Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 047
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Честито на Карина и на Яна ! Да бъдат живи и здрави сладките бебчета !

Аз вчера бях на тонове и засякоха 2 контракции . Вече съм 40 г.с. + 1 .. побърквам се .. все си мислех,  че ще родя преди 40г.с.

# 481
Аз стерилизирах бибката и протекторите за зърна, за да си ги сложа в багажа.

Честит ден на труда и пожелавам здрави и пухкави бебчета на всички!  🍀

Моя термин беше на 15.05, но на феталната го изместиха за 21.05 та общо взето изобщо не знам кога ще се пръкне 😅 ние сме готови и само я чакаме 🍀❤️

# 482
С първата бременност родих 40+1. Ама аз късно стряха магнезия и но шпа. Не знам дали това беше фактор.
Сега стискам кълки, в 37+1,че с целия си акъл инициирах ремонт на нашата стая. Уж за 2-3 дни ще откара 6-7. И не съм изпрала нито една дрешка. Само багажа за болницата съм подготвила. И нали е деня на труда та ще боядисваме стаята. Утре ще е ред на яйцата 😜

# 483
Честито на Карина и на Яна ! Да бъдат живи и здрави сладките бебчета !

Аз вчера бях на тонове и засякоха 2 контракции . Вече съм 40 г.с. + 1 .. побърквам се .. все си мислех,  че ще родя преди 40г.с.

Преглед имаше ли, разкритие? Бебето мериха ли го?

Аз се бъзиках с боята за яйца, ма както е тръгнало утре ще си боядисвам 🤣

# 484
Mokka, може да си боядисаш яйцата, пък после и бебчо да се излюпи Simple Smile все пак идва Великден, трябва да вярваме в чудесата 😀
Аз не съм сложила още багажа в сак, но вече почти съм го събрала. Имам още една партида детски дрешки за пране и гладене, но си чакам парогенераторът да се завърне от ремонт и си надявам повече да не скача от дъската за гладене. Разбирам, че не му се занимава, но чувствата са взаимни.
При мен няма ремонт вътре, но всичко отвън около къщата е разкопано и в кал. Сутрин ставам, виждам калта, рева, карам се с мъжа ми и после почва денят 😀

# 485
Момичета, както вчера след прегледа се оплаках, че бебе няма да има следващите 1-2 дни поне(докторът така каза) така в 12 вечерта се започна и вече съм мама на Явора 3510гр. 51 см. ❤

# 486
Честита да бъде Явора 🤗🍀🍀🍀
Страхотни мерки,днес ли 1.05 🌞🌞🌞

Аз пера последни неща.
Спално,кърпа такива.....гладих за изписването  и прибрах в пакет.

Профенид къде се слагаха,забравих🤷

Аз май няма да боядисвам яйца,седя и си тиша до секциото.😁
Нашите ще ги направят и като вземат каката ще донесат 🥚🥚🎨

# 487
За тези от вас, които искат да родят моята лекарка онзи ден ми вика - значи, ако нищо не помага безотказно работи да си измиете прозорците😂😂
В кръга на шегата, ама то па кво пречи да се пробва😂

# 488
Момичета, както вчера след прегледа се оплаках, че бебе няма да има следващите 1-2 дни поне(докторът така каза) така в 12 вечерта се започна и вече съм мама на Явора 3510гр. 51 см. ❤

Е ти ме довърши 💜 Честита да е Явора, а ти бързо да се възстановиш! Точно на термин си, нали?

Майка ми изми прозорците за съжаление, ама ще взема да сваля пердетата да изпера 😂

# 489
Честита да е Явора, чакала си е явно да дойде месец май. Да бъде здрава, щастлива и винаги усмихната, а на теб бързо възстановяване. 🍀💐🎊

Профенид се слага ректално, но е кетопрофен и наистина е добре само при нужда и с лекарско разрешение, че за кърменето май не е топ решение той Simple Smile

# 490
Ехааа, какво хубаво начало на месец май! 🩷🩵 честити да са Явор и Явора, нека имат много усмивки и безгрижни дни в детството си!

# 491
Честита, Явора! Много здрава и спокойна! Бързо възстановяване и чакаме подробности 😊 (както винаги)

# 492
Ехееее 🍀❤️ честита рожба! Да е жива и здрава!  Възстановявай се бързо и чакаме да ни разкажеш 🥰

# 493
Честито бебе Явора на мама Fairybeb Heart
Много бебета взеха да се раждат,браво.
Аз също измих прозорците вече,разчитам на повечето движение.Но днес нещо много ме мързи и няма да ходя никъде Grinning
А пък имам време до термин,АГ-то каза,че поне до 8-ми няма да съм родила,пък ще видим.А аз вече много искам

# 494
Честита Явора! Да е жива, здрава, весела, игрива!☺️ А на Fairybeb бързо възстановяване!❤️

Профенид се слага в дупето и е напълно съвместим с кърменето. Просто не е хубаво дълго време да се слагат лекарства там.
Също за мамите, които кърмят Ибупрофен не преминава в кърмата, за разлика от парацетамол.
Всички лекарства може да си проверявате по активна съставка в e-lactacia

Общи условия

Активация на акаунт