Отговори
# 210
  • София
Дейзи, тук може да се поръча слинг - даже 2 модела имат. Ако решиш да си шиеш - наистина е много просто, В кърмаческия имаше много подробна тема с инструкции. За каката направих един, но сега май ще повторя опита... че едно животно ми го е наръфало...

Style, Честит ви празник на  патерица! Голяма да порасне Румена и много да слуша мама и тати!  bouquet

Другия крем за зърната, който не е нужно да се отмива преди кърмене е Лансинох.

Мартенките май дружно си ги шпионираме! Да са им живи и здрави бебоците!
Само моля мами-априлки - не бързайте и вие!!! Пазете коремчетата и се наслаждавайте на уникалното състояние 2 в 1 (или 3 в 1  Mr. Green) Всеки ден в коремчето на мама е безценен за бебончетата!

Мен ме хвана поредната тазоразширителна серия и по цяла нощ не мога да си намеря място... Сега чак не ми се ляга, като знам какво ще последва... #2gunfire
Добре, че поне Ида спи до късно и успявам да наваксам сутрин.

Лека нощ на всички тумбаланки!

# 211
Здравейте!
Искам да попитам ходилите на у-ще на "9 месеца" във Варна дали е необходимо предварително записване. Доколкото разбрах, лекцията ще се проведе на 22-ри (четвъртък) в заведението зад ФК, нали? Темата е за нормалното раждане (е, аз съм го преживяла, ама мисля, че пак ще ми е полезно). Моля, който има намерение да ходи, да пише и да се уговорим за среща предварително.
За варненската среща в неделя: аз съм навита, дори и да сме само 2-3 момичета. Нашият татко в неделя около 14 часа е на спорт (фитнес или плуване), а дребния ще го оставя на баба му, ако larsen наистина не може да дойде и да доведе Петьо. Засега сме се записали аз, Denisimo и Hristina_k.
И така: неделя, 14.00 часа среща на Севастопол, а след това - в Годзила.
Желая Ви приятен ден!

# 212
добро утро

искам да попитам мамите колко се плаща за лекциите на 9 месеца?

# 213
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

За училището на 9 месеца има 2 лв. куверт, кито след това ти ги приспадат от консумацията в пицарията. Т.е. безплатно е - плащаш само това, което хапваш или пийваш.

Давам отчет и за училище АЗ ТИ ТО. Намират се почти на площад св. Неделя, като условия не е кой знае какво, но групата е малка /бяхме 3 майчета с един татко/ и съответно ни отделят персонално внимание и отговарят на всички въпроси. Лекцията + практичната част трае около 1 час и 30 минути. В случая беше за дишането по време на раждане. Интересно и полезно. Акушерката, която води курса беше същата която чете лекции и в 9 месеца. И най-хубавото беше, че накрая на всяка майка показа, каква поза се заема при раждане и какви неща говорят акушерките /наставленията им/. Струва 10 лв. на лекция ако си ги подбираш сам.

Аз лично съм доволна и днес ще водя и таткото да се учи как да къпе бебето.

лек ден засега

# 214
  • гр.Варна
Момичета,
Аз няма да мога да дойда утре.Започваме разчистване в къщи,което планираме отдавна.Съвсем бях забравила ooooh!
Светле,за лекцията на 9 месеца мисля,че няма записване.И аз мисля да отида,макар да не съм предупредила на работа,че имам такива намерения:)Така че,ще се видим там.
Успешен ден и сори,че няма да мога да дойда Cry

# 215
  • Пловдив
Добро утро и от нас Simple Smile
Ние след малко отиваме в Селена да разгледаме и разучим как седят нещата и довечера ще докладвам Simple Smile

# 216
  • гр.Варна
Имало записване за курсовете на 9 месеца
телефона е:02/946 13 69.
Куверт-2лв.

# 217
Benita,ще чакаме информация(подробна) Laughingако може!
И аз смятам да ида ,но по нататък,когато таткото е по свободен,да сме заедно.
Приятни и ползотворни почивни дни!

# 218
Хриси, благодаря за информацията за "9 месеца"! Живот и здраве, ще се видим в четвъртък. Denisimo, само двете останахме за неделя...

# 219
Здравейте мамчета!
Аз съм от родилите август месец 2006.
Моля ви за помощ. Моя приятелка ще роди в края на април, но сега се чувства доста зле. Има болки  в гърлото, ушите, гръдния кош и висока температура. Понеже през моята бременост не съм се разболявала и незнаех с какво да е посъветвам, освен да се свърже с личния лекар и гинеколога си. Ако някоя мама знае кои лекарства е възможно да пие, поне за сваляна на температурата. Мисля че парацетамол става, но не съм сигурна!
Благодаря ви предварително!   bouquet
И леко бременеене, април наближава! Simple Smile

# 220
А по въпроса за слинга мисля, че може и ето ТУК!

# 221
Момичета, трябва ми спешно идея за подарък на баща ми, става на 50 г. утре. Направо ще се побъркам какво да му взема. Не носи костюми и не е набожен ( в смисъл не става вратовръзка или икона ) Crazy

# 222
  • Пловдив
Марая, май няма да са ми много подробни сведенията за Селена. Наистина е много хубаво и чисто...
От регистратурата извикаха Ставрев и с него говорихме. Общо взето в темата за клиниката всичко е разискано. Каза, че е добре като влезнем в 9-ти месец да си запишем час. Той намекна, че вече имаме контакт с него и може него да потърсим за прегледа, но като цяло .... при който решиш. Каза да си вземем изследванията от доктора, който ни води или пък да се назначат други. Резултатите от вагинален и анален секрет били много важни и ако има някакви оплаквания на бременната пак се пускали. Друго .... май не се сещам по-важно. Говорихме за епизотомията, че била препоръчителна и аз малко се постреснах Blush ама щом е за добро ..... какво да се прави.
После ни разведоха из родилното. Видяхме една стая с една мама с бебче (едно сладко малко човече) и ... много странно ми подейства - малко ми се разтрепериха краката Blush После видяхме предродилно - с две легла. родилна зала - голяма празна и стерилна... малко страшничка... и накрая стаята кудето гледат бебчетата ако мамите не ги искат при тях.
Общо взето не можах да формулирам никакви въпроси, защото ме тресна вълнението  Blush
та... така  Wink

# 223
  • БГ
здравейте, Мама Дидка на бебе Влади аз пия само парацетамол,лимони много и чай, benitta   изследванията за вагинален и анален секрет от кой лекар се правят от този който сега ни следи ли и кога?за епизотомията каза ли подробности, че и мен ме  притеснява ?
момичета хубава вечер от мен  :bouquet

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 15:56 от tevolere

# 224
Здравейте мамчета! bye
Мама Дидка на бебе Влади, тук преди време обсъждахме точно какви лекарства се приемат, за Парацетамола съм сигурна, че може, споменаха се и Биопарокс и Назо-Хил. Желая бързо оздравяване на бъдещата мама! Peace
Ние днес бяхме на baby-shoping newsm71, което много подобри настроението ми в това мрачно време smile3535. Бяхме до едни търговии и честно казано се изумих какви са разликите #Crazy, ританки по 1лв, бодита по 3лв, най-скъпото беше плюшено гащеризонче за 6,70. Ще направя снимки до края на деня! photo
Разочаровах се малко защото няма нашата количка Confused, новият модел на Бертони изглежда супер компактен, но е с две дръжки  Weary.....и така за сега оставаме без количка до второ нареждане smile3516. Има още нещица от списъка,а като включим и едно посещение в аптека за другите неща....абе има си работа още по покупките Rolling Eyes.
И още нещо да се похваля,оказа се че има лекции за бременни и в Плевен, та и аз ще се образовам  umnikuu като изляза в болничен, че ме е налегнал един страх....дали ще мога да се грижа за бебчо newsm78, но май е нормално.
Stra4iatela, виждала съм едни много хубави поставки за вино Wine Glass-дървени, с чаши закачени отстрани, различни форми и много ефектни, струват около 50лв. Обаче зная къде ги продават в Плевен newsm78, може би в някой магазин за сувенири или магазин за вина ще ги има и в София. Аз лично ужасно много ги харесвам!newsm10
Това е от мен за сега! Прегръдки от мен и беборанка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт