Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 739
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • Den Haag
Момичета за лятото сменихте ли слънцезащитната ? Аз ползвам все още на BOJ защото при нас температурите са 15-19 и е мрачно с валежи всеки ден, но по нататък и за ваканцията мисля ще трябва да я сменя. Някой ако има предложения за слънцезащита за море и плаж, за горещи и слънчеви дни моля да сподели 🤗

Също тонерите са ми на превършване и там се чудя дали да взема този, или нещо друго за нормална кожа?

# 196
  • Бургас/Пз
Момичета, кой беше кремът с ретинал, който беше по-силен от Форте А на Др Дифрент. Мислех, че съм си го запазила и сега не мога да си го открия.
От Медик 6 минах на Форте А 0.1%. Изключително съм доволна, много добре ми понесе и искам сега нещо малко по -силно да пробвам, но да не е третиноин.

# 197
Ето този мисля, че е

Скрит текст:
Ето този линк съм си запазила аз, но не съм го пробвала още
https://www.ebay.com/itm/395103543756

# 198
BB крем на Missha с SPF 42 по-скоро декоративна козметика ли е или слънцезащита с цвят?

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 12:52 от Mama xxl

# 199
  • Бургас/Пз
Таня, много, много ти благодаря. ❤️ точно той е .

# 200
BB крем на Missha с SPF 42 по-скоро декоративна козметика ли е или слънцезащита с цвят?

декоративна

# 201
Благодаря!
Между другото е много матиращ и лицето ми придоби глинен вид. Ще се въздържа..

# 202
Тази маска нямам никакъв спомен кога съм я купувала. Вчера търсих някаква хидратираща за сина ми и я намерих в кутията. Оказа се много добро попадение. На неговата силно дехидратирана, зачервена  кожа с някоя пъпка тук там произведе УАУ ефект, успокоена, хидратирана кожа и само за 7-8 минути, колкото я задържа, издебна ме и я свали, защото му се разтичала.
За съжаление нямам втора, че да пробвам и аз.

# 203
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:
Ето този линк съм си запазила аз, но не съм го пробвала още
https://www.ebay.com/itm/395103543756
Това ми е един от любимите търговци, супер коректен и винаги пръв зарежда новоизлезли продукти.❤️ Моят крем дойде за 17 дни, с частен куриер.

# 204
  • софия
Винаги ще научиш нещо ново тук:laughing:
Не съм си общувала с него, но вярвам ,че е такъв. Аз негативен опит с корейските търговци в ebay нямам.Вярно, че си играя с няколко ,но са много точни и бързи.
Преди време, поради полунощна разсеяност бях пуснала негативен отзив на любим мой търговец-текстът хвалебствен, а малко звезди. Човекът ми писа с триста извинения , аз  го коригирах,  а той ми предложи отсъпки за  при следваща поръчка. Но цялата кореспонденция толкова учтиво, с уважение и благодарност, едва ли не..за моята разсеяност.
А  иначе завист към тези, които не спират ретинолите и в този сезон. Ще чакам отзиви за този още по-концентриран DR Different, как се усеща, дали  не  пресушава? Аз ще се включа наесен.

# 205
Красиви момичета, да попитам, има ли корейска слънцезащита която не се подновява през деня? Благодаря
(“корейски ultrasun🥴)

# 206
  • на Мелмак
Привет, момичета!
Реших да пробвам корейска козметика. Прочела съм почти всичко от първа страница. Имам много суха кожа, на 47г. Съм. Всичко, което сложа се изпива Simple Smile освен това е и чувствителна. Ползвала съм Шисейдо, но не ми е достатъчно хидратиращ.
Насочила съм се към The Who, ще пробвам с травъл версия комплект или мостри от Ибей. Серията Jinyulhyang Special. Дали ще е подходяща за моята сухота? Simple Smile
Или друга серия?
Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете насоки Flowers Bouquet

# 207
etty775 dry-skin погледни и си избери.
Продуктите на Anua, Cosrx, Round lab, skin1004, beauty of joseon аз ги предпочитам, но ти си избери тези, които ти харесват.

И следвай дневната и нощна рутина

# 208
  • на Мелмак
Много благодаря!
Ще гледам 🙂

# 209
  • Prismatica Aerie
Красиви момичета, да попитам, има ли корейска слънцезащита която не се подновява през деня? Благодаря
(“корейски ultrasun🥴)
Т.е , която защитава до 8 чàса? И, която, все пак, при екстремни условия трябва да бъде подновена?Sunglasses
Има. Твърдят, че защитава 10 чàса:
Purito SEOUL - Daily Soft Touch Sunscreen 2024 Version

Всяка слънцезащита, предназначена за дейности на открито, нанесена в адекватни количества, би свършила работа. Като дейности на открито не означава "слънчеви бани", каквото и да означава този нонсенс. Пусках списък с такива наскоро.

Насочила съм се към The Who, ще пробвам с травъл версия комплект или мостри от Ибей. Серията Jinyulhyang Special. Дали ще е подходяща за моята сухота?
И да, и не съвсем. Серията е чудесна, но според мен е за още по-зряла кожа, макар и да я дават за 45+
Най-информативният източник за The Whoo е Одил Монод, може да разгледате блога и ютюб канала ѝ.
https://themonodist.com/the-history-of-whoo-jinyulhyang-line/
Моите лични предпочитания клонят към линията Cheonyuldan, но харесвам много и Cheongidan, както и любимия ми обновен Bichup Ultimate Recovery Youth Serum.
Проби и експерименти е решението, няма универсални хора и възприятия. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 15:41 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт