Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 004
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 150
За косопад - Парусан шампоан и таблетки.

# 151
  • Варна
За косопад - Парусан шампоан и таблетки.

Ползвала съм ги ,няма ефект при мен

# 152
  • Варна
За косопад бях доволна от шампоан Фитовал, но пиех и таблетките фитовал.

Таблетките стават ли за бременни?

# 153
Косопада ви е от бременността евентуално ,като родите ще се оправи косата ви.Иначе Геринтамин нео заздравява нокти коса мисля че бременните го пиеха и аз съм пила също!

# 154
  • вече Пловдив
За косопад бях доволна от шампоан Фитовал, но пиех и таблетките фитовал.

Таблетките стават ли за бременни?
Не знам, най-добре се консултирайте с лекар.

# 155
  • София
Здравейте,препоръчайте ми шампоани ,балсам (серия) за косопад..косата ми се побърка ..действат й дадени неща 2-3 седмици и пак става ужасна ,пада супер много и вече си мисля ,че ще остана без коса скоро време Joy ..пробвах на Елсев розовата серия и тя вече не ми помага,на Олиосета шампоана също не ми действа ,нещо което да ми прави косата мека ,благодаря предварително!

Шампоани, хапчета и какво ли не - нищо нямаше ефект, докато не преглътнах 45 лв и не си поръчах спрея на кокосолис. Още с първото пръскане имаше ефект.
Падаше на шепи и кичури, заради ЩЖ и Хашимото...

# 156
  • Варна
Здравейте,препоръчайте ми шампоани ,балсам (серия) за косопад..косата ми се побърка ..действат й дадени неща 2-3 седмици и пак става ужасна ,пада супер много и вече си мисля ,че ще остана без коса скоро време Joy ..пробвах на Елсев розовата серия и тя вече не ми помага,на Олиосета шампоана също не ми действа ,нещо което да ми прави косата мека ,благодаря предварително!

Шампоани, хапчета и какво ли не - нищо нямаше ефект, докато не преглътнах 45 лв и не си поръчах спрея на кокосолис. Още с първото пръскане имаше ефект.
Падаше на шепи и кичури, заради ЩЖ и Хашимото...

Малее..Кокосолис..как не се сетих ..благодарение на техния спрей ,маската(или олио ) не съм сигурна как се води и крема на Mi Amante си оправих косата преди 1 година..благодаря че ми го спомена !

# 157
Моля покажете този спрей на Cocosolis. 💐

# 158
  • София

Явно съм го купувала на промоция.
https://cocosolis.com/bg/product/grow-hair-growth-serum-spray/
Но, предвид, че за 2 години почти оплешивях и ефект от дюкре не видя, а бяха доста по-скъпи, просто не се замислям.
Нова коса кой знае колко не ми е пораснала, ползвам го от около половин година, но в момента падат съвсем малко косъмчета, дори като я мия.

# 159
Супер! Този спрей влиза в талоните на ДМ за 25% отстъпка. До 19ти може да се купи на намаление за 39.68 лева.
Благодаря за споделянето 💐💐💐

# 160
  • София

Явно съм го купувала на промоция.
https://cocosolis.com/bg/product/grow-hair-growth-serum-spray/

Как се ползва - впръсква се само в корените или и  по дължината на косата?! На влажна или подсушена коса се прилага?

# 161
# 162
Вчера купих този гел за лице с алое, намален е на 13 лв. Кожата става много гладка и чиста след измиване.

# 163
  • София
Димяни, благодаря!

# 164
В кой магазин е на такава цена алоето? Моето дете много го ползва

Общи условия

Активация на акаунт