ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 116

• 53 349
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Шарпи малко извън темата, но ти нещо правиш ли превентивно, за да избегнеш травми при трениране?
Аз вече им загубих бройката на моите травми и не знам дали е от ЕГТ-то или просто нещо не правя ок..  моята треньорка е 1000% убедена че е защото не ям месо. Но тя е аржентинка.   Там ако не ядеш месо си втора ръка човек 😜

Днес съм на 1600кк защото омаах 1/2пакет гризини по никое време... но утре ще ги оттренирвам.

Сега си препрочетах последните седмици протеините ми са около 65гр на ден на 54кг.
Не знам дали е достатъчно.

# 616
Ели, нищо не правя. Аз също съм с повече от достатъчно травми. Само ръцете ми са чупени общо 11 пъти. Към ден днешен имам много сила в тях.

# 617
не съм, много бач ❤
не виждам доволното шкембе, моето е по- доволно
хипотечните ти паласки са като на Сиска хипотетичните сто кила
то при вас е като при комара, всички са чували че има полов орган, ама никой не го е виждал
простете ми хумора, работя с общаци 😛

Ели, от най- любимата си йога се отказах, защото ям месо и бях 5та категория канибал

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 23:43 от Herzen

# 618
sharpy, не си била пълна, но пък доста си свалила и сега си много слабичка Sparkling Heart Чудесна си!
С кой режим го постигна? И дай препоръка как ги тренираш тези прекрасни ръце Wink

Нещо на което попаднах и ме усмихна https://www.facebook.com/reel/1174313963823144 Огромна разлика...

# 619
Херци, срам ме е да пусна шкембето ня голо преди. Хич не е хубава гледка. Все ходих с широки дрехи тогава, макар че под тях то пак подскачаше. 😁 Замина вече...
Капчице, ръцете тренирам с гири. Правя си ежедневно една програма в къщи за около 20-30 минути. Гърбът ми също е мускулест сега, като свалих излишните мазнини.

# 620
Ох, чудесна си! Пу,пу,пу!
Някой път да опишеш упражненията Simple Smile Когато сваляше друг ли ти беше фитнес режима, а храната? Извинявай, че така разпитвам, но много ми хареса Heart Eyes

# 621
Ще пусна през компютъра програмата, която изпълнявам, че през телефон ми е тегаво. Храня се нисковъглехидратно от 3 години, като първите 6 месеца бях на строго кето. Така отслабнах. Да отбележа, че аз ям големи количества храна. Тренирам от първия ден на режима, в началото ми беше много трудно, едва правих 20 клека, сега правя по 200 ежедневно без проблем. Чат- пат ходя на групови тренировки, но основно тренирам у дома. Уредите са ми гири и ластици. Угре повече ще пиша от компа. Благодаря за хубавите думи 😘

# 622
    Здравейте, момичета! Нова съм и не съм чела темата назад. Имам един странен въпрос. От пандемията насам натрупах около 10 кг над обичайното ми тегло и много се бях обездвижила. Сега се захващам уж да отслабвам и да тренирам, но нещо ме притесни. Оформиха ми се “бричове”, но бях спокойна, че взема ли се в ръце, всичко ще се оправи. Сега, обаче, имам чувството, че тези “бричове” са самия ми кокъл. Възможно ли е да съм получила някакво изкривяване или си внушавам?

# 623
    Здравейте, момичета! Нова съм и не съм чела темата назад. Имам един странен въпрос. От пандемията насам натрупах около 10 кг над обичайното ми тегло и много се бях обездвижила. Сега се захващам уж да отслабвам и да тренирам, но нещо ме притесни. Оформиха ми се “бричове”, но бях спокойна, че взема ли се в ръце, всичко ще се оправи. Сега, обаче, имам чувството, че тези “бричове” са самия ми кокъл. Възможно ли е да съм получила някакво изкривяване или си внушавам?

