Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №3 - финал на сезона, и след финала.

• 68 891
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София / Пловдив
Интересно ми е...Гущерова и Мария са били женени/разведени с един и същи мъж. Пълен ужас ще е......

Този сблъсък ще ни го спестят, защото Мария май се е отказала от участие в последния момент.

# 1 051
Интересно ми е...Гущерова и Мария са били женени/разведени с един и същи мъж. Пълен ужас ще е......

Този сблъсък ще ни го спестят, защото Мария май се е отказала от участие в последния момент.

Дано, че от всички звезди тъз ми е в топ 1 по противност.

# 1 052
  • София
Аз ще пратя имейл на собствениците на франджайза да попитам дали подобни извращения се вписват във формата.

# 1 053
  • София
Аз ще пратя имейл на собствениците на франджайза да попитам дали подобни извращения се вписват във формата.
Предполагам, че ще ти отговорят, че това е по преценка на продуцента. Всъщност те или трябва да натоварят основните участници с още работа или да измислят този „звезден“ екип, защото иначе няма как да запълнят телевизионното време. Друг е въпроса че и за двата екипа (на участниците и на „звездите) явно няма много желаещи и те затова канят всякакви. Ние сме малка държава и такива формати от един момент нататък трябва да се излъчват през година - две.

Аз съм любопитен „Като две капки вода“ какво ще представлява тази година.

# 1 054
  • София
Еми подобни простотии в нито една чужда продукция не съм гледала.

# 1 055
Всяка година го повтаряме едно и също - трябва да направят 40 епизода за 3 месеца. Затова има трети отбор, затова има ходения на гости у участниците и прочие, за да запълнят времето. Ако шоуто беше 2-3 часа на седмица нямаше да има нужда от тези неща. Но понеже в България са свикнали да дават малко пари и да доят предаванията до втръсване имаме 7 часа на седмица.

На мен не ми е проблем, че има Звезден отбор, както на много други тука. По-досадното е че наистина взе да писва от едни и същи хора навсякъде. Просто е смешно половината каст на Капките от миналата година сега да го прехвърлим в Хелса. Да не говорим, че и в Пееш или Лъжеш се вяснаха.

Професия "звезден телевизионен участник", но така става като има 20 продукции със "звезди" под някаква форма в БГ ефира. Да не говорим, че дори и в предавания дето трябва да са с обикновени хора вкарват и известни за цвят и "интерес".

# 1 056
  • Другата България
На мен пък, както и на много други - видно от темата, ми е проблем звездния отбор.
И е/ще е една от причините да се откажа да гледам формата, освен времетраенето на епизодите.
Наясно съм с причините за това, което не означава, че не ме дразнят и не ми пречат.

# 1 057
  • Буркина Фасо
Всяка година го повтаряме едно и също - трябва да направят 40 епизода за 3 месеца. Затова има трети отбор, затова има ходения на гости у участниците и прочие, за да запълнят времето. Ако шоуто беше 2-3 часа на седмица нямаше да има нужда от тези неща. Но понеже в България са свикнали да дават малко пари и да доят предаванията до втръсване имаме 7 часа на седмица.

На мен не ми е проблем, че има Звезден отбор, както на много други тука. По-досадното е че наистина взе да писва от едни и същи хора навсякъде. Просто е смешно половината каст на Капките от миналата година сега да го прехвърлим в Хелса. Да не говорим, че и в Пееш или Лъжеш се вяснаха.
може и без Звезден отбор да се запълни времето. ако една манджа я показват как се готви  не за 1 мин. , а за 2-3 мин. телевизионно време ще запълнят програмата за година напред.

# 1 058
  • София
Точно това и аз идвах на да напиша. Ако говореха повече за храната, за начина нейното приготвяне, пък за кухните в отделните региони, предаването щеше да е сто пъти по интересно от биг брадърщината, черешката на хелса и звездния отбор.

# 1 059
  • Телиш/Плевен
Със или без звезден отбор, това ми е най-любимото предаване и ще гледам с интерес новия сезон. Heart Eyes Съгласна съм, че трябва да наблягат повече на храната, но и ми е ясно, че се гони рейтинг и поне до момента не ми е било чак непоносимо за гледане. Участието на Бони в миналия сезон малко ме напрягаше, но не ме е отказало да гледам, останалите участници ми бяха много симпатични и компенсираха. Satisfied
С удоволствие бих се заела да подготвя темата за седми сезон, ако Мери не е размислила и ако останалите нямат против. Пускала съм темите за едно друго предаване на Нова, "Женени от пръв поглед", едва ли го помни някой. Satisfied Имам много хубави спомени от този раздел на форума, макар след това да бях само читател. За кратко, защото от средата на 2020 г до съвсем скоро почти не бях влизала във форума. Smile Но сега наваксвам пропуснатото. Blush

# 1 060
  • Другата България
Разбира се, че нямам против.
Нали аз помолих. Blush
Аз ще участвам в тях, но няма да гледам редовно и затова мисля, че по-добре някой, който ще следи формата да се заеме.

# 1 061
  • София
А има ли яснота кога се очаква започването на сезона?

# 1 062
  • Телиш/Плевен
На 17 февруари започва и ще се излъчва от понеделник до сряда в 20:00 ч.

Благодаря ти, Мери. Hug
До довечера ще пусна новата тема.

# 1 063
  • Другата България
На 17 февруари започва и ще се излъчва от понеделник до сряда в 20:00 ч.

Благодаря ти, Мери. Hug
До довечера ще пусна новата тема.
Няма за какво.
Противно на половината форум, който е луднал да пуска абсурдни теми и да наводнява останалите такива с още по-абсурдни и 98765432 мнения, и само точки и звезди са му в главата Blush, аз съм на принципа, че за да пуснеш тема трябва все пак да участваш в нея и да си наясно какво се случва в предаването.
Досега нямам пропуск на сезон, миналата година тотално се разочаровах едно от звездния отбор - напълно излишен “пълнеж“, толкова смешни и на моменти нелепи “игри“, да не говорим за Бонка, която едва изтраях.
После, времетраенето ми идва в повече, знам защо е, ама въпреки това ми е в повече.
И трето, и май основно - това не е този ХК, който ме зариби преди години, не е това, което искам да гледам.
Форматът е ББ в кухнята, взимат се елементи от всички не само конкурентни предавания, залага се на сеир, изкуствени кавги, още по-изкуствени любовни нишки, грозни разправии, целенасочено се вкарват провокативни участници...донякъде добре, но с всички тях готвенето отива на последен план.
Само заради Виктор Ангелов, на когото съм луда фенка ще гледам и този сезон, когато мога.
Тъй че пускай, няма проблеми, а и все пак това е публичен форум, темите не са моя собственост. Blush

# 1 064
Излезе ми пост на Стефани от предния сезон, пребита от бащата на децата й:
https://news24sofia.eu/izvunredno-v-news24sofia-eu-stefani-ivano … -muzha-si-snimki/

Общи условия

Активация на акаунт