Азиатска козметика и грим - тема 28

• 75 345
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
...естествено под тях слагам и някой джиджан околоочен крем, днес под тях сложих The history of Whoo Ultimate Regenerating Eye Lift, е резултата върху тъмните ми кръгове е силно забележим.
https://shop.lillydrogerie.bg/farmstay-black-pearl-gold-hydrogel … ve-za-ochi-531254
Същият резултат е възможен с всякакви силиконови пачове, от сорта на Dieux Forever Eye Mask Reusable.
Ефектът не е заради състава на пачовете, защото в тези на Фармстей няма нищо(буквално), а от подобряване усвояването на околоочния крем, който в твоя случай, е наистина великолепен.
Хмммм, замисляте ме!
Аз под еднократните пачове не слагам крем, само тонер/есенция, а серум и/или крем `чак след като ги махна и преди да почна да се гримирам!

Многократните пачове винаги съм ги гледала с голямо недоверие и никога не съм си купувала, но тази идея крем+пач ми хареса, та ще взема да пробвам. Така и така стягам багаж за лятната ваканция и съм помъкнала тестери на The history of Whoo Ultimate Regenerating Eye Lift (и не само)

Казвала ли съм ви колко ви обичам!?! Grinning

# 181
  • софия
И ние те обичаме, незаменима! Kissing Heart
Нали сме от едно отделение на клиниката Blush
Аз също слагам само тонер под пачовете, но мисля, че не всички пачове са подходящи за, такъв "компрес".
В момента едни от отворените ми са b глюкан на Petitfee, които са на водна основа, добре напоени с к'вото там
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако сложа крем отгоре:
1.ще полепне крем по пача(!) ама че дума, а Blush
2.по кожата ще останат парцали и кир.
Има други пачове, от типа на farm stay, които са "сухи"  хидрогел тип и с тях вероятно става добре, но честно казано, мисля, че заслугата е по-скоро на крема.
P. S  На теб хубава, вълнуваща, пълна с приятни емоции, ваканция, Agent! Heart

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 16:58 от swetulka

# 182
  • София
...естествено под тях слагам и някой джиджан околоочен крем, днес под тях сложих The history of Whoo Ultimate Regenerating Eye Lift, е резултата върху тъмните ми кръгове е силно забележим.

https://shop.lillydrogerie.bg/farmstay-black-pearl-gold-hydrogel … ve-za-ochi-531254
Същият резултат е възможен с всякакви силиконови пачове, от сорта на Dieux Forever Eye Mask Reusable.
Ефектът не е заради състава на пачовете, защото в тези на Фармстей няма нищо(буквално), а от подобряване усвояването на околоочния крем, който в твоя случай, е наистина великолепен.
Само че всички силиконови пачове при мен се смъкват, с тези час след слагането са там където съм ги поставила.

# 183
  • Бургас
Аз ползвам пачове по схема, която съм виждала някъде по-рано, т.е. тонер-есенция-серум-пачове и/или ший маска -крем. Тъй като кожата ми е мазна не може да поеме маска и крем в една рутина, та избирам едното само. Никога не съм ползвала мнокократни пачове, тяхната цел не е ли по-скоро да ограничават мимиката? Не знаех, че под тях се слага продукт, който трябва да попие по-добре. Замислих се да пробвам, но пък крем под тях не ги ли прави хлъзгави и не закрепващи се на мястото?

# 184
Здравейте.
Аз си взех ето тези пачове
https://apteka.framar.bg/30108615/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B … B8%D0%BD%D0%B0-60
Да слагам ли нещо под тях или на измито лице се ползват?
За сега ги ползвам направо след почистване, но ми оставят кир по лието.

# 185
  • Бургас/Пз
На мен пачовете на Тримей  не се смъкнат. Днес доволно си изпих кафето с тях.
Хиляди благодарности на Йен за препоръката да ги слагам сутрин. Направо ми се събужда цялото лице, нищо , че те са само около очите. Държа ги в хладилника и ми е супер да ги сложа охладени сутрин.

# 186
Здравейте.
Аз си взех ето тези пачове
https://apteka.framar.bg/30108615/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B … B8%D0%BD%D0%B0-60
Да слагам ли нещо под тях или на измито лице се ползват?
За сега ги ползвам направо след почистване, но ми оставят кир по лието.
Аз ги слагам на измито лице, но ранна вечер. Сложих ги една сутрин, изчаках доволно, втрих непопилото и по-късно като сложих крем ми се получи кир ефект.

# 187
  • София
Здравейте,

последният ми пост в тази тема, беше с въпрос за доставките от Jolse. Измина време, откакто си получих пратката и използвах продуктите. И мога да напиша, няколко думи...
 В сайта на английските митници подробно е описано, кога пратките отиват на митница. Моята беше на стойност 63 долара. Т.е над 39 паунда. Отиде там. Не е сложно, изнервящо или неясно плащането на таксите. Случва се цивилизовано и бързо. Десетте паунда са ДДС. а осем са такса обслужване. Под три дни, вече е в клон на съответната градска поща, оттам превозвач...

Сета, който получих е на su:m37, Water-full. Много е писано за серията. Няма да досаждам с моите впечатления. Ще кажа само, че продуктите са идеални за горещи сутрини, така, както при мен не са достатъчни в хладни.
 От други два популярни сайта, имам и няколко сета на O hui, и продукти на Sulwhasoo, но за тях друг път.

Искам да благодаря на necha за помощта и съветите! Наде, приятелко ти си енциклопедия от най цветните и скъпи!

И последно... и аз усещах по- същият начин пачовете на Farmstay. И то без крем под тях. Тонер и емулсия понякога, на чиста кожа по- често, сутрин рано. Nad_tab, не си сама. Знам, за какво говориш. Точно за тъмни кръгове са добри, макар и да не съдържат нищо.

# 188
Дени, много благодаря за милите думи! Kissing Heart Радвам се, че съм помогнала с информация и съвети.

# 189
  • Prismatica Aerie
Никога не съм ползвала мнокократни пачове, тяхната цел не е ли по-скоро да ограничават мимиката? Не знаех, че под тях се слага продукт, който трябва да попие по-добре. Замислих се да пробвам, но пък крем под тях не ги ли прави хлъзгави и не закрепващи се на мястото?
Те са много тънки, от по-различен силикон, смисълът им е именно в оклузивния ефект.
https://www.harpersbazaar.com/beauty/skin-care/g60943312/best-re … nder-eye-patches/
Аз имам на Dieux, стабилно седят с всичките ми околоочни, проблемът е, че забравям да ги ползвам.Smile

# 190
Пачове винаги слагам сутрин с кафето!

Мерси, че ми напомнихте за Sum:37 Waterful, трябва да се извадя остатъците от тази серия и да ги довърша.

Аз да похваля една друга есенцийка, много лека и подходяща за горещините: Cheongidan Illuminating Refining Essence
https://whoo-hk.com/en/productdetail/illuminating-refining-essence

# 191
Момичета, някой има ли опит с поръчките от Stylevana през европейския сайт т.е. директно до България. Включено ли е ДДС или минават митница?
Досега все през немския поръчвам и не съм имала допълнителни разходи, но се чудя дали да не пробвам директно до тук.

Аз направих за първи път поръчка от тях, като съм дала доставка директно до работния ми адрес в България, не съобразих тогава. Точно до местоработата има и пощенски клон, може би там ще я получа. От 8-ми е пристигнала в Будапеща. Нямам представа дали ДДС-то е включено.

Да кажа, че днес получих пратката си директно до офиса си, без да са начислени каквито и да е допълнителни разходи.
Ако не броим времето, което трябваше да изчакам за да шипнат един продукт, то доставката отне точно 13 дни.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 11:29 от Pink Dress

# 192
  • София
Pink Dress, с кой куриер я получи?

# 193
Mascotte, Спиди.

Веднага се намазах с Mary & May Peptide Bakuchiol sun Stick. Лесно се плъзга по кожата, не лепне, не го усещам да запушва, няма аромат.

# 194
Pink Dress, благодаря! Това е супер. Аз пак поръчах до Германия, но при това положение следващия път ще пусна директно до тук.

Общи условия

Активация на акаунт