Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 229
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
виждам мъх над устните,
Sunshine_Reggea  Simple Smile с най-добри чувства!
Прочетох това и незнайно защо погледа ми се застопори на аватара ти!
Накара ме да се усмихна!

Иначе и аз имам мъх над устните и ги махам с лентички, каквито ми попаднат.
В момента не знам какви са тези, които изполвам, че им изхвърлих кутийката, но не са никак читави.
После трябва да се пощиш и с пинсетата!

# 856
Има едни дето колкото и да ги затопляш стоят твърди-ей такива не трябва да са. Трябва да може да омекнат хубаво.

# 857
И аз съм с лентички за мустака, ама много лошо ми се възпалява кожата и няколко дни е червена и грапава там. Отделно, че не винаги се изчисва мъхчето.
С лазер не става при мен - тъмни са, не са малко, но са мъх.

# 858
И аз съм с лентички за мустака, ама много лошо ми се възпалява кожата и няколко дни е червена и грапава там. Отделно, че не винаги се изчисва мъхчето.
Пробвай депилиращия крем, за който писах, много нежна остава кожата после.
Но си направи все пак тест с малко количество на друго място, че е на лицето, да не си чувствителна към някоя съставка.

# 859
  • София

Като ппочистите космите, сложете гел от Алое Вера, гел от екстракт от охлюви, вазелин....

# 860
Момичета, може ли да ми препоръчате бюджетен серум за лице. Свършвам този на Микса с ХК и не знам какво да си взема.

# 861
The ordinary

# 862
Ревокс

# 863
# 864
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате бюджетен серум за лице.
Нивеата с бакучиол. Ако трябва по-сериозно подхранване, опитайте маслото от дива роза на Алверде, сполучливо е.

# 865
Здравейте,въпрос към тези ,които имат" Гуа ша "слагате ли олио някакво за лице преди Гуа шато и после измивате ли олиото или нанясяте направо рутината серуми ,крем слънцезащита?😀

# 866
Минавам да кажа, че много отдавна не бях вземала нищо козметично от Лидл, но скоро купих този душ гел и е страхотен за цената си. Ще пробвам и другите аромати.
Скрит текст:

# 867
Като стана дума за Лидл, сетих се, че всяка зима пускаха една лимитирана серия антиейдж със злато. Някой виждал ли я е скоро?

# 868
+1 глас за продукт от Лидл.Крем за ръце CIEN  SOS-просто перфектен.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 18:59 от Mimeto74

# 869
Да похваля и аз този крем за ръце на DM Balea

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-ratse-buttermilk-l … 066447231052.html

Мислех си, че ще ухае на свеж лимон. Много обичам свежите ухания Simple Smile . Еми това мирише на захарни курабийки ... Не обичам миризма на сладко в каквито и да е козметични продукти. НО продължавам да го ползвам, защото наистина прави кожата на ръцете много мека Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт