Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 442
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Като казахте "нови брандове" напоследък гледам този, че набира популярност, а аз не знам почти нищо за него, освен, че по едно време миналата година се подвизаваше по ТикТок - ANUA

Също така искам отзиви за олиото на DOKDO, че ме боли сърцето да платя пълната цена на любимото ми Sulwhasoo (откакто и щерката се влюби в него имам чувството, че го изливаме в канала)

# 691
Агенче,  повечето тук помнят ,че аз  страшно харесвам продуктите на Ануа. Почти всички, които  са за моят тип кожа  използвам всекидневно. Даже сега излезе и новата  им серия от ориз. Оказа се ,че вече е в продажба. Значи ще се купуват още продукти, пак Satisfied
 И олиото на DOKDO е пробвано, също е много хубаво.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:35 от Danifin1

# 692
  • Prismatica Aerie
Като казахте "нови брандове" напоследък гледам този, че набира популярност, а аз не знам почти нищо за него, освен, че по едно време миналата година се подвизаваше по ТикТок - ANUA

Съвсем приличен бранд, харесвам тонер падовете с PHA - Heartleaf 77 Clear Pad, както и Birch Moisture Boosting Pad.
Имаше скандал миналата година, че инфлуенсъри получават специални оферти от марката, без да разкриват спонсорство, че съставките може би не са точно такива, каквито твърдят на етикета и подобни. Не съм задълбавала, не ме интересува особено, но и тикток не ми е никакъв източник на информация.
https://itslisabelle.com/the-anua-controversy

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:45 от Catalano

# 693
Този серум ужасно ли си мирише попринцип или на моя му има нещо ?

# 694
  • софия
Възприемането на аромати е строго индивидуално. За мен - няма, за Вашия как  да кажем дали има необичайна миризма? Няма съставки,  на които да се дължи такава.
Откъде е купуван, кога е отворен?

# 695
Моят е от makeup , отворен преди две седмици и си мирише доста неприятно. Понякога определени продукти си имат специфична миризма и затова питам дали някой друг е останал с подобно впечатление.

# 696
И на мен ми прави впечатление популярността на Anua напоследък и се радвам, че прочетох нещо тук✌🏻
Без да искам и аз се обзаведох с тонера Heartleaf 77, просто ми допадна и го поръчах.
Използвам от една седмица, харесва ми и се чудя дали да не изпробвам и други продукти на марката.

# 697
  • Germany
Тази сутрин имах свободно време и докато пиех кафе си викам, я да пусна нова тема. Е да, но неможело на 47 страница … ще почакаме малко тогава 😉
Тази марка Anua и аз я гледах някъде скоро, май в  Амазон. Нищо не знаех за нея, но може да пробвам щом има хубави отзиви. Нямам ТикТок и не съм в крак с новите тенденции, добре че е темата да се осведомя 😎

# 698
Аз взех олиото и измивния гел, но още не съм ги пробвала, че имам да довършвам други два продукта.

# 699
  • софия
Аз взех серум с ниацинамид и ТХА, но за, друго се обаждам.
 Новата тема се появи за малко, даже успях да попрочета началото.
Специални поредни благодарности на Catalano и Danfin!! Толкова са актуализирали, обогатили темата, че безсмислените въпроси би трябвало да намалеят до минимум.
Ох, отплеснах се!
В таблицата за съвместимост ите  пак видях непоносимост на вит С и ниацинамид. Това на мен винаги  ми е било голям проблем. Обаче, напоследък все повече срещам и друга инфо, а и виждам продукти, в които ги има заедно.Та така и аз, започнах да мажа Huxely s вит С  дериват на Dr Althea.
Aко се инактивират, язък.
Вие какво мислите?