Когато се вдигнат килограми може да се получат и то твърди натрупвания като мускул или просто от променената пропорция да виждаш нещата различно, но не, не може да нов / променен кокъл и е поправимо Simple Smile

# 624
    • Велико Търново
    Добро утро и от мен!
    Шарпи, чудесна си!
    Купих си двете книги-"Глюкозва революция" и "Методът на глюкозната богиня", въпреки, че през последните 20+ години съм изчела и изгледала какво ли не, твърдя, че това са изключително полезни четива, особено за хора, които тепърва се сблъскват с излишни килограми.
    Моята мъка е, че не мога да тренирам както преди, защото работя на две места и просто нямам сили сутрин.Дори да стана в 5.30, просто сили няма.
    Две снимки-едната е от снощи преди да тръгна за фитнес, а другата от миналата седмица.Изгубила съм релеф и на ръце, и на гръб, но това е положението към момента.
    Скрит текст:
    Скрит текст:
    Желая ви усмихнат ден!

# 625
    Шарпи, разкажи за 6-те месеца кето какво си готвила. Сегашните порции сме ги виждали, ама тогава?

# 626
    Шарпи, изглеждаш топ. И преди това изглеждаш супер. Диска, ти също изглеждаш прекрасно. Това, че работиш на 2 места, явно те държи във форма.

# 627
    Стоуни, ядях много изчистено тогава. Спазвах точно кето пирамидата

Като си представиш, че дори изчислявах храната си на ръка - всяка вечер изкарвах "кето" тетрадката, и пишех кво ще ям на другия ден и смятах с калкулатора. Въобще не знаех за приложенията, които има... Но много стриктно спазвах процентното съотношение 75/20/5 - М/П/В. Въглехидратите идваха само от надземни зеленчуци и то в неголямо количество - основно тиквички, краставици и айсберг бяха. Никакви зрели сирена не ядях, па макар и позволени да са в ограничено количество. Наблягах на свинското месо, като редувах - един ден ребра, после врат, после карета, после гърди и т.н. Пилешко ядях бутчета с кожа. То друга част от него не обичам - сухо ми е. Ядки никакви не ядях също, защото аз не мога да се задоволя с 1 шепа. Или изяждах пакета, или по-добре да не посягам хич.
    Обясненията и изчисленията станаха по-дълги от самата храна, която консумирах, ама най-сбито беше такова положението. Вечер сядам, пиша в тетрадката 2 вратни пържоли примерно 600 грама, изчислявам макросите, после изчислявах колко ще излязат 5% въглехидрати от тиквички, после и мазнините, за да докарам заветните 75/20/5. Яко жулих Омега 3! Нещо много важно, което винаги повтарям! Яко си я жуля и сега. Първите кила паднаха много бързо като минах на този режим - за месец и половина половината си отидоха. После имах лек застой, но не качвах и след 2-3 седмици пак тръгнах надолу. Физическата активност също е много важна част, защото не позволява да увиснеш в периода на слабеене. В моя случай /знаете че съм ИР/, изграждането на мускулатура ми беше важна част за метаболитния проблем.

# 628
    Добро утро ☕ Направих си кафето със заквасената сметана. Добре се получи. Ще пробвам тези дни и с маскарпоне.
    sharpy много мотивиращи снимки. Изглеждаш прекрасно. С какви гирички тренираш? ММ има ама са много тежки неговите. Трябва да си купя други. Двете със siska79 трябва по - честичко да качвате снимки😁
    Предстои ми море тези дни. Надявам се да удържа режима. Дала съм си срок една година за тези 30 кг. И догодина искам да купувам хубави бански, че сега съм като кит😂

# 629
    Капчице, идвам с линкове с упражненията, които правя за ръце и гръб.
    Това за ръце
    https://www.youtube.com/watch?v=IrFFceSJ3Qk
    Това за гръб
    https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1235324374101652
    Тази дама не ми е от най-приятните да я слушам, но има хубави серии упражнения. Правя и лицеви опори през ден-два.
    Mishkonti, благодаря за хубавите думи Purple Heart Наистина много съм се старала да докарам някакво тяло, което не съм имала и на 20 години. Сега съм на 43. Гирите са ми по 3 кг. Започнах с по 1, после с 2 и от година съм с 3 килограмови. Ти започни също с по-леки, ако не си се занимавала до сега. Като задобрееш, тогава вдигай тежестта.

Общи условия

Активация на акаунт