Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 084
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
При мен Дав все още са на добра цена, за 6-7 евро купувам 3 броя. От десетина години ползвам изключително Дав, не съм забелязала промяна в качеството в последно време. Пръскам веднъж сутрин, вечер след 8 часа работа( не на бюро, физическа) още се усеща аромат на дезодорант. Дъщерите ми не харесват марката особено, на тях не им издържа толкова. Но моята пот не мирише никога, хич, ама изобщо, вероятно и това има голямо значение.

# 196
Е, то обикновено некачествените продукти и ментета са в България. Един познат ми каза ,че успял да се пребори с пърхота с израелския Хед енд Ш. , а със същия в България не успял. А за дав,  купен от Англия, са ми казвали, че е с по- силен аромат  ...

# 197
Нямам проблем с Dove, не съм забелязала промяна и не се потя след ползване на стика.

# 198
А аз забелязах това в Рексоната, защото нея използвам от години. Дори и цената е "уау". Пробвах Балея спрей и чудно, добре се справя с изпотяването.

# 199
А аз забелязах това в Рексоната, защото нея използвам от години. Дори и цената е "уау". Пробвах Балея спрей и чудно, добре се справя с изпотяването.
От Рексона и аз наскоро се оплаках. От стиковете.

# 200
Всички стикове ми правят кожата суха и грапава и трудно ги извивам 😭 , може ли да препоръчате нещо..

# 201
От точно кой спрей на Балея сте доволни?

# 202
От точно кой спрей на Балея сте доволни?

# 203
  • София
И този спрей на Балеа имам и съм много доволна!

Сега обаче ползвам този:

- свех аромат, няма изпотяване  чувстваш се комфортно.
Тези два спрея не ги виждам обаче в ДМ.

# 204
Хубав е наистина, но и той като още сума продукти от техните марки взе да изчезва по-често отколкото да се появява.

# 205
  • Варна
Някоя от вас ползвала ли е козметиката на La Roche Posay (попринцип не е евтина ) но все пак да питам..

# 206
Мицеларна вода съм ползвала, хубава беше.
Крем за ръце, от серията за суха кожа, страхотен, но много над бюджета ми.

# 207
Някоя от вас ползвала ли е козметиката на La Roche Posay (попринцип не е евтина ) но все пак да питам..

Ползвах около година и бях доволна, но ми дойдоха скъпи за ефекта, съставките и количеството които имат. Минах изцяло на корейска козметика, която  пасна почти перфектно на кожата ми (имам доста проблемна кожа, хормонално акне, пигменти петна, чувствителност).

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 09:08 от LesMacarons

# 208
Препоръчайте ми пачове за очи ,напоследък имам торбички под очите и доста фини линии се появиха. Ползвам на Medi-Peel околоочния и пачовете но явно не са за мен.

# 209

Да,използвам серията за атопична кожа и за проблемна кожа. Хубави продукти, ако знаеш как и кога да ги нанасяш.

Общи условия

Активация на акаунт