# 700
Да се включа, с предложение за Агент, накрая на тази тема с това измивно олио, което е много хубаво.
https://koreacosmeticsbn.com/products/needly-mild-deep-cleansing-oil
Тук го има в Нотино.
И този серум, който получих онзи ден, но е просто страхотен!
https://www.barecare.bg/medi-peel-peptide-9-vitanol-ampoule-pro
Днес ще дойде и кремът от серията, който бяха забравили да ми сложат в поръчката.
И този околоочен серум, който се надявам в дългосрочен план да затвърди първото отлично впечатление.
https://www.barecare.bg/beauty-of-joseon-revive-eye-serum-ginsen … -and-retinal-30ml

# 701
  • Prismatica Aerie

В таблицата за съвместимост ите  пак видях непоносимост на вит С и ниацинамид. Това на мен винаги  ми е било голям проблем. Обаче, напоследък все повече срещам и друга инфо, а и виждам продукти, в които ги има заедно.Та така и аз, започнах да мажа Huxely s вит С  дериват на Dr Althea.
Aко се инактивират, язък.
Вие какво мислите?
Няма конфликт между ниацинамид и витамин С.

# 702
Anua  миналата година беше наистина навсякъде по соц.мрежи ,супер агресивен маркетинг  и сътветно не ме привличаха .
Взех си преди месец Anua - Heartleaf Pore Control Cleansing Oil , Anua - Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam и Anua - Niacinamide 10% + TXA 4% Serum ами супер са и трите бих  ги повторила .
От серума особенно съм доволна ,  едно такова изпъване на кожата усещам ,но не в смисъл на сухота ,а като лифтиране .Знам ,че не е токова действиено на  съставките и затова е не го написах .Може би около три седмици вечер рутината ми беше само - оризовия тоник на Beauty of Joseon, този серум , есенция и крем на MISSHA - Chogongjin Youngan ,явно е от комбинацията на всички продукти ,но много добре ми повлияха .
SummerStory, няма неприятна миризма серума , явно на твоя неще не му наред .

Отказах се от черния чай на Pyunkang Yul  ,дъртичка съм за него явно Laughing ще си заложа отново на Youngan  .
Ако някой открие чуден и вълшебен околочен повлияващ тъмните кръгове и торбичките да свирка моля Grin

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:54 от iliana__

# 703
Да се включа, с предложение за Агент, накрая на тази тема с това измивно олио, което е много хубаво.
https://koreacosmeticsbn.com/products/needly-mild-deep-cleansing-oil
Mersi, Dia, запазвам си го!
Напомни ми периода на тотална обсесия с бранда Medi Peel Simple Smile A още помня и как открих за себе си Beauty of Joseon! Все още твърдя, че техният балм за миене е по-по-най страхотния балм в морето от балмове. И акнеичото ми 16 год чедо мисли така!

Anua  миналата година беше наистина навсякъде по соц.мрежи ,супер агресивен маркетинг  и сътветно не ме привличаха .
Взех си преди месец Anua - Heartleaf Pore Control Cleansing Oil , Anua - Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam и Anua - Niacinamide 10% + TXA 4% Serum ами супер са и трите бих  ги повторила .
Аз реагирам така на агресивен маркетинг в коя да е област - дръпвам се и почвам да гледам като Теле(ц) Grinning  Тик Ток нямам, за разлика от всички други, но като пусна търсене и излязат ТТ резултати проверявам за какво иде реч.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 00:12 от Agent Provocateur

# 704
  • Prismatica Aerie

Аз реагирам така на агресивен маркетинг в коя да е област - дръпвам се и почвам да гледам като Теле(ц) Grinning  
И аз така, нищо, че не съм рогато, да не говорим, че имам слаборазвит към никакъв стаден инстинкт. Grinning
Тонерът на Anua Heartleaf 77 e новата "ампула центела" на SKIN1004, която преди години извираше буквално отвсякъде и колкото и да не я щях, все някой ми пращаше нейни тестери. Което не я е спасило от откровената ми ненавист, като гледам:
 https://bg-mam.ma/p/1458873/45262589
https://bg-mam.ma/p/1499870/45885582🫣

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 17:27 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт