Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 765
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Чуждите сайтове предлагат продуктите на значително по-ниски цени от българските по принцип. Някои от тях имат безплатна доставка над определена сума. Ако сте почитател на азиатската козметика, тази сума е постижима с поръчката на няколко хубави продукта.

# 571
Чуждите сайтове предлагат продуктите на значително по-ниски цени от българските по принцип. Някои от тях имат безплатна доставка над определена сума. Ако сте почитател на азиатската козметика, тази сума е постижима с поръчката на няколко хубави продукта.

Разбира се, стига да не си си накупил една камара козметика вече. 😃

# 572
Разбира се, стига да не си си накупил една камара козметика вече. 😃
На английски има един лаф "delayed gratification" = "забавено удовлетворение" Grinning
Скрит текст:
"Delayed gratification, also known as deferred gratification, is the ability to resist the temptation of immediate pleasure in favor of a more valuable reward in the future. It's a key part of self-control and self-regulation, and can have many benefits, including: Long-term success, Better academic performance, Overall well-being, Fewer behavioral problems, and Higher SAT scores"

# 573
  • Бургас
Минавам на бързо да благодаря още веднъж на Catalano за препоръката за слънцезащита на открито. Писах вече колко харесвам Rohto Mentholatum - Sunplay Super Block Sunscreen SPF 130 PA++++, обаче Kose - Suncut UV Perfect Gel SPF 50+ PA++++  е голямата ми любов. Лек, не мазен, хидратиращ и невидим. Попива за секунди дори върху мокра кожа, не оставя бели следи и най,най-важното намерих продукт който матира моята мнооооооого мазна кожа. Чак не мога да повярвам, нося го и в ежедневието, защото не ми се налага да си коригирам грима, което до сега не ми се е случвало с каквито и да е продукти.
Каталано да си жива и здрава и отново благодаря за информацията, която споделяш!

От къде може да се поръча?

https://www.stylevana.com/de_DE/kose-suncut-uv-perfect-gel-super … oof-spf50-pa.html

Предполагам е този и аз ще го пробвам, благодаря за препоръката!

Точно този е и на мен ми се стори много ниска цената от Йес, още повече че е 100 гр.
Светулка, не се учудвам, че при теб се държи така с оглед сухата кожа. При мен попива идеално и както казах матира, аз до сега такова нещо не съм срещала, но моля имайте предвид, че моята кожа е наистина много мазна и плътна. Баба ми така си отиде със същата кожа на 80 години и при нас със сестра ми е така, въпреки, че и двете сме в премено, няма за сега никакво засушаване. Така, че май не съм никакъв критерий, но пък съм много доволна, че го намерих крема.

# 574
Минавам на бързо да благодаря още веднъж на Catalano за препоръката за слънцезащита на открито. Писах вече колко харесвам Rohto Mentholatum - Sunplay Super Block Sunscreen SPF 130 PA++++, обаче Kose - Suncut UV Perfect Gel SPF 50+ PA++++  е голямата ми любов. Лек, не мазен, хидратиращ и невидим. Попива за секунди дори върху мокра кожа, не оставя бели следи и най,най-важното намерих продукт който матира моята мнооооооого мазна кожа. Чак не мога да повярвам, нося го и в ежедневието, защото не ми се налага да си коригирам грима, което до сега не ми се е случвало с каквито и да е продукти.
Каталано да си жива и здрава и отново благодаря за информацията, която споделяш!

От къде може да се поръча?

https://www.stylevana.com/de_DE/kose-suncut-uv-perfect-gel-super … oof-spf50-pa.html

Предполагам е този и аз ще го пробвам, благодаря за препоръката!

Точно този е и на мен ми се стори много ниска цената от Йес, още повече че е 100 гр.
Светулка, не се учудвам, че при теб се държи така с оглед сухата кожа. При мен попива идеално и както казах матира, аз до сега такова нещо не съм срещала, но моля имайте предвид, че моята кожа е наистина много мазна и плътна. Баба ми така си отиде със същата кожа на 80 години и при нас със сестра ми е така, въпреки, че и двете сме в премено, няма за сега никакво засушаване. Така, че май не съм никакъв критерий, но пък съм много доволна, че го намерих крема.

