Азиатска козметика и грим - тема 28

• 77 039
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Prismatica Aerie
Трет е съкращение на третиноин.
Производните на вит.А са ретиноиди.

Много ми е странно честото заяждане в тази тема… третиноин, ретинал, ретинол, всички са производни на витамин А. Аз лично използвам и трите.
Споделих продукти, които ми се сториха на добра цена, но май ще си го спестя следващия път.
По-странното е, че обикновено пояснение се възприема като заяждане. Което не е сред обичайните ми модели на поведение, така или иначе.
Съжалявам.
И си позволявам да се учудя искрено на  "честото заяждане в тази тема".

# 421
Здравейте,  дами, имам нужда от компетентната ви помощ...
Уж четох описания, но не се ориентирах: какви са разликите в трите серии на Missha Chogongjin - Geumsul jin, Youngan и Sosaeng?
Благодаря предварително!

# 422
Уточненията са важни, а разликата между производните е от съществено значение за хората, които ползват или решават да започнат такъв тип актив.
За въпросния dr. Different, много нямаше и да са чули, ако Catalano не му беше направила пространно ревю тук.
Респект към знанията й за корейската козметика, винаги актуални и детайлни и благодарност, че отделя време да ги споделя с нас.

# 423
  • Бургас/Пз
Над таб, благодаря за споделените промоции. Пуснах и аз една поръчка и съм много доволна. На мен все още ми е трудно да се ориентирам в тази Стилвана и ми бяха много полезни линковете и кодовете

# 424
За колко време пристигат от Стайлвана поръчките горе долу? Чета, че дори ако уж всичко е налично трае по повече от месец понякога.

Моята поръчка пристигна за 3 седмици. Но живея в Германия, за България нямам представа колко трае доставката.

# 425
  • Prismatica Aerie
Уж четох описания, но не се ориентирах: какви са разликите в трите серии на Missha Chogongjin - Geumsul jin, Youngan и Sosaeng?
И трите са с двойно-ферментирал билков комплекс BioGongjin™️ и сходна база, основната разлика е в допълнителната съставка, която съответно е:
Geumsul - пчелно млечице
Sosaeng - червен женшен  
Youngan - черен женшен

Скрит текст:
Geumsul: the richest range, which repairs and nourishes skin in need of comfort. Here, you will find royal jelly in the formulas, which also has a regenerating and reboosting effect on collagen production.
 -- Sosaeng: the line that smoothes and repairs the skin, and revives its natural radiance. It uses the benefits of Korean Red Ginseng to revitalize and strengthen tired skin.
Youngan: the range for mature skin. Here, the focus is on the fading of brown spots and wrinkles, and the renewal of the skin’s texture and structure to reduce the deeper signs of aging. This line uses Black Ginseng in its formulas.
Разлики между видовете женшен.

~~~

Зари, благодаря за доверието и отношението, за споделената страст към корейската козметика и за полезните неща, които съм научила от теб - още когато само четях в темата и не смеех да пиша. Flowers Sunflower

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 22:27 от Catalano

# 426
Има ли нещо, което би имало лифтинг ефект за торбички под очите и изобщо за стягане в тази зона?

# 427
  • Варна
Наде Heart благодаря! Ще се възползвам аз и още народ около мен. Харесвам доктора Grinning,а на тая цена още повече го харесвам.

# 428
  • София
Наде Heart благодаря! Ще се възползвам аз и още народ около мен. Харесвам доктора Grinning,а на тая цена още повече го харесвам.
И аз не съм го засичала на по-добра цена. Странно, че на него не работят кодовете за отстъпка.

# 429
И трите са с двойно-ферментирал билков комплекс BioGongjin™️ и сходна база, основната разлика е в допълнителната съставка, която съответно е:
Geumsul - пчелно млечице
Sosaeng - червен женшен 
Youngan - черен женшен

Скрит текст:
Geumsul: the richest range, which repairs and nourishes skin in need of comfort. Here, you will find royal jelly in the formulas, which also has a regenerating and reboosting effect on collagen production.
 -- Sosaeng: the line that smoothes and repairs the skin, and revives its natural radiance. It uses the benefits of Korean Red Ginseng to revitalize and strengthen tired skin.
Youngan: the range for mature skin. Here, the focus is on the fading of brown spots and wrinkles, and the renewal of the skin’s texture and structure to reduce the deeper signs of aging. This line uses Black Ginseng in its formulas.
Разлика между видовете женшен.

# 430
Catalano, Agent Provocateur, много благодаря!

# 431
  • на последния етаж
И аз благодаря за споделената оферта, nad_tab! Смятам да поръчам за първи път, но не виждам директна доставка до България. newsm78 
До Германия с превозвач ли поръчвате?

# 432
  • Бургас/Пз
И аз благодаря за споделената оферта, nad_tab! Смятам да поръчам за първи път, но не виждам директна доставка до България. newsm78 
Аз да, ползвам Габриели. Доставят ми ги направо в офиса в Бургас срещу 4лв. Последната поръчка ми дойде за 3 седмици. Сега чакам още една от вчера.

Момичета , този крем https://bestcare.bg/product/trimay-tranex-krem/
може ли да се съчетава с трет в една рутина или да ги редувам всяка вечер ??

# 433
  • София
Лита, гледам обаче, че цените на линковете на допълнителните продукти са значително вдигнати, серумите бяха по 20ина цента.

# 434
  • на последния етаж
Явно са вдигналите цените на допълнителните продукти.
Само един код ли мога да приложа, не говоря немски и превеждам страницата, но ми се струва, че не мога да приложа друг?

Общи условия

Активация на акаунт