Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви неща трябва да приготвя за раждането в болницата?
Какви са изискванията за престой и грижи по време на раждането в Майчин дом?
Какви са необходимите стъпки за подготовка за раждане във Вита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви неща трябва да приготвя за раждането в болницата?
За раждането е важно да подготвите основни артикули като нощница, чехли, превръзки, малка и голяма хавлиена кърпа, прибори за хранене, чорапи, връхна дреха с цип или копчета на гърдите , малко шише вода , шоколад или нещо за четене и кръстословници. Ако имате радио в стаята си, можете също да донесете подложки за сутиен и сутиен за кърмене. Освен това е добра идея да опаковате помпа за кърма, лигнин, Bepanthen спрей, крем за разранени зърна и отвара от смрадлика и невен за поливане. Не забравяйте да донесете всички лични вещи, от които може да се нуждаете по време на престоя си в болницата. За раждането в болница трябва да се подготвят основни неща като нощница, чехли, пелени, кърпички и памперси. Също така е важно да обсъдите с болницата техните изисквания за пресстой и грижи по време на раждането.
-
Какви са изискванията за престой и грижи по време на раждането в Майчин дом?
-
Какви са необходимите стъпки за подготовка за раждане във Вита?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация при раждане?
-
Как да се справим с кучето след раждането на бебето?
... а това за контракциите всеки се оплаква от подготвителните такива, които отшумяват за кратко време

Едвам успявам да ви изчета. Май вече доста от вас имат повече свободно време, аз все още работя и не ми остава много време. Даже на лекцията на 9 месеца няма да мога да дойда, а ми се искаше
...
Невероятно усещане - даже се разплаках (от умиление) след първата покупка за бебка. Мъжът ми едва ме придума да купим една биба (защото смятах като влеза в 9-тия месец да започвам) и като се запалих - върнахме се с 4 торби. За родилния дом почти напълно се оборудвах - еднократни гащи, подложки за сутиен, крем за зърна ит.н, а бебешките покупки сложих в албумчето.
И при мен.
- ще те чакаме в понеделник (19.02) в 9.00 на Джумаята.
...и малко повече търпение
.Аз като ида до там... да не повторя твоита
история(щото съм същата ..отнесена)наи-добре да си приготвя списък с въпроси..и диктофон... да запиша отговорите
.
.
. Момичетата тук са толкова мили и ако имаш чуденка друг път, преди да избухнеш и да си направиш прибързани изводи, попрочети назад темичките малко
. Иии, търпение му е майката