Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 893
  • 759
  •   2
Отговори
# 525
  • софия
Oх, да не обръщаме темата на "борба с петната", но само да, припомня, че ТХА  се съчетава добре с вит С. А има още една относително работеща съставка-@арбутин.
Даже снощи четох, че е сравнително безопасен за сезона и се комбинира лесно.
P. S. Не се сещам, или по скоро не съм гледала концентрацията и.

# 526
  • Prismatica Aerie
Дами препоръчайте серум с по-високо съдържание на транексамова киселина.
Cos De BAHA TT Tranexamic Acid Facial Serum - 10%
Скрит текст:

PS Извинявам се, не видях, че Агент вече е постнала този серум.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 17:38 от Catalano

# 527
  • София

anita7
за по-висока концентрация не знам/не съм търсила/,но съчетаването на крема с лотосовата ампула при мен има брутално добър резултат.
Благодаря, ползвам и двете и съм доволна, както и другата с 20% ниацинамид. Просто ми е интересно дали по-висока концентрация ще засили ефекта.

# 528
  • софия

anita7
за по-висока концентрация не знам/не съм търсила/,но съчетаването на крема с лотосовата ампула при мен има брутално добър резултат.
Благодаря, ползвам и двете и съм доволна, както и другата с 20% ниацинамид. Просто ми е интересно дали по-висока концентрация ще засили ефекта.
Може6и, но може и да предизвика реакция, Aз по- скоро бих заложила на комбинация.

# 529
Пущам едно видео с подробно описани съставки в козметиката, помагащи при борбата с различни видове петна. И не само -  процедури, лекарства и т. н.

Забележка - - хидрокуинона и алфаарбутина си имат особеностите при ползване - -  могат да доведат до обостряне на състоянието мелазма.

https://youtu.be/j3yc9NMeGjk?si=PYXRMZdw9qLUHScq

Ще помоля и за малко споделен опит!

https://www.yesstyle.com/en/b-lab-matcha-hydrating-foam-cleanser … ml/pid.1098673827

Ако някой е ползвал измиващия продукт, би ли споделил мнение. Разпечатах и останах отвратена от миризмата. Не посмях да използвам на лицето, но измих ръцете - сякаш и пресушава. Та такива ли са и вашите впечатления?

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 19:19 от rotativka

# 530
  • Prismatica Aerie
Новото видео на Одил. Heart Eyes

"Have you ever come across some online comments that sounded something like: I always get sunburned whenever I use one of those Asian sunscreens! Those sunscreens are a scam!" Grinning

Ако предпочитате да прочетете.

# 531
Този тип пяна, а не като крем в туба само при мен ли не вършат нищо... наскоро си взех Holika Holika Good Sera Super Ceramide Foaming Wash, голямо разочарование, реално не почиства нищо....
Не е до типа пяна,по-скоро тази на Холика не е хубав продукт.Имала съм дрогерийни от този тип и се справяха доста по-добре.Пяната на Холика ползвана като втора стъпка във вечерното почистване оставя усещане за неизмита,замазана кожа,поне при мен.Ползвах я при сутрешното измиване понякога.
На Етюд пяната от този тип по-добре се справя
https://www.yesstyle.com/en/etude-soon-jung-ph-6-5-whip-cleanser … ml/pid.1105088486

# 532
Включвам се, че съм от тези с проба с лазер. Лицето ми стана страхотно, но до първите слънчеви лъчи. Въпреки слънцезащитата на 2 часа, мелазмата ми се върна с пълна сила.
Някоя от вас може ли да сподели работещ протокол за мелазма, която си е доста обширна на цялото лице?
В чудо се виждам вече няколко години, а за падане на самочувствието да не говорим. 🙁

# 533
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за добри продукти за мазна кожа с черни точки и бели подкожни. Рутината ми за сега е: вечер измиване с пяна на ларош и матиращ крем на ларош. Сутрин: измиване само с вода и пак матиращ крем на ларош. Тъй като работя от вкъщи не ползвам слънцезащита когато не излизам.
Иска ми се да започна да ползвам повече продукти и за очите.

# 534
Здравейте, момичета! Моля за съвет относно поръчка направена в Yesstyle на 25.06.24, която към момента е в следния статус "Jul 2 08:00 AM Send item abroad (EDI-received)NETHERLANDS, DEN HAAG E POSTNL IMEC · Bulgarian Posts". Нямам идея към кого да се обърна или с кого да се свържа за повече информация. Вие как процедирате в такива случаи?

# 535
Проверете тракинга в сайта на български пощи.

# 536
Редовно го следя, изписва същия надпис.

# 537
  • Prismatica Aerie
Здравейте, момичета! Моля за съвет относно поръчка направена в Yesstyle на 25.06.24, която към момента е в следния статус "Jul 2 08:00 AM Send item abroad (EDI-received)NETHERLANDS, DEN HAAG E POSTNL IMEC · Bulgarian Posts". Нямам идея към кого да се обърна или с кого да се свържа за повече информация. Вие как процедирате в такива случаи?
https://www.yesstyle.com/en/help/contact-us.html

# 538
Благодаря много на Zari и Catalano за бързите отговори.  Не пиша в темата, но редовно я чета - изключително полезна информация. За жалост късно открих корейската козметика, но много я харесвам!

# 539
Здравейте, бихте ли ми дали съвет за добри продукти за мазна кожа с черни точки и бели подкожни. Рутината ми за сега е: вечер измиване с пяна на ларош и матиращ крем на ларош. Сутрин: измиване само с вода и пак матиращ крем на ларош. Тъй като работя от вкъщи не ползвам слънцезащита когато не излизам.
Иска ми се да започна да ползвам повече продукти и за очите.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт