БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 540
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Е,Честит празник и от мен!!!

# 286
Joy Joy Joy от началото на годината там се провеждат нашите лекции, там е имало места, навярно другаде е било заето Joy Joy Joy все пак не сме секта да се събираме,криейки се, а на обществени места, за да помагаме на хората. Joy Joy Joy
Еее, бъди по-подробна де, знаеш ли как ме заинтригува! Grinning В някакъв клуб ли членуваш?Кажи нещо повече. Laughing
 МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!
 Пожелавам ви освен всичко, да бъдете желани и обичани!!!Весел празник!

# 287
Честит 8ми март, момичета!
Бъдете най- обичаните, най-уважаваните, и най-щастливите жени, майки и съпруги!

# 288
ЧЕСТИТ  8 МАРТ МОМИ4ЕТА

# 289
И от мен, Честит ви празник на Жената, мили момичета!   bouquet

И да ви почерпя, аз днес имам двоен празник, защото преди 2 години по това време вече бях на финала на раждането на Ангел-а ми!

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 09:38 от sneji20

# 290

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ И ОТ МЕН!
Желая на всички да бъдат обичани и ценени жени и майки!

И пак да попитам няма ли да се черпим тези дни за празника Blush

# 291
  • Бургас
Честит празник !

# 292
Аз пуснах моите пожелания,но сега открих нещо,което много ми хареса и ще го публикувам.

"По времето когато Господ създаде жената вече беше Шестия ден и той работеше извънредно. Един ангел се появи и попита:
- Защо отделяш толкова време за това?
Бог отговорил: - Видя ли плановете ми за нея? Тя ще може да се поддържа чиста, без да се захабява, и няма да е от пласмаса, ще има 200 подвижни части, които могат да се подменят и ще работи, дори ако се храни само с остатъци и диетична кола. В скута си ще може да държи четири деца едновременно, целувката й ще може да излекува всичко - от ожулено коляно до разбито сърце - и ще прави всичко само с две ръце.
Ангелът се изуми от изказванията: - Само с две ръце? Не може да бъде! И това е стандартния модел? Прекалено много работа за един ден! Довърши я утре!
-Не мога! - запротестира Бог- Съвсем близо съм да завърша това  творение, което е така скъпо на сърцето Ми. Тя може да се лукива сама и да работи 18 часа без миг почивка.
Ангелът се приближи и докосна жената:-Направил си я много нежна, Господи!
-Нежна е  -съгласи се Бог - но също така твърда. Нямаш представа какво е в състояние да понесе или да постигне.
- Ще може ли да мисли? - попита ангелът.
- Не само ще може да мисли, но ще може и да разисква и преговаря .
Ангелът забеляза нещо, протегна ръка и докосна бузата на жената: - Ох, изглежда, че има теч в този модел. Казах ти, че се опитваш да вложиш прекалено много на едно място.
- Това не е теч - поправи го Бог - това е сълза!
- За какво служи? - попита ангелът. Бог отвърна:
-Сълзите са нейният начин да изрази радостта и тъгата си, болката и разочарованието, любовта и самотата, скръбта и гордостта си. - Ангелът беше впечатлен:
- Гениален си ,Господи! Помислил си за всичко! Жената е наистина невероятна!

# 293
# 294
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
Моето дете пък за празника се разболя Sad, гърлото му е зачервено и вчера вдигна малко температура. Надявам се да се разминем без антибиотик. Тази сутрин нямаше температура, дано да му мине по-скоро.

# 295
  • вкъщи
честит празник на всички майки и бъдещи такива!
нека бъдем винаги  обичани  и желани!
а на мамите  с коремчета леко раждане и едно здраво бебе!

# 296
   И ОТ НАС ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ НА ВСИЧКИ!!!

# 297
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
Моето дете пък за празника се разболя Sad, гърлото му е зачервено и вчера вдигна малко температура. Надявам се да се разминем без антибиотик. Тази сутрин нямаше температура, дано да му мине по-скоро.

И моя   Sad  ,дано да се оправят без АБ  Praynig

# 298
  • Бургас
Честит празник, момичета!

Светът до днес е оцелял, защото от жена се е създал!

Желая Ви да бъдете обградени от много обич, нежност и топлина,
да бъдете обичани така, както Вие обичате.
Да имате повече приказни мигове,
изпълнени с радост от малките неща и дребните знаци на внимание
.

Милена

# 299
Честит 8ми март, момичета!  newsm51  love001

Танина,  кога ще си свободна до края на седмица, за да се видим и да дам моята лепта?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт