Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 980
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас/Пз
Мдааа, потвърждавам , че последните две в комбинация са уникални. 10тина дни ги ползвам вече и направо съм влюбена. Агент, здрава бъди, благодаря ти за възможността да ги оценя ❤️
Няма да казвам, че вече чакам по 30 тестер опаковки и от двете. Ще ми стигнат минимум за два месеца, защото отгори на всичко са и супер икономични

# 361
  • Торонто/Сливен
Аз също от няколко месеца ползвам
Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream и съм много доволна. Разкошна, луксозна текстура; приятен, ненатрапчив аромат, като добре овлажнява и подхранва околоочния контур. Чудеса, естествено не прави, но е голямо удоволствие да го ползвам. 🙂

# 362
  • Beyond the Frontiers
За мен околоочната зона винаги е била най-проблемна. Имам си естествени тъмни кръгове. До преди 1-2 години освен коректор друго не прилагах.
В последно време пробвам различни неща и рязко ми се откроява Dr. Pawpaw. Всичко друго изсъхва, само това някак ми остава влажно.

# 363
  • Пловдив
Agent Provocateur, страхотна си, много благодаря за насоките! Дами, къде пазарувате Cheongidan Illuminating Regenerating Eye Serum + Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream? От ebay? Потърсих в Немският не откривам, може би от другият?

# 364
Няма за какво, Mamaden! Ще се радвам да съм била полезна!
Купувам от Ибей от корейски търговци. Преди около година обаче намерих една корейка, която живее в САЩ (и аз съм тук), която има бизнес с корейски продукти и тестери, цените и са много добри, изпраща веднага и за капак пакетчетата пристигат при мен за 2 дни. Малко е серт, но като я тормозя с въпроси ми дава честни отговори без да цели да ми продаде нещо ненужно, дори ми дава малък дискаунт понякога. Ако нужният ми продукт го има предпочитам да си го купя от нея, зарежда бързо новите неща. И не само аз съм доволната, съдейки от рейтинга и. Сек да я скрийншотна...

Друг търговец който съм ползвала многократно е този:

Този също (имат склад в Калифорния също)

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 16:48 от Agent Provocateur

# 365
  • Prismatica Aerie
Дами, къде пазарувате Cheongidan Illuminating Regenerating Eye Serum + Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream? От ebay?
Кремът купувам от ebay: https://bg-mam.ma/p/1619728/47822837
Предполагам и серумът го има при същия търговец.

# 366
Скрит текст:
Аз харесвам тези Simple Smile

А какви грижи полагате за горен и долен клепач на окото?
 Аз обикновенно нанасям крем за очите само под окото, а за горната част нищо и мисля че правя грешка. Така ли е?

Пачовете с агаве ми бяха любими, просто спрях да ползвам пачове, затова пиша в минало време.

Да изкажа огромни благодарности на този, който е препоръчал тук тази слънцезащитна пудра. Не съм голям фен на пудрите и рядко купувам, тази съм я купила, защото някой тук, чието мнение ценя е препоръчал, сега започнах да я ползвам - голям разкош. Хем плътно покривна, хем не натежава, каквото и да има отдолу си остава фиксирано с един много готин матов финиш, който харесвам. Ако знаех какво съкровище крия в шкафа, щях да съм я подкарала преди много време.

https://www.yesstyle.com/en/o-hui-day-shield-sun-powder-2-colors … ml/pid.1059783481

# 367
^^^ аз, аз Simple Smile))

Т.е. аз я имам и си я ползвам, но честно да си кажа не помня дали аз съм я открила и препоръчала или съм последвала нечия препоръка! Но вие си ме знаете, че съм голям фен на този охуителен бранд Simple Smile))

Поръчвала съм я 2022...

A същият ден, когато съм я получила съм питала във форума:

След 2 дни:

Кремът купувам от ebay: https://bg-mam.ma/p/1619728/47822837
Предполагам и серумът го има при същия търговец.
Има го!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 14:35 от Agent Provocateur

# 368
Преди време бяхме обсъждали маските на mary and may с ниацинамид и витамин ц. Много са ми любими. След тях си поръчах и ексфолиращите падове и черните премиум маски. И двете са страхотни , потвържавам , в случай че някой им се чуди.

И какво ми се случи вчера…. слагам си аз на лицето стабилно количество слънцезащита Skin 1004 , супер вайръл синята и излизам на двора точно за 30 мин. Прибирам се и се поглеждам в огледалото, лицето ми беше червено! Само аз ли имам такъв случай с този продукт ?

# 369
Grinning, Агент, жива и здрава да си, продължавам да те следвам за препоръки за други благини.

Summer story, не познавам въпросната слънцезащита, но ако е химична няма шанс да те предпази на това силно слънце.

Вчера цял ден навън изкарах със слънцезащитата на logically и пудрата на охуения бранд отгоре без подновяване и никакви видими поражения. Невидимите сега ще ги броим през зимата.

П.с. Joy липсва ми п0рното да сложа под охуената пудра.

# 370
  • София
Summer Story, аз съм от тези, които харесват слънцезащитата, но за зимата.

# 371
Имам по един брой , чакащи ред - Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ и Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ . Дали ще се справят по-добре на силно слънце 🧐

# 372
  • София
Не знам какво да ти кажа, защото тези не съм ги ползвала. Аз от години мажа само европейска слънцезащита лятото, независимо дали съм на плажа, спортувам навън или се разхождам в града. Азиатските мисля, че спортните бяха ок, но и тях ме е страх да пробвам. Може би зависи дали се излагаш на директно слънце или се пазиш с шапка или козирка. Не бих рискувала на твое място.

# 373
Лейдис, SOS. Това лято какво му стана на носа ми - яко пори и тъмни точки. Казвайте какво правим? Кожата ми зимата е суха, лятото комбинирана.
Благодаря на всички!

# 374
Имам по един брой , чакащи ред - Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ и Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ . Дали ще се справят по-добре на силно слънце 🧐

Имам и ползвам първия, но аз ползвам много слънцезащита и имам различни. На BoJ слънцезащитата си работи, категорично. Химична слънцезащита е, и не е въобще вярно, че химичните слънцезащитни кремове не предпазват на силно слънце…Тази слънцезащита по принцип ми стои в дамската чанта, но преди няколко седмици след намазването сутринта явно го бях забравила, така че не съм се мазала през деня. На много силно слънце и 35 и нагоре градуса в крайна сметка се бях зачервила на линията под косата, явно където не съм се била намазала добре, личеше си докъде съм мазала (излязох в 8:30 сутринта, прибрах се след 10 вечерта, цял ден навън без повтаряне). С много светла кожа съм, имам и слънчева алергия.

На мен ми допада консистенцията, но самият продукт не е като за моята кожа лятото - кожата ми е мазничка и с него много лъщя. Смятам, че за зимата е по-добре, на моята кожа може да се ползва и като хидратация и под грим. За лятото други продукти са ми по-комфортни в интерес на истината, но продуктът си е добър и си работи. Имам приятелки, които го обожават и такива, които хич не го харесват. Въпрос на вкус.

За протокола, BoJ ми е по принцип “градската” слънцезащита или когато излизам за няколко часа или няма да се излагам много на слънце. Както казах, един единствен път по стечение на обстоятелствата останах с този крем и всичко беше наред. По принцип ако ще се излагам повече на слънце, ще съм навън цял ден или отивам на плаж ползвам Eucerin (Oil control). Слънчеви очила винаги нося, лятото и при силно слънце и на плажа също и шапки.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 21:35 от Firebird26

Общи условия

Активация на акаунт