Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Честита да е Луиза! Да бъде много здрава! 🍀❤️ Мама бързо да се възстановява 🥰

# 511
Честито бебе Луиза Heart

# 512
Честити да са бебе Явора и бебе Луиза!  Heart Heart Много здрави, спокойни и да си папкат добре!!
Лелеее, чета и така се вълнувам. Хем ми е готино, хем като наближава и моята дата и ме хваща страх.

# 513
Честита да е Луиза и за бъди здрава и щастлива! Мама бързо да се възстанови Simple Smile 💐🍀❤

# 514
Честито на Карина и на Яна ! Да бъдат живи и здрави сладките бебчета !

Аз вчера бях на тонове и засякоха 2 контракции . Вече съм 40 г.с. + 1 .. побърквам се .. все си мислех,  че ще родя преди 40г.с.

Преглед имаше ли, разкритие? Бебето мериха ли го?

Аз се бъзиках с боята за яйца, ма както е тръгнало утре ще си боядисвам 🤣

Ехограф , да видят дали има достатъчно околоплодна течност . Въобще не ми предложиха проверка за разкритие . И килограмите на бебето даже не ми казаха...  в чужбина съм и тук до 41 седмица никой не се притеснява . Сега преглед чак на 7 май . 😳

# 515
Честито бебче Луиза 🩷 Страхотно име 😊
Много щастливо детство за нея, а на мама бързо възстановяване 🌷

И аз изобщо не бързам 😀 Сигурно защото си имам и дата, но и да нямах, термина ми е за края на Май така че съм си направила планове да си празнуваме празниците, да си свърша някой друг ангажимент и тогава. Иначе нямам никакво търпение да си гушна фъстъчето и всяка вечер му говоря колко много го чакам и обичам и колко ще го гушкам. ММ само ми повтаря да не обсебвам бебето, да не се превръщам в майките, които са обсебени от синовете си, че трябва да го оставя да има собствен живот и т.н. и много ме дразни 😀 наясно съм с всичко това, аз също не искам да си задушавам детето и много не понасям обсебени майки. Но докато е бебе ще го гушкам денонощно, пък нека някой ме спре 😀

# 516
marisol, честито бебе Луиза. Да ти е жива, здрава, весела и игрива!. Бързо възстановяване пожелавам. ❤️
И не си била бебе, държала си се нормално. Аз също след 10 тия напън започнах да обяснявам, че не мога повече. Бях наясно, че нямам избор, но ми олекваше да го казвам. Накрая буквално треперех от умора, след това имах 3 дни мускулна треска 😂.
Но наистина негативното се забравя. Оттук натам пожелавам само положителни неща. 🤗

# 517
То всеки иска да роди лесно и бързо.Аз все съм под напрежение колко ще боли,как ли ще започне всичко,как ще издържа,още не съм готова.Само някакви въпросчета ми изникват Grinning Но както казват момичетата по-нагоре,всичко минава и като си видиш бебето забравяш

# 518
Честити да са бебе Явора и бебе Луиза !
Желая им здраве и щастливо детство! Sparkling Heart

# 519
Да ви разкажа за раждането Simple Smile - контракции започнаха 12, но аз упорито не им вярвах, защото нали..."до 2 дни няма да е. Много бързо станаха редовни на 5 мин. и към 2.30 се отправихме към болницата, приеха ме и вече към 6.00 вече беше доста зле и извиках акушерките, установиха 10 см. и събудиха лекарката, понеже моят АГ, с когото се бях разбрала нямало да може да дойде. От там насетне - ясно, няколко напъна и се роди бебка. Не мога да кажа колко бързо беше самото изгонване, защото тогава тотално губя представа за времето, и предния път беше така.
Доволна съм, че беше напълно естествено, само напъните бяха дирижирани и след това системката с окситоцин против кръвоизливи. Епизиотомия нямам, но се скъсах малко, не знам колко точно.
Иначе, за жалост, водите бяха зелени и левкоцитите на бебка за завишени и ще е на антибиотик, а отделно е с ниска кръвна захар и сега е на системка 😭 Много ми е тъжно и за нея, и за каката как ще я оставя за 5 или 7 дни, още не знам.

# 520
Честито бебче Луиза 🍀
Всяко раждане е различно🤷бързо да минават лошите спомени

Ох бебче и система е мн гадно...преживях го,да гледам как е набучкана 😞7дни лежахме и двете .....писала съм и преди ....
Но поне сте под наблюдение.
Бързо да минава вс лошо и вкъщи🩷🎉🎉🎉

# 521
Добре дошли на Явора и Луиза на този пъстър свят 🌏🌷🌻💗

Това със захарта и левкоцитите знам, че е нормално, но пускат системи за да се застраховат. Просто някои бебета биха се справили и без нея, но други може да се влошат, а те няма как да предвидят и затова така правят. С голямата така беше- зелени води и беше на АБ по време на престоя в болницата, но пък ПКК си беше ок. Бяха и наболи и двете ръчички отгоре, супер гадно е, стискам палци да се оправят показателите бързо.

Marisol Бързо възстановяване 💗🤞

Аз имам още 2 седмици и започвам с масажите на перинеума и упражненията за дишане. Силно се надявам да има ефект.

# 522
  • София
Аз май имам малък бял налеп на едната сливица...ще откача от притеснение. Уж нямам температура, а само хрема, ама какъв е този налеп сега. Съвсем случайно реших да си погледна гърлото с фенерче Sad някоя сблъсквала ли се е с това?

Звънях на личната, но не ми вдигна. Ще звънна по-късно отново.

# 523
Аз сега разбрах какво е перинеум.Може да се кажете Таз пък колко е смотана Grinning Масажите помагали за по-леко раждане пише.А аз точно там усещам нещо като се движа и стъпвам на лявата страна и ходя малко на една страна.

# 524
Аз и по същия начин като теб откачих, но моето беше над сливицата и ме болеше. Гаргара със смрадлика, лайка и малко сода - това и с гнойна Ангина съм го пробвала. Другото е елудрил и гаргара, само че слагам по-малко концентрат. Елудрила обаче оцветява зъбите и не се гаргариш с него повече от 14 дни (обикновено много по-бързо ти минава така или иначе). Но докато чакаш личната давай смело гаргарата с билки.

Аз май имам малък бял налеп на едната сливица...ще откача от притеснение. Уж нямам температура, а само хрема, ама какъв е този налеп сега. Съвсем случайно реших да си погледна гърлото с фенерче Sad някоя сблъсквала ли се е с това?

Звънях на личната, но не ми вдигна. Ще звънна по-късно отново.

Общи условия

Активация на акаунт