Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 239
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 825
За мен Bioten SOS е много добър и овлажняващ. Аз съм с доста сухи ръце.

# 826
Малко странен въпрос. Случвали ли сте на пинсета, която да скубе? Одеве пак дадох десет лева за нова  и пак само къса. Има едни евтини черни, но от техния метал ми излизат пъпки

# 827
Аз обикновено не си скубя целите вежди с пинсета, взимам си лентичките за махане на мустак, изрязвам го на две по ширина, всяка половинка режа на три тънки лентички и ги поставям според формата на веждата, т.е като кола маска ама по-фино. После вече ако има някое косъмче дооскубвам с пинсетата. Ползвам една пинсета най-обикновена от левчето, не ми скубе прекалено силно, аз ги хващам възможно най-близко до кожата и дърпам по посока на растежа.
Правя това с лепенките, защото много ме боли ако скубя косми един по един и ми сълзят зверски очите, лявата вежда особено много ме боли.

# 828
Използвах пинсета на Сефора в продължение на 15 години. Пинсетата е с лампичка и от известно време се налагаше да я завинтвам постоянно, тъй като се получаваше един лифт с разминаване и не скубеше добре.

Миналата седмица си купих пинсета на Солинген от Кауфланд. Впечатлена съм. Скубе прекрасно, а цената беше около 3,50-4лв.

# 829
Още един + глас за Солинген, моята е скосена , скубе без да къса. Нямам спомен от къде е.

# 830
Благодаря. Ще търся тяхна права. Бяла ли е или златиста?

# 831
Благодаря. Ще търся тяхна права. Бяла ли е или златиста?

Сребриста е.

Скубе без да къса и хваща много добре косъма. Нямам пропуск с нея.

# 832
  • София
В DM има лентички, оформени за вежди.

# 833
В DM има лентички, оформени за вежди.
Може ли да прикачиш снимка, че аз не се сещам дали съм ги срещала, ще ми улесни оформянето.

# 834
  • София
Йес, ето:

# 835
Ох, супер, благодаря!

# 836
  • Бургас
А дали ще е лесно с тях?
Аз мисля,че може да стане фал Simple Smile
Никога не съм пробвала с лентички.

# 837
С тези за мустак се справям без проблеми, хваща голям брой косми за секунди. Ще пробвам и с тези. От както процедирам така растат и по-бавно сякаш. Ето скубах се преди три седмици, имам изникнали два косъма. Онзи ден моя ме пита оформяла си си веждите ли, викам не, не съм ги оформяла от предния път.

# 838
  • София
Аз се справям идеално с тях, направо се преродих, откакто не скубя косъм по косъм. А после като изникне косъмче, което ме дразни, махам само него и съм готова.

# 839
  • Deutschland
С две леви ръце съм и вероятно ще остана без вежди. Имам три четири черни пинсети от време оно и се мъча с тях.

Общи условия

Активация на акаунт