91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 577
  • 601
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ако се запази традицията, за 8 клас РД ще бъде на 16.09.2024 г.

# 136
Здравейте. Синът ми ще е осмокласник в НЕГ, но все още не успявам да намеря дата за родителска среща или някаква друга информация за началото на учебната година. Аз ли не търся, където трябва или просто все още няма такава?
Предварително благодаря за отговорите.

И моят син ще бъде осмокласник в НЕГ. Все още няма инфо, доколкото знам разпределението по паралелки и информация за първи учебен ден и РС в това училище се случва в последния момент. Все се надявам тази година с новата директорка да се променят малко нещата и да има нещо по-рано Simple Smile

# 137
  • София по рождение
Коя платформа използва НЕГ за електронен дневник?

# 138
# 139
Здравейте, и аз съм майка на осмокласничка. Също като Вас се чудех, но миналата седмица минах покрай гимназията и попитах един човек, който беше пред входната врата. Каза ми, че тази седмица ще има информация на сайта, но не знаеше кой ден ще я публикуват.

# 140
Ако се запази традицията, за 8 клас РД ще бъде на 16.09.2024 г.
Не, обявена е за 12.09.24г. от 18:00 часа.
https://91neg.bg/%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8 … 0%bd%d0%be%d0%b2/

# 141
  • Sofia
Тъкмо и аз влизам с тази информация - от децата в Инстаграм дойде - всичко важно в секция "Новини". Точно преди 1 час я проверих отново за кой ли път днес Grin
https://91neg.bg/blog-full/

Списъците с разпределението на учениците по паралелки и стаите, в които ще се проведат родителските срещи, ще бъдат публикувани на сайта на училището в следобедните часове на 11.09.2024 г. и ще бъдат изнесени на входа на гимназията.

# 142
  • София
Здравейте,
Имам въпрос към дамите на по-големите ученици от гимназията.
Кога се очаква данните от Школо на бъдещите осмокласници да бъдат прехвърлени в системата на 91 НЕГ?
Доколото разбирам в други гимназии, това вече е сторено.
И защо чакаме до 11.09.24г. в края на деня да бъдат обявени списъците с паралелките?
Нас това ни касае пряко, защото е свързано с посещение на извънкласни дейности.
Така ли мудно тече и работния и учебен процес в гимназията?

# 143
Pumpal, тази година все пак ще стане на 11 септември. Предишните години беше в 18-19 ч. на 14 септември, а родителската среща беше на 15 септември.
Школо има едва от  2022 година Joy
Недей да очакваш чудеса и ако искаш, прочети предходните 1-2 теми.

# 144
  • София
Кога се очаква данните от Школо на бъдещите осмокласници да бъдат прехвърлени в системата на 91 НЕГ?
Доколото разбирам в други гимназии, това вече е сторено.
И защо чакаме до 11.09.24г. в края на деня да бъдат обявени списъците с паралелките?

Това не са въпроси към родителите, защото не извършват те тази дейност... Защо не попитате в училището кога и защо...

# 145
  • Sofia
Не се притеснявайте за Школо! Ще въведат данните - въпрос на дни е. Има и други училища, в които не са въведени. Със сигурност трябва да бъде направено преди първи учебен ден. Някакъв ремонт е имало до миналата седмица.
И при нас много неща са свързани със смяната, в която ще учи. Чакаме утрешния следобед Hands Pray

# 146
Здравейте, дали паралелките на осмокласниците не са разлепени на стената на училището, а в сайта да се бави качването? Някой да е минавал покрай НЕГ?

# 147
Здравейте, дали паралелките на осмокласниците не са разлепени на стената на училището, а в сайта да се бави качването? Някой да е минавал покрай НЕГ?
...и аз това се питах.

# 148
  • Sofia
Не са, децата в групата са се подлудили вече - ходили са да гледат. Рифрешваме, все едно чакаме резултати от НВО или първо класиране.

# 149
Аз минах от там, посрещна ме една жена и каза, че едва ли днес ще има разпределение по паралелки.

Общи условия

Активация на акаунт