Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 219
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Да похваля и аз този крем за ръце на DM Balea

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-ratse-buttermilk-l … 066447231052.html

Мислех си, че ще ухае на свеж лимон. Много обичам свежите ухания Simple Smile . Еми това мирише на захарни курабийки ... Не обичам миризма на сладко в каквито и да е козметични продукти. НО продължавам да го ползвам, защото наистина прави кожата на ръцете много мека Simple Smile

А попива ли бързо или е по-плътен?

# 871
  • Deutschland
Попива бързо. Винаги го имам в наличност.

# 872
Аз ще похваля този почистващ гел за лице. Беше спонтанна покупка, но се оказа много сполучлива. По принцип използвам предимно Ла рош, защото кожата ми е доста чувствителна, но с този продукт нямам никакъв проблем. Ще си купя отново..

# 873
  • Варна
И аз съм го ползвала, хубав е.
В момента ползвам измиващия гел на Bioten, по нищо не отстъпва на лореалския.

# 874
Скрит текст:
Да похваля и аз този крем за ръце на DM Balea

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-za-ratse-buttermilk-l … 066447231052.html

Мислех си, че ще ухае на свеж лимон. Много обичам свежите ухания Simple Smile . Еми това мирише на захарни курабийки ... Не обичам миризма на сладко в каквито и да е козметични продукти. НО продължавам да го ползвам, защото наистина прави кожата на ръцете много мека Simple Smile

А попива ли бързо или е по-плътен?

Аз лично слагам по-малко количество, защото иначе не ми попива много добре, стои ми дълго време по- един вид мазно на пръстите. Но намерих правилната доза, за да си попие бързо. Но предполагам е до кожа Simple Smile
След това си остават меки и приятни на допир ръцете Simple Smile

# 875
  • Deutschland
До кожа е. Моите ръце са много сухи, оплаквала съм се нееднократно по темите и слагам солидно количество. Попива бързо и не ми лепне.

# 876
  • София
Тази маска за устни е добра:

# 877
  • София
Може ли снимка на този крем депилатоар Балеа. Благодаря 🥰
Странното е, че го намерих на немски, а в приложението не излиза. Иначе го взех от дм в мол Сердика.

В ДМ В БГ не го намирам. Има голяма опаковка с масло от ший. Не знам дали е добър.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 13:37 от Amiamo

# 878
Може ли снимка на този крем депилатоар Балеа. Благодаря 🥰
Странното е, че го намерих на немски, а в приложението не излиза. Иначе го взех от дм в мол Сердика.

В ДМ В БГ не го намирам. Има голяма опаковка с масло от ший. Не знам дали е добър.
Освен да са го спрели… имаше иначе 2-3 опаковки, когато го гледах и взех аз.

# 879
  • Deutschland
Няма го и в Германия

# 880
Тъпо. Ако имате път към Сердика проверете. Едва ли да са ги изкупили.

# 881
Това беше лимитирана серия, заедно с пшатули, ножчета, пилинг за интимни части, масло за бръснене и имаше още неща..

# 882

Шампоан за коса на Арома с коприва. Имат нови опаковки. На  редовна цена са около 4 лв, а на промоция около 3 лв. За количество от 400 мл мился, че цената е повече от страхотна.

# 883
  • Свети Влас
Преди години си бях купила подобен евтин шампоан с коприва, така се беше омазнила косата, че едвам я оправих ( моята коса е суха ). Сега избягвам такива шампоани. Като бях малка леля се къпеше с един шампоан с орехи, беше чудесен. Жалко, че го спряха (по принцип ми е тъмна косата, но с него още по-тъмна ставаше ).

# 884
  • Варна
На Арома нещата по принцип са хубави, но специално тази серия отдавна не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт