91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 85 230
  • 548
  •   1
Отговори
# 495
тези, които знаят деветите класове кои се запазват могат ли да напишат, защото няма инфо в ШКОЛО, а звънях в училището и там казаха, че на 15ти септември като отидат децата да си питат старите класни? Тоест значи вече се знае кой къде е разпределен , остава въпроса защо е такава тайна и не се сложат списъци в страницата на училището. Ох, кажете ми нещо положително за това училище, защото откакто сме влезли все нещо има дето не ми допада

Класната от 8 клас писа онзи ден във вайбър на учениците, че класа им се запзва и коя паралелка ще са в 9 клас. каза, че все още не се знаят класните ръководители и другите учители.

вашата класна може да е писала, но нашата не е. затова питам, който знае кои класове са запазени, за да се ориентирам доло -горе.
А Велева още ли преподава и ще бъде ли класна в девети клас?

# 496
тези, които знаят деветите класове кои се запазват могат ли да напишат, защото няма инфо в ШКОЛО, а звънях в училището и там казаха, че на 15ти септември като отидат децата да си питат старите класни? Тоест значи вече се знае кой къде е разпределен , остава въпроса защо е такава тайна и не се сложат списъци в страницата на училището. Ох, кажете ми нещо положително за това училище, защото откакто сме влезли все нещо има дето не ми допада

Класната от 8 клас писа онзи ден във вайбър на учениците, че класа им се запзва и коя паралелка ще са в 9 клас. каза, че все още не се знаят класните ръководители и другите учители.

вашата класна може да е писала, но нашата не е. затова питам, който знае кои класове са запазени, за да се ориентирам доло -горе.
А Велева още ли преподава и ще бъде ли класна в девети клас?
Коментарът ми трябваше да ви наведе на мисълта, че няма обща информация и не може да ви се каже инфо за всички класове. Всеки знае за неговия си, ако класната е информирала децата.
Велева беше класна на 9в, тоест учениците й сега ще бъдат 10 клас.

# 497

[/quote] Велева беше класна на 9в, тоест учениците й сега ще бъдат 10 клас.
[/quote]

А самата тя вече няма да е в училището. "Нейният" 10-ти клас ще бъде с нов класен, прехвърлен от съседен 10-ти клас, за да реши натрупаните проблеми.

# 498
Велева беше класна на 9в, тоест учениците й сега ще бъдат 10 клас.
[/quote]

А самата тя вече няма да е в училището. "Нейният" 10-ти клас ще бъде с нов класен, прехвърлен от съседен 10-ти клас, за да реши натрупаните проблеми.
[/quote]

много благодаря за информацията!

# 499
  • Sofia
В диг.раница влизам с данните от edu.mon.bg, май никой не отговори на този въпрос. С тези, с които влиза в Teams. Малко се притеснявам, че по мат., немски и класен са имена, различни от 8.клас, а господинът по БЕЛ е същият.
И на моята дъщеря класната в чата на класа писа, че класът се запазва и ще допълнят с няколко деца от друг клас.
Това за Велева е интересна информация.

# 500
Ние сме в 8г при Елена Кендерова-Машева  Simple Smile има ли някой при нас?
 И докато в осмокласната тема текат дискусии за преминаване в новата учебна година в Школо аз се сетих, че нямам идея НЕГ дали ползва Школо???

Племенникът ще е в 8г при Кендерова.
Синът ми ще бъде 9 клас в НЕГ, миналата година беше при Делийска. Според него Кендереова е най-готината класна на осмите класове Simple Smile замествала е Делийска и той много й се кефи.
Страхотно! Много благодаря и нямам търпение довечера да се запозная с нея!
Втора смяна 8 клас до колко часа учат? Махнали са старите програми от сайта и не мога да видя, а ми трябва за едни вечерни тренировки...

# 501
  • На планетата Земя
Втора смяна е до 19 часа.

# 502
може ли да споделите какво не ви харесва, защото и аз съм по-критична и предпочитам да се настроя предварително да не се ядосвам излишно.

# 503
може ли да споделите какво не ви харесва, защото и аз съм по-критична и предпочитам да се настроя предварително да не се ядосвам излишно.
добра учителка ви се е паднала по немски - това е основно

# 504
  • На планетата Земя
Организация за откриване на учебната 2025/2026 година

Скъпи ученици, уважаеми родители, колеги и приятели на 91. Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“,

Тържествената церемония по откриване на учебната 2025/2026 година ще се състои на 15.09.2025 година (понеделник) от 10:30 ч. в двора на 91. НЕГ „Проф. К. Гълъбов“.

