Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 108
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Моята кака отказва да седи при брат ми веднъж януари я оставих да я гледа бях на преглед .....ревала през цялото време някакъв ад, а не е малка нито тя нито той 4..30.
Явно нещо не се разбират нз, дразни му се

# 451
Моя син седи при всеки няма грижи ,не ме търси ,ноо вечер си иска при мама.Даже баща му не може да го преспи.

# 452
Вече ми писна само се стресирам,мм от 22  беше на село(заради коклюш в у-ще),пътуваше до работа ...днес се върна следобед искаше още в неделя дори....ама айде и сега ми вика гърлото ми драска ....ами писна ми ще спи в кухнята и утре багажа пак...не ми трябва последните дни да се заразя,предпочитам да опъвам сама вкъщи всичко.....🤯

# 453
Karina*, честит да бъде Борис! Жив и здрав, на теб бързо възстановяване!

Днес в 18:42 се роди още един Явор, 3170, 50 см.

Аз дойдох на шега на преглед отново, казаха ми, че имам много контракции и да оставам, че скоро ще родя. Най - спокойно се прибрах с метрото до вкъщи, дооправих си багажа и се върнах. Та за около час и половина, от 6 до 10 см разкритие и с 2 контракции се роди. Много ми стана мило, че веднага засука. С нетърпение чакам утре да ми го доведат и да се гушкаме цял ден. Баткото и таткото дойдоха да го видят, Гоги (баткото) много нежно го гали по ръчичката и му цунка главата. Разтопи ми се сърцето.

Успех на всички мами, на които им предстои да изпитат това щастие! Всяка болка си заслужава, за момента в който чуеш да проплаква и го гушнеш.

Извинявам се за романа, но емоциите са големи.

# 454
Ехаа и ти се разписа!!! Да е жив и здрав Явор! Да расте, дивее и да бъде многоо щастлив!

Възстановявай се бързо и го взимай в прегръдките ти! 🍀❤️❤️

# 455
Yana, честито! 💙
Здрав и силен да е Явор! 🍀

Момичета, а знаете ли какво означава, ако плацентата ти още няма степен на зреене в 9 месец? Чета при някои от вас, а дори и в Юнската тема, че има момичета с 2 или 3 степен зрялост на плацентата, а на мен АГ на предния преглед (36г.с.) ми каза, че плацентата още не е започнала да зрее. Това добър знак ли е, все пак 9 месец вече... Не мога да намеря в интернет, намирам инфо само за зряла плацента 🤔

# 456
  • София
Ей, много адаши в темата! Да са живи и здрави!

Паули, предполагам че може да преносиш, щом не е почнала да зрее. Но ти си със секцио, така че това няма да се случи.

# 457
Уха, какъв ден е днес само! Честито, Yana! Ти си много смела, така да се разкарваш с толкова разкритие 😀

Pauly, на мен днес за първи път ми каза АГ, че плацентата ми е зряла. Досега никога не сме го говорили. От приятелка знам, че пък нейната е почнала да зрее много рано и много са я следели за това, тя роди в 38 г.с.

# 458
Честито, Yana! Бързо възстановяване и много гушкане! В коя болница роди?

# 459
Честита радост 🎉Много адаши 🎉
Наистина смело с метрото,аз почти не мърдам до магазин и с каката на люлки,ходя с такси по доктори😁автобус не хващам отдавна 😁
И аз така знам ако е по-зряла наближава раждане.

Използвах мм че е тук 😁той готви,изкъпа каката, прахосмукачка...дигна нивото на матрака на кошарата направо стана като нова,бях забравила колко нависоко може да бъде 😁та избърсахме дървото вс.💯

# 460
Мишето90, раждах в Шейново с избор на акушерка и лекар. И 2те ми бяха важни и ме подкрепяха доста, че бащата не иска да присъства на такива неща.

Всички ми се чудеха как толкова смело пътувам, сега като се сетя колко бързо родих, може би съм постъпвала малко безразсъдно. Ако забременея някога с 3то ще го имам предвид.

# 461
yana, честито бебе Явор. Да ви е жив, здрав, весел и игрив.Бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи да се гушкате и с баткото. ❤️

# 462
Yana, честито бъдете здрави и щастливи. Много се радвам че всичко е минало така леко. ❤🍀

# 463
Честит да бъде Явор! Да расте здраво, умно и щастливо дете! Бързо възстановяване на теб и да ни разказваш още такива ведри истории Simple Smile 💐🍀🎊

# 464
Yana.KSДобре дошъл и на вашия Явор! Да е здрав и да покорява върхове и сърца!
Звучиш като, че много лесно и леко да се е случило всичко, дано наистина да е така! Използвала ли си някакви специални техники, дишане, медитации,ароматерапии и подобни?

Общи условия

Активация на акаунт