Здравейте, дайте съвети за справянето с мазната кожа и моята е така. Сутрин като я измия като сложа козметиката и след 2 часа като се пипна олио по пръстите… ПОМОЩ!! 😩

# 575
  • София
Момичета, от stylevana.de, поръчвате ли до България, има ли безплатна доставка и в пощата ли идват пратките? Досега винаги съм поръчвала с превозвач и не съм наясно. Благодаря Ви!

# 576
Момичета, от stylevana.de, поръчвате ли до България, има ли безплатна доставка и в пощата ли идват пратките? Досега винаги съм поръчвала с превозвач и не съм наясно. Благодаря Ви!
Няма доставка до България от немската, тъй че само превозвач .
Цените са малко по-ниски от европейската забелязах аз .

# 577
  • Бургас/Пз
Момичета, получих този продукт като подарък от Стилевана https://kbeauty.bg/akne/tiam-vita-b3-source
Някой има ли отзиви за него??
Мога ли да го ползвам вечер преди Ретиноид??

# 578
Момичета, получих този продукт като подарък от Стилевана https://kbeauty.bg/akne/tiam-vita-b3-source
Някой има ли отзиви за него??
Мога ли да го ползвам вечер преди Ретиноид??
Аз винаги ползвам ниацинамид преди ретинол и производните му .

# 579
  • Бургас/Пз
Аз също ползвам, но досега никога не е бил такъв висок процент и затова се замислих.

Поръчката ми от 30.07 е Стилевана вече е в Бургас. 16 дни от шипването. Досега никога не са били толкова бързи Simple Smile

# 580
# 581
  • Бургас
Elibeli1029, няма справяне с този тип кожа, за това и писах, че баба ми така си беше цял живот. От както ползвам азиатска козметика и третиноин нямам пъпки и черни точки, порите се поприбраха и са чисти, но си се омазнява. За сметка на това обаче не се сбръчква, догодина правя 50 г. и имам две три линийки под очите, това е. Шията ми която е със суха кожа повяхна някак  и не е така стегната като преди, докато лицето ми е гладко. Така, че не е толкова черен дявола за нас Stuck Out Tongue

# 582
  • софия
Е, вчера пуснах поръчка, съжалявам, а го искам!!!
Много бих била благодарна, ако някоя девойка прави поръчка, да ми го вземе! Наистина, ако не би ви затруднило, ще помоля за тази добрина!!!

# 583
Аз си го пуснах заедно с доставката и една пяна на Скин1004. Иначе трябваше да похарча 29 долара, за да спестя 6. В британската Вана го няма. И така. Утре мисля да взема и олиото Innocent

# 584
Elibeli1029, няма справяне с този тип кожа, за това и писах, че баба ми така си беше цял живот. От както ползвам азиатска козметика и третиноин нямам пъпки и черни точки, порите се поприбраха и са чисти, но си се омазнява. За сметка на това обаче не се сбръчква, догодина правя 50 г. и имам две три линийки под очите, това е. Шията ми която е със суха кожа повяхна някак  и не е така стегната като преди, докато лицето ми е гладко. Така, че не е толкова черен дявола за нас Stuck Out Tongue

А поне продуктите които ползвате и сте доволни от тях. И аз съм сега с много широки пори и бая черни точки, искам да ги свия поне до минимум, но просто не знам какво да ползвам. Моята козметичка днес ми почисти лицето и каза да си търся крем с цинк, а за слънцезащита да е някаква много лека дори може да е на серум или флуид. Просто защото Т- зоната ми беше зверски запушена, нос брадичка- НЕЩО СТРАШНО. 😩

Общи условия

Активация на акаунт