91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 270
  • 600
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Здравейте,

Моля ви, препоръчайте ми добър учител по химия ("немската химия")!

Предварително благодаря!

# 271
Немската  91 НЕГ от 5 г. е доста западнала. Непрекъснато текучество на учители, липса на организация, никаква подготовка и организация от споделяне на близки деца. Беше немска преди 20 г. - стара слава. Дори има отзиви, че им пишат фалшиви шестици, за да запазят реномето.

# 272
  • На планетата Земя
Това с фиктивните шестици е пълна глупост. Интересно тез деца после как се реализират в западните унита, сигурно и там са фиктивни нещата, че да им слязат на нивото.

# 273
  • София
Немската  91 НЕГ от 5 г. е доста западнала. Непрекъснато текучество на учители, липса на организация, никаква подготовка и организация от споделяне на близки деца. Беше немска преди 20 г. - стара слава. Дори има отзиви, че им пишат фалшиви шестици, за да запазят реномето.

Ей на това му казвам тема "пързалка"...
Отивам за пуканки, а пътьом ще кажа на щерката,
която всяка вечер учи поне до 21:00 часа (първа смяна е),
че се излага с това учене..., те и без това ще ѝ пишат едници
по всичко...

# 274
  • София, Лагера
Моят син също се скъсва от учене. Миналата година беше на "пробен университет" в Берлин. Преподавателите му казали, че академичният му немски е по-добър от този на немците.
Ако на това му викате лошо училище...

Но има и друго - на който не му се учи, където и да го сложиш, пак няма да учи. И в 91 НЕГ има слаби ученици. Ако това е случая на Sunshine6, разбирам, но не е редно да се генерализира.
Също така познавам хора, които са завършили немската 90те и не са научили немски. Просто не им се е учело.

# 275
  • София
Защо въобще обръщате внимание на човек с 1 мнение, който се опитва да провокира?

# 276
  • София
Защо въобще обръщате внимание на човек с 1 мнение, който се опитва да провокира?
Tо не е ( не беше по-точно)  едно, а едно единствено, ама мултиплицирано тук и там. Същото беше  пуснато като постове в  няколко теми - в  тази, в друга за избор между НЕГ и 73-то, в трета за избор между НЕГ и  Испанската, в  четвърта..  Модераторите са  реагирали своевременно Simple Smile

# 277
Tо не е ( не беше по-точно)  едно, а едно единствено, ама мултиплицирано тук и там. Същото беше  пуснато като постове в  няколко теми - в  тази, в друга за избор между НЕГ и 73-то, в трета за избор между НЕГ и  Испанската, в  четвърта..  Модераторите са  реагирали своевременно Simple Smile

На мен ми звучи, сякаш някой ще кандитатсва тази година. 😁 И иска да си "разчисти" пътя. Колкото по-малко кандидати, толкова повече се увеличава шанса му да влезе. 😉

# 278

На мен ми звучи, сякаш някой ще кандитатсва тази година. 😁 И иска да си "разчисти" пътя. Колкото по-малко кандидати, толкова повече се увеличава шанса му да влезе. 😉
[/quote]

с тоз пиниз - в Балкантурис (т) Grin

# 279
На мен пък ми звучи сякаш някой умира от яд, че не е прието детето му там.

# 280
Здравейте,

Предварително благодаря!

Препоръчвам:

https://uchiteli.bg/profile/vesela/96670

# 281
  • София
Здравейте,

Предварително благодаря!

Препоръчвам:

https://uchiteli.bg/profile/vesela/96670

Много Ви благодаря!

# 282
Moмичета, може ли някоя от вас да ми препоръча летен езиков курс по немски език за деца в Германия или Австрия. Ще съм благодарна и за отзиви , ако някоя от Вас си е изпращала детето на летни езикови лагери в чужбина.

# 283
Moмичета, може ли някоя от вас да ми препоръча летен езиков курс по немски език за деца в Германия или Австрия. Ще съм благодарна и за отзиви , ако някоя от Вас си е изпращала детето на летни езикови лагери в чужбина.

Аз също се интересувам!

# 284
  • На планетата Земя
Велбург правеха хубави езикови екскурзии. Дъщеря ми е била на такава в Австрия след 6 клас.

Общи условия

Активация на акаунт