91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 85 254
  • 548
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички!
Моля Ви, ако някой може и има наблюдения да сподели информация за  г-жа Олга Делийска .
Благодаря Ви и успех на децата!

# 481
  • На планетата Земя
Само хубави неща могат да се кажат за госпожа Делийска.

# 482
Здравейте!Моят син е в класа на г-жа Зорка Делчева. Успех на всички ученици.

# 483
Ние сме в 8г при Елена Кендерова-Машева  Simple Smile има ли някой при нас?
 И докато в осмокласната тема текат дискусии за преминаване в новата учебна година в Школо аз се сетих, че нямам идея НЕГ дали ползва Школо???

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:49 от Shushi2

# 484
НЕГ са със школо. Ние в школо сме още в старото училище, предполагам че в един момент ще се смени

# 485
Привет на всички!
Моля Ви, ако някой може и има наблюдения да сподели информация за  г-жа Олга Делийска .
Благодаря Ви и успех на децата!

# 486
Ние сме в 8г при Елена Кендерова-Машева  Simple Smile има ли някой при нас?
 И докато в осмокласната тема текат дискусии за преминаване в новата учебна година в Школо аз се сетих, че нямам идея НЕГ дали ползва Школо???

Племенникът ще е в 8г при Кендерова.
Синът ми ще бъде 9 клас в НЕГ, миналата година беше при Делийска. Според него Кендереова е най-готината класна на осмите класове Simple Smile замествала е Делийска и той много й се кефи.

# 487
  • София, Лагера
Преди някой да е попитал за Старирадева, аз да кажа, че е прекрасен преподавател! И синът ми много си я харесваше! Голяма част от класа им влезе в Лайстунг, тогава още имаше по-сериозен интерес и съответно конкуренция.

# 488
  • Sofia
Май вече няма слаби преподаватели от осмокласните. Подходът им е различен.
Нашият клас се запазва, ще се присъединят нови деца от друга паралелка. Класната ги информира в чата. Знаем новата класна и кой ще води математика. Силно се вълнуваМЕ от БЕЛ Hands Pray
Школо още не е активно - чакаме.

Някой бъдещ десетокласник или майка му дали могат да си спомнят какво е било положението с входните нива - по всичко ли са направили в 9.клас включително и неизучаваните предходната година предмети?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 06:29 от aniK

# 489
Май вече няма слаби преподаватели от осмокласните. Подходът им е различен.
Нашият клас се запазва, ще се присъединят нови деца от друга паралелка. Класната ги информира в чата. Знаем новата класна и кой ще води математика. Силно се вълнуваМЕ от БЕЛ Hands Pray
Школо още не е активно - чакаме.

Някой бъдещ десетокласник или майка му дали могат да си спомнят какво е било положението с входните нива - по всичко ли са направили в 9.клас включително и неизучаваните предходната година предмети?

И НИЕ се вълнуваме силно за БЕЛ 😁 класа на сина ми също ще се запази + няколко нови деца. Класна обаче не знаем, нямаме инфо и за никой учител.

# 490
  • Sofia
След няколко неуспешни опита да вляза в нейната дигитална раница от компютър, току-що успях от телефон и вече знам всички учители. Инфото ни за математика е било грешно. По БЕЛ…г-н Бечев…
Няма как да е грешка и да е останало от миналата година, защото излизат всички останали предмети.

# 491
След няколко неуспешни опита да вляза в нейната дигитална раница от компютър, току-що успях от телефон и вече знам всички учители. Инфото ни за математика е било грешно. По БЕЛ…г-н Бечев…
Няма как да е грешка и да е останало от миналата година, защото излизат всички останали предмети.

Извинете, но с какви пароли и имейли влизате в дигиталната раница. Никога не съм имала парола и емайла сменя ли се при смяна на училището в 8 клас? Ако е същият имейл като майкрософт, нашият има extension на старото училище, а не на mon.bg?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 09:13 от mimi681

# 492
О, това в дигитална раница не е вярно. Стои там от месец. Информацията е на база миналогодишното положение за съответната паралелка. Ако сега детето е в 9в, в дигиталната раница се виждат учителите от миналата година на 9в. Преди съвета онзи ден, когато стана ясно кои класове се запазват и коя паралелка ще са, пак имаше информация в дигитланата раница за учители.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 09:16 от machka

# 493
тези, които знаят деветите класове кои се запазват могат ли да напишат, защото няма инфо в ШКОЛО, а звънях в училището и там казаха, че на 15ти септември като отидат децата да си питат старите класни? Тоест значи вече се знае кой къде е разпределен , остава въпроса защо е такава тайна и не се сложат списъци в страницата на училището. Ох, кажете ми нещо положително за това училище, защото откакто сме влезли все нещо има дето не ми допада

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 09:17 от Пчелата

# 494
тези, които знаят деветите класове кои се запазват могат ли да напишат, защото няма инфо в ШКОЛО, а звънях в училището и там казаха, че на 15ти септември като отидат децата да си питат старите класни? Тоест значи вече се знае кой къде е разпределен , остава въпроса защо е такава тайна и не се сложат списъци в страницата на училището. Ох, кажете ми нещо положително за това училище, защото откакто сме влезли все нещо има дето не ми допада

Класната от 8 клас писа онзи ден във вайбър на учениците, че класа им се запзва и коя паралелка ще са в 9 клас. каза, че все още не се знаят класните ръководители и другите учители.

Общи условия

Активация на акаунт