Азиатска козметика и грим - тема 28

• 77 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Да, само един код може да приложите.
Цените доста често се променят, за кои серуми говорите, че са били на такава ниска цена?

# 436
  • Варна

Момичета , този крем https://bestcare.bg/product/trimay-tranex-krem/
може ли да се съчетава с трет в една рутина или да ги редувам всяка вечер ??

За трет не знам,но след ретинал и бакучиойл го мажа. Малко суховат ми идва в нормално време,но сега за жегите е идеален.

# 437
Поръчвали ли сте от ema? много иксма да пробвам вайръл маската за коса fino и в бг сайтове се предлага само в emag

# 438
  • София
Поръчвали ли сте от ema? много иксма да пробвам вайръл маската за коса fino и в бг сайтове се предлага само в emag

Погледнах, но маската не се доставя от емаг, а от външен търговец, най-вероятно ще е ок, но аз лично от емаг, пазарувам само продукти предлагани от емаг. Има малки изключения, но те не са козметични или от добре познати търговци, като Нестле например.

От една седмица тествам LANEIGE - Neo Essential Blurring Finish Powder  от която съм очарована, хем е насипна, хем така е направена, че да не става всичко в пудра. Може би съвсем лекичко изсушава, но за мен в момента е много търсен ефект.

Възможно е, ако кожата е много мазна да не е ефикасна, аз лъсвам само в жегите и то от кремове и слънцезащити, които използвам в момента. През зимата нямам този проблем.

# 439
Момичета, мнения за тези. Заливат ме с клипове за тях и как перфектно почистват порите. Първото обаче олиото не го намирам в БГ сайтовете.

# 440
Аз съм почитател на тази марка и използвам и двете, много съм доволна, видимо намаляват порите.

# 441
Има го и олиото за чувствителна кожа, но на много неприятна за мен цена в Емаг. В този ред на мисли някой дали е използвал другото почистващо олио - https://bestcare.bg/product/anua-cleansing-oil-mini/ ? Препоръката за продукти за почистване на пори ми дойде точно навреме след злополучен опит с нова слънцезащита.

# 442
И това също използвам и ми е от постоянните в купувани. На много добри цени го има в нета

Тук даже има много хубави отстъпки в момента.

# 443
Тези подходящи ли са за нормална към суха кожа през зимата и смесена през лятото с пори на носа и черни точки само там?

# 444
Аз съм със смесена / комбинирана кожа.

# 445
Привет, виждам, че сте доста запознати с азиатската козметика Simple Smile
Иска ми се да взема и пробвам и аз.
Има ли БГ сайтове, от където да се поръча, ако са изпитани от някоя от вас, ще е още по добре Simple Smile

# 446
Има много български сайтове -Barecare, kokos, beauty mall

# 447
Бихте ли ми казали с какво е добре да съчетавам тоя продукт

# 448
^^^ с останалите продукти от серията му.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 00:21 от Agent Provocateur

# 449
Благодаря, Агент! За сега имам само него. Ще поръчам и останалите, но след отпуската, че доставките са малко тегави напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт