Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 966
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
I’m from vitamin tree water gel е много хубав крем точно за мазна кожа, аз много го харесвам, но не съм сигурна, че е анти-ейдж и може да дойде слаб.

Момичета, да си кажа мнението за Orjena. Засега ми хареса емулсията с Вит. Ц, кожата е много гладка след нея и избистрена. Тонерът с цетнела и серума с чаено дърво не са лоши, но определено не са моите и няма да повторя - не ми харесва, че са ароматизирани.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 11:06 от DzhuliB

# 346
  • София
Оф, току охуля нещо, че не е ок и то вземе, че блесне в най-добра светлина. Нали ви мрънках, че серумът за мигли на Benton за нищо не става. Мислех си също, че металната спиралата на NeoGen също е мега куца.
Но пък днес се получи красиво.
И двата продукта работят в насока "естественост", т.е. серумът явно заздравява миглите и спиралата позволява да се покаже това плюс да задържи извивката и да подчертае дължината. Хем съм си аз, хем някак по-добро аз.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 16:26 от Harpalike

# 347
Взех Chogongjin Sosaeng Jin Boosting Essence и Chogongjin Sosaeng Jin Cream, чакам и тонера от серията.
И аз съм с нея и трите продукта ползвам и ще взема и околоочния.
За другата серия и аз не знам каква е разликата.
Измазах есенцията и емулсията на жълтата серия Chogongjin, Geumsul Jin  и също съм доволна, но от първата на  Sosaeng съм очарована с видими резултати.

Първо тонер и после есенция ли се ползва?

# 348
  • Бургас/Пз
Да, първо тонера. Винаги от най-рядката консистенция към по-плътната

# 349
  • FRANCE
Здравейте. Търся си спешно нощен крем (мазна кожа, 50г) и серум. Дали някой е ползвал от наличните в ДМ за предложение? Няма голям избор, но наистина ми трябва до края на седмицата. Благодаря. Хубав ден

# 350
  • Пловдив
Дами, влизам в темата с молба за препоръки. Търся си пачове за под очите, от тези еднократните. Слагаш, попиват благинките и хвърляш Simple Smile. Целта ми е главно хидратация, освежаване, тонизиране...на 46г. съм. Кажете от кои сте доволни? Моля само да може да се поръчат от БГ сайт, не ми се занимава с чакане и поръчки от чужбина. Благодаря предварително Simple Smile.

# 351
# 352
# 353
Аз харесвам тези

# 354
  • Пловдив
Благодаря Ви дами, страхотни сте, не очаквах толкова бърза реакция Simple Smile. Благодаря!

# 355
  • Den Haag
Аз харесвам тези Simple Smile

А какви грижи полагате за горен и долен клепач на окото?
 Аз обикновенно нанасям крем за очите само под окото, а за горната част нищо и мисля че правя грешка. Така ли е?

# 356
  • Пловдив
Аз лично нанасям околоочен крем около цялото око. Ползвам и пачове от време на време. Най-често вечер пред ТВ Simple Smile. Серум преди крема не ползвам, сега като се замисля може би е грешка. Отворена съм за предложения за околоочен серум, който да нанасям преди крема.

# 357
Дай ми сек да си направя кафе и ще пиша от кои очни серуми имам положителни впечатления

# 358
  • Prismatica Aerie
Всичко от рутината нанасям и около очите. Само кремът е околоочен.

Пачове не обичам, но по изключение ползвам в момента Heimish Matcha Biome Hydrogel Eye Patch.

Приятни са сутрин студени. Хлъзгави са много - кутията е пълна с есенция, почти плуват в нея. Оставят филм.
В пъти предпочитам тонер падове, без релефна страна, например Round Lab Birch Juice Moisturizing Pad:

# 359
Първо да си направя дисклеймър, че "очните" продукти твърде често са си жив маркетинг трик, но разбира се, съм се хващала на хорото. Та последните години с удоволствие съм ползвала тези със или без очен крем отгоре - зависи си и от серума и от крема и от влажността и температурата на околната среда. Но като цяло вечер съм склонна да сложа и серум и крем за очи, сутрин по-скоро само едното. Показвам:

Sulwhasoo - Timetreasure Invigorating Eye Serum

^^^ този го ползвах със съответния му очен крем през зимата! Масажорчето е много яко Simple Smile

Sum37 Water-full Timeless Water Gel Eye Lifting Essence

^^^ този го ползвах самостоятелно сутрин през лятото и със очен вечер!

DONGINBI Red Ginseng Power Repair Intense Eye Serum

^^^ самостоятелно, ако е топло под грим и със очен крем вечер.

Avon Isa Knox LXNew Ultimate Rejuvenating Anti-Aging Eye Serum

^^^ това е най-евтино от всичко показано и много приятен работещ продукт! МНОГО! Колаборация на Avon и Isa Knox, производство на Ю. Корея! Oт тази серия имам и серума за лице.

A това лято ползвам ето тази комбинция, която за мен е прекрасна, а я подарих и на 3 любими мои съфорумки с много по-сухи кожи от моята тестери и засега 2 от тях потвърждават моето супер положително впечатление!

(The History of Whoo) Cheongidan Illuminating Regenerating Eye Serum + Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream

+

PS Имам чувството, че изпускам нещо, ще си погледна чекмеджето и ще добавя по-късно.

Ето това бях изпуснала Simple Smile

Beauty of Joseon Revive Eye Serum with Retinal

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 14:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт