💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 37 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Само да кажа, че Диди е сложила всичките ми любими снимки на Керем на плажа и няма да я повтарям.
Но вижте какво правят рускините Grinning

# 436
Инфо:
В седмичната класация на Адба, Ханде е на 4-то място Wink

Коко, залагам на синьо Wink

# 437
Ах тези рускини! Пълни откачалки Joy Heart
Керем на плажа

Blue Heart

# 438
Руските са големи палавници. Как са го измислили само 😉😎

# 439
Миси, и аз искам кралско синьо.Heart Eyes

По темата 🌊

# 440
Flowers HerbДа не се изложа пак..., ама Керем не мога да го сбъркам...Wink

Ханде в Кан според мен ще бъде много стилна в т.н. кралско синьо

или бяло...

# 441
Ако кажа черно, Слънцето ще ме изгони от темата Joy Обаче миналата година беше с една черна рокля си спомням, със сребърна панделка, много ми хареса. Иначе е важен модела на роклята най-вече. Май. Grinning
Ето я Пънар, която тази година представя сладоледите

# 442
Ако кажа черно, Слънцето ще ме изгони от темата Joy Обаче миналата година беше с една черна рокля си спомням, със сребърна панделка, много ми хареса. Иначе е важен модела на роклята най-вече. Май. Grinning
Скрит текст:
Ето я Пънар, която тази година представя сладоледите
Бъркаш, Мики е мърмораната. Satisfied С черната рокля и на мен много ми хареса.

# 443
Ох, баш шефката ли? Все си мислех, че ти не я харесваш в черно.

Обаче ми прави впечатление, че почти на всички ни харесва Керем със сърфа. Искам да ви питам тези снимки са стари, нали? Скоро ходил ли е да кара сърф Керем? Май не съм виждала.

# 444
Благи , не е ходил скоро, задоволява се да лайква снимки на колеги. 😅 Алп Навруз скоро беше качил някакви снимки със сърф и Керем веднага лайкна и коментира.

Точно така, аз мърморя за черното. Grinning

# 445
Още по темата на деня

# 446
tiptoe

Тази не видях да сте я сложили...

# 447
Flowers HerbОще, по темата днес...
с уговорката, че може да не е действителна...ха,ха...Sweat Smile

# 448
Ново от Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/kerem-bursinin-yeni- … -mi-oluyor/43954/

Аслъхан Малбора ли е новата партньорка на Керем Бюрсин?

Керем Бюрсин, който се втурна към снимачната площадка на рекламата, след като завърши филма "Синята пещера, сега се подготвя за филма "Son Of A Rich", режисиран от Onur Ünlü.

Подготовката за новия филм на Керем Бюрсин „Богаташки син” продължава. Любопитно беше кой ще е партньорът на Керем Бюрсин, който планираше да снима нов сериен проект с Ay Yapım за сезона. Според информацията, изтекла от задкулисието, в момента той се вижда с Аслъхан Малбора за ролята.

"Son Of A Rich" , който ще бъде заснет като местна адаптация на руската  комедия "Holop", е режисиран от Kunay Film. Onur Ünlü ще бъде режисьор на филма, който се планира да излезе на екран края на юни. Филмът ще бъде заснет на символични места от „Великолепният век“.

# 449
  • София
Новината за партньорката на Керем се носи и споделя като достоверна. Това е Аслихан Малбора. На пръв поглед ми харесва много. И като години е много подходяща за наш Керем. Родена е на 27 март 1995г. и на 29 години. Висока е 1,68 м. Завършила е  Факултет по химическо и металургично инженерство на  Истанбулски технически университет. Играла е в сериалите "Три куруша", Навсякъде ти", "Султана на сърцето ми". Първата и роля е през 2017г. в "Какво не прави любовникът". Има 1,5 млн. последователи в инстаграма. Била е рекламно лице на "Котон" и е красяла корицана на "VOGUE".

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 00:01 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт