Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 068
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Честито Карина бъдете здрави и щастливи! ❤

# 436
Karina* честито бебче Heart Много здрав да е Борис Blue Heart

# 437
Честито, Карина! ☺️

# 438
Честита радост, Karina*! Живи и здрави да сте!

# 439
  • София
Честито, Карина! Да е здрав и щастлив Борис!

# 440
Явно от там идват нещата, защото вечно казва, че на мъжа трябва да му е сготвено, чистичко, изпрано, спокойно да си почива и да не го занимаваш с твоите задължения, за да си гледа неговата работа.
Ми да си наеме прислужница тогава ?!
Това го повтарят свекърви, дето са жертвали целия си живот правейки точно това и не могат да се примирят, че има жени, които няма да стават слугини. По-точно не могат да се примирят, че синовете им са се хванали с такива жени.
Моята свекърва също е от този тип, всичко за мъжа да е готово, а ти влачи като куче, НО никога не си е позволила да ми нарежда как да си гледам мъжа... 😠
Моята майка също ще си вземе отпуск, защото искам поне първите 5 дни след секцио с мъжа ми да се занимаваме само с бебето. Не искам и да чувам за готвене и чистене, за това се разбрахме 5 дни тя да поеме тези неща. От там нататък се прибира в София и ние си оставаме тримата. Много се радвам, че всичките ни роднини са в София, а ние в Бургас, така ще се научим от самото начало да си се справяме сами и никой няма да ни се бърка.

Карина, честито и тук! 💙

# 441
Момичета, аз се прибирам от тонове, бебчо беше буден, добре се получиха. Има някакви никакви контракции от записа. АГ иска следващата седмица да правим преглед за разкритие, честно казано малко се притесних, тъй като досега не ме е проверявала, а четох, че доста боли 😅 така ли е, или си зависи от организма на жената?

Karina*, честито още веднъж за малкия Борис! 🩵🫶🏻

# 442
Ако има кой да ви помага поне сравнително адекватно с домакинските неща, а вие да сте си с бебето, моя съвет е да не отказвате помощ. Просто се примирявате, че някои работи са малко по-различни от това, което правите вие и се радвате на това, че някой може да ви сготви, да подържи бебето, да ви донесе чаша вода докато кърмите през нощта, да погушкате мъжа си примерно или да се изкъпете и т.н. Казвам го от опита си на човек, който също отказваше помощ.

# 443
Момичета, аз се прибирам от тонове, бебчо беше буден, добре се получиха. Има някакви никакви контракции от записа. АГ иска следващата седмица да правим преглед за разкритие, честно казано малко се притесних, тъй като досега не ме е проверявала, а четох, че доста боли 😅 така ли е, или си зависи от организма на жената?

Точно на предната страница го коментирах, че не е болка за умиране. Като всеки вагинален преглед е гаден, прави се с ръка, ама на мен примерно колпоскопия и цитонамазка са ми били по-гадни.

# 444
Карина, честит да е Борис! Здрав и щастлив да бъде!

# 445
Мен не ме боля проверката предния път. Дискомфортно е леко, но не и болезнено.

# 446
Честно казано никога не ме е болял прегледа за разкритие, но моята АГ пипа леко, акушерката явно също. Имаше дискомфорт, когато ми отлепяха сака, но съвсем поносим. Честно казано всичко беше търпимо до системата с окситоцин 😅

# 447
И мен не ме е боляло при проверката за разкритие.Може би си зависи от АГ.

# 448
Честито бебе Борис! Да е много здрав и послушен! ❤
Момичета,радвайте се че има кой да ви помага дори с готвене и чистене.Не отказвайте помощ,защото ще ви бъде нужна.Аз повиках брат ми да гледа малкия,защото ще раждам в друг град и мъжа ми ще бъде с мен.И двете баби работят и нямаше кой освен него да дойде и да помогне.Той е само на 21 и вятър го вее на бял кон 🤣 днес го учих как се правят макарони 🤣.Но каквото такова по-добре да е тук отколкото ,ако ме хванат болките в 2-3 през нощта да вдигам детето от сън и да му развалям настроението.

# 449
Честито и тук, Карина! Blue Heart

И аз споменах вчера, че двама различни лекари ми правиха проверката за разкритие и не ме боля изобщо, въпреки че дори те ме подготвяха, че няма да е никак приятно. Честно казано, взимането на секрет за микробиология ми се стори доста по-болезнено предните пъти.

Общи условия

Активация на акаунт