Каним всички ученици и техните родители, бивши ученици и учители да се включат в училищното тържество и заедно да дадем началото на новата учебна година.

# 505
  • София по рождение
Според бившата класна, нашият клас 8Д се запазва и към него се присъединяват няколко деца от Ж клас, но сменя буквата и става 9Б с класна Живка Бъчварова по английски ез. По немски ще са с Мариана Цакова. Тъжната новина за тези от вас, които се надяват Велева да е изчезнала, е че е още там и някак трябва да й съберат часове, та пак са я набутали в нашия клас, като ще води само 1 или 2 часа. А, дано. Докато не видя наистина програмата, не мога и да се надявам.
По нищо друго не зная кой ще им преподава.
Надявам се Цакова да продължи делото на прекрасната Нели Петрова!

Забелязвам, че има разместване и в паралелките, които ще водят 8 клас. Нели Петрова миналата година водеше 8Д, сега поема 8Е.

# 506
  • София
Според бившата класна, нашият клас 8Д се запазва и към него се присъединяват няколко деца от Ж клас, но сменя буквата и става 9Б с класна Живка Бъчварова по английски ез. По немски ще са с Мариана Цакова. Тъжната новина за тези от вас, които се надяват Велева да е изчезнала, е че е още там и някак трябва да й съберат часове, та пак са я набутали в нашия клас, като ще води само 1 или 2 часа. А, дано. Докато не видя наистина програмата, не мога и да се надявам.
По нищо друго не зная кой ще им преподава.
Надявам се Цакова да продължи делото на прекрасната Нели Петрова!

Забелязвам, че има разместване и в паралелките, които ще водят 8 клас. Нели Петрова миналата година водеше 8Д, сега поема 8Е.

Да,  част от децата от 8Ж, които остават в DSD, ще се присъединят към бившия 8Д и ще бъдат 9Б. Другата част от класа ще се присъедини към 8Г. Доколкото знам целият 8Е клас ще се запази, защото от тях никой не отива в немския отдел. И вероятно другите две паралелки на DSD ще бъдат от децата на 8А, 8Б и 8В клас. Ние не сме доволни от разпределението. Първо, половината клас отиде в немския отдел, а сега най-близките деца от другата половина ще бъдат в другата паралелка Sad Дано се впише добре в новия клас, но така както децата от Ж клас ще бъдат само няколко, се притеснявам как ще се получат нещата...

helli_sun, правилно си забелязала, че има разместване в паралелките на 8 клас. Всъщност единствено Г клас няма промяна. Татяна Бонова досега винаги е водела 8Ж, сега ще води 8А, съответно Старирадева ще води 8Ж. И учителките на Б и В клас са разменени. Олга Делийска беше В клас миналата година, сега ще води Б клас и съответно Зорка Делчева ще поеме В клас.

# 507
  • На планетата Земя
Всички деца от немската са чудесни и ще си паснат дори след разместванията в началото на 9 клас. А и те въобще не губят контакт - в една сграда са, в една смяна, бъдете сигурни, че до края на годината всички паралелки ще се познават (сега ще имат нови лица заради разделянето на 8 клас в две смени). Пък и никой не пречи на вече намерилите се другарчета да си общуват и занапред.

Намирам такива промени за здравословни, ненужно е това капсулиране по класове и притеснения. В унито в Цюрих, където е дъщеря ми, всеки семестър по проектиране сменят групите, понякога професорът казва кой с кого, друг път дават възможност за самостоятелно групиране. Хубаво е от рано да се учат да общуват с нови, различни хора, да се напасват характери, по-лесно ще им е после и в университета, и в живота.

# 508
  • Sofia
В сайта вече е качена програмата. Няма грешка - Бечев и Метев по БЕЛ в деветите класове Persevere Г-жа Христемова, която изведе 12 клас ще бъде на три от 8мите класове - щастливци Sob
Чух, че г-жа Марта Джалева е в по-продължително отсъствие Sad

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 16:12 от aniK

# 509
Здравейте, някой родител с повече опит в НЕГ познава ли работата и има ли отзив за г-жа Р. Стоилова по немски език? Ще преподава в 9 клас през тази учебна година.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 16:24 от zora_z

Общи условия

Активация на акаунт