91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 85 503
  • 549
  •   3
Отговори
# 465
  • ту тук, ту там
Чудех се просто дали е нужно да се организираме предварително, щом са публикувани в сайта на училището.
Бяхте ми полезни, благодаря отново!

# 466
Здравейте! Нова съм във форума с бъдеща осмокласничка в 91НЕГ. Разглеждах учебните планове от миналата година ( предполагам ще са аналогични и за следващата) и ми направи впечатление часовете по ФУЧ Музика във всеки клас - 8 и 9 клас по 1 час, 10  клас по 2,5ч. с вкл. 0,5 ч ИУЧ... и 11 и 12 клас по 2 часа. Обсъжда ли се с родители/ученици по кой предмет да бъдат часовете по ФУЧ?

# 467
Имате ли достъп до Школо?

# 468
  • Sofia
Имате ли достъп до Школо?

За новата учебна година още не. Има време.

# 469
Ако някой търси помагала по БЕЛ за матурата, както и математика и ГО за 11 клас, може да ми пише на лични.
Скрит текст:

Подготовка за матура по БЕЛ 11 и 12 клас - Деспина Василева и Цветелина Димитрова 
Тестове за матура БЕЛ 11 и 12 клас - изд. Бг учебник 
Христоматия по литература 11 и 12 клас -изд. Бг учебник.
Математика за 11 клас - Просвета
Гражданско образование - 11 клас - Просвета

# 470
Здравейте,

Продавам комплект учебници за изпит TMS, ако някой има интерес да ми пиши на ЛС.

# 471
организация на смените

родителска

# 472
Публикуваха списъците с разпределението по паралелки в 8. клас. Списъците са с инициали на детето и входящ номер.
Успех!

# 473
Публикуваха, ама не на всички класове. Тече информацията бавно, да има съспенс

# 474
Да, излизат един по един, като остават 3 класа, но до час вероятно всички ще са публикувани.
И ние чакаме останалите 3...

# 475
  • Sofia
Миналата година имаше много дълга церемония със свещеник на 15 септември. Дано тази година неговото участие е по-кратко! И деветокласниците очкават разпределението по паралелки Trollface

# 476
Публикуваха, ама не на всички класове. Тече информацията бавно, да има съспенс
Къде са ги публикували? На сайта пише, че списъците ще са на входната врата на училището.

# 477
Цъкаш върху името на класната и излиза списък

# 478
Цъкаш върху името на класната и излиза списък
Боже, нямаше да ми хрумне 😁 мерси!

# 479
  • София
Миналата година имаше много дълга церемония със свещеник на 15 септември. Дано тази година неговото участие е по-кратко! И деветокласниците очкават разпределението по паралелки Trollface

Миналата година не помня да е имало списък на разпределението на 9ти клас. Доколкото знам директно от дневника са научили. Иначе бившата им класна вчера писа в групата на децата кой в коя паралелка е разпределен. А за паралелките на немския отдел си знаят още от юни, чудесно решение на новия му директор.

Общи условия

Активация на акаунт