Чудесни резултати сте показали! Доста мотивиращо действат.

Да питам какво пиете като добавки и дали пиете нещо изобщо? Аз пия всеки понеделник по 20 капки вигантол и с това приключва приема ми на подобни вещества Grinning

# 635
Наистина сте много стимулиращи, благодаря за което.
С което за пореден път и аз казвам "Цоп!" в темата.

Преди малко си съставих тренировъчния план до края на годината. Целта в храненето остава същата- калориен дефицит (гоня 1500 калории на ден) и другото важно ми е да увелича приема на протеин на 100 грама дневно. На първо време това ми е основната цел, достигна ли я, ще почна да "пипам" макросите по- детайлно.

Относно добавките. Тъй като от известно време ми е трудно да ям месо (не ми е вкусно, не по някакви други подбуди), пия протеин на прах. Вдела съм си и неовкусен, който слагам в таратора, например. Blush
Отделно поне от 15 години, ако не и повече религиозно пия колаген, ежедневно. Като се сетя приемам и вит. Д, но там не съм достатъчно постоянна, признавам.

# 636
Добавки да искаш... На режим съм защото съм с инсулинова резистентност, добавките са ми също толкова важни колкото храната.
Витамин Д вземам, магнезий, К2, витамин Ц, омега 3, от време на време една добавка с биотин, цинк и фолиева киселина, също от време на време MSM за някакъв период заради проблем с коляното, калий има добавен в солта ми... Абе имам си една етажерка само за тях, че не си поплювам а купувам големи опаковки Grinning Това имам в момента, в различни периоди са бивали повече или по-малко.
Щеше да е хубаво да можех всичко с храна да набавя, но не виждам как да стане това.

# 637
  • София
Здравейте пак Simple Smile
Отчет и от мен - за сега спазвам лунната диета и допълнително още един ден си правя прочистващ ден на кисело мляко/айрян. Добре вървят нещата. Днес пак правя такъв ден и за сега нещата вървят супер. Утре се надявам да се появи цифрата 53 на кантара и, като гледам как върви, това е напълно възможно да се случи Simple Smile Чувствам се все по-добре в тялото си, а и с дрехите Simple Smile

Относно добавките - за момента пия една за намаляване на апетита - помага ми много за пречистващите дни и за лунуването, а и през останалите дни помага да не прекалявам с храната, че както вече писах, лятото ми е много трудно с диети и ограничения. И Л-карнитин - него го пия преди дългите разходки, които си правя от време на време привечер

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:36 от Lady Cassiopeia Duval

# 638
  • София
Идвам с голям провал с вчерашната ми тренировка, за пръв път в живота ми да ми прилошее по време на тренировка, а дори не беше тежка ...  Явно захарта ми падна и след като изпих протеина на прах ми светна, но останах още 15 мин в съблекалнята докато се освестя за да се кача на колата.

И вземайки си поука от вчерашния ден, днес увеличавам малко храната - тоест протеина, че последните седмици никакъв го няма, а явно при натоварването си играе важна роля за моя организъм - за това винаги съм казвала, че човек трябва да слуша тялото си, всички сме различни.

Закуска: 2 филии вита силует, катък маджаров ( доста добри макроси ) , 35 гр пастърма, две варени яйца, и половин домат
В офиса едно кафе с мляко
Обяд: ще е като вчера една пълнена чушка с ориз и гъби и кисело мляко
Следобедна: малка консерва риба тон и кисели краставички
Вечеря: Чушки с дом сос, чесън, сирене и пастърма
Следтренировъчно: протеин с вода
Тренировка: кръгова с дупе ( от вчерашния провал), корем и ако остане време кардио.

Хубав и успешен ден!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 12:57 от lepi

# 639
Здравейте. Може ли препоръки за омега 3? Благодаря.

# 640
Така закусвам.
Скрит текст:

С такава закуска която хапвам около 9:30 ч. - 10:00 ч. огладнявам чак някъде около 14 ч.

Как ви се струва? Достатъчна ли е?
Опитвам се да се храня с 1200 калории на ден.

# 641
Скрит текст:
Така закусвам.
Скрит текст:

С такава закуска която хапвам около 9:30 ч. - 10:00 ч. огладнявам чак някъде около 14 ч.

Как ви се струва? Достатъчна ли е?
Опитвам се да се храня с 1200 калории на ден.

А на теб достатъчна ли ти е?
Щом те държи сита 4- 4 часа и половина и след това имаш други пълноценни хранения, мисля, че отговорът е ясен. Blush

Единствено в случай, че цифрите в червено отразяват калорийната стойност
- виждат ми се нереални калориите за сиренето основно. В MFP погледнах сега- 30 грама под 80 калории не намерих (ако има толкова диетично, ще ми е интересно да споделиш кое е), а за шунка Тандем ми дава двойно на посоченото.

# 642
Тили, това е котидж, но що тук го дава само сирене нямам идея. Избирам си го от менюто като "сирене котидж".

# 643
Здравейте. Може ли препоръки за омега 3? Благодаря.
Гледай съдържанието на EPA/DHA да е възможно най-високо. Съответно те са и по-скъпи. Течната форма също е по-добра от капсулите.
Тази например е отлична https://bg.iherb.com/pr/wiley-s-finest-wild-alaskan-fish-oil-pea … 95eb90859d90305d2
Тази е на промо и е супер https://bg.iherb.com/pr/trace-minerals-adult-liquid-omega-3-oran … -oz-237-ml/127497

# 644
Имам в пощата някакъв код за 15% на всичко, май до утре по някое време, та проверете си преди да поръчвате, може и още да слезе тая цена, сега отстъпката е 10%.
То ясно че голямото пазаруване на добавки от тях ще е другия месец на годишнината им, ама все пак Grinning

Общи условия

Активация на акаунт