Термин Август 2024 ♥ - тема 6

• 39 398
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Аз няма да слагам ваксина, обсъдих го с моя доктор вече.
Относно количката - ние се спряхме на 3в1 Hug
Момичета, можете ли да ми препоръчате сайт за спално бельо (next to me) и за количка? Blush

# 601
Аз нямам реакция, тривалентна ми сложи

# 602
При мен също беше тривалентна. Вече мина около месец, имах само болка в рамото няколко дни.

# 603
  • София
Аз няма да слагам ваксина, обсъдих го с моя доктор вече.
Относно количката - ние се спряхме на 3в1 Hug
Момичета, можете ли да ми препоръчате сайт за спално бельо (next to me) и за количка? Blush
Вижте Jukki имат интересни предложения и за спално бельо и за количка.

# 604
А в коя седмица сложихте или мислите да сложите ваксината?
Аз още не съм и още съм в чуденка.
Тези които са сложили имахте ши реакции?И три валентната ли ви сложиха или вече има само за коклюш?
Перода в който може да се постави ваксината е м/у 27-36 г.с.(като е необходим документ от АГ за удостоверяване на г.с) Аз го обсъдих с личната ни докторка, която е и педиатър и тя е ЗА, другата седмица имам час при АГ, ще обсъдя и с него и тогава ще реша дали ще слагам.

# 605
Аз също реших да не слагам ваксината.

# 606
Дами някоя с високо СУЕ , излезна ми стойност 51 .. направо съм в шах.

# 607
Аз чакам да ми мине каквото съм лепнала и отивам да се боцкам. Ама вече две седмици влача сопол. Гърлото е от 50/50. Ту минава, ту пак боли. Не знам вече.
С пазара съм до никъде. Работя си още.
Хванали са ме лудите - искам да изхвърля всичко от вкъщи ама не мога. Имаме безумно много неща, които рядко се ползват ама взимат място. Все се каня да хвърлям и все намирам приложение на всичко.
Не знам как е при вас, ама вкъщи всеки ден има какво да се чисти, подрежда, оправя .. акъла ми не побира как край няма 😀

# 608
Дами някоя с високо СУЕ , излезна ми стойност 51 .. направо съм в шах.
При мен април на последното изследване беше 110(март беше 40),питах доктора тогава, каза че може да е в висока стойност, ако левкоцитите били в норма нямало проблем.

# 609
  • Пловдив/Хихон Испания
Аз няма да се ваксинирам. В 27+6 г.седмица съм. Тези дни боледувах от някаква настинка и сега съм по-добре. Понеже тук в Испания всички бременни минават натоварване с глюкоза между 27 и 29 седмица а аз отказах отново да го правя ( по техните протоколи ме накараха да го правя преди 20 г.с. и то в рамките на 4 часа и всичко беше в норма). Затова сега една седмица ще се бода 6 пъти на ден за да видят как върви захарта преди и 1 час след всяко основно хранене. Уфф аман от тъпи протоколи. Когато им казах, че нямам никакви индикации за ГД, нито водата е завишена, нито много килограми съм качила(само 7 кг), нито стартирах с наднормено тегло, на диета съм по други причини ( без захар и сладко, млечни само обезмаслено кисело мляко, без мазни меса и т.н.) и бебето расте в норма, обаче протоколи!!! Откачена работа ми се вижда това!

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 10:53 от Sellena73

# 610
Lallzz, същото е и при нас , искам да изхвърля 1000 неща Joy
С пазара и аз съм до никъде , поръчах от Вис Виталис 7-8 бодита и утре очаквам доставка. Мисля да поръчам гнездо от Jukki , но за спално бельо не съм сигурна, по-скоро бих взела нещо българско Confused

# 611
Селена, съгласявам се с теб, само защото спазваш режим Simple Smile. Писала съм, че и аз нямам никакви индикации, но за разлика от теб ядях всичко. При натоварването ми излезе завишена втора стойност, минах на режим и сега нещата са в норма. Аз като цяло харесвам лекари, които се застраховат. Една приятелка беше на клексан от трансфера (политика на клиниката, независимо дали имаш тромбофилия) и Чучумишев й беше казал, че няма да й го спре докато не си пусне изследвания за тромбофилия. Тя беше убедена, че няма, защото има една успешна бременност и не е имала никакви индикации за това. Излязоха й отклонения във всички показатели. Добре, че я беше накарал, защото повечето лекари разсъждават така: родила си едно здраво дете, всичко ти е наред...

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:16 от Amelin

# 612
Ох и при нас,а проблемът е,че вече месец се опитвам да вкарам ред,а не ми се получава. Оправих гардеробите на децата,понеже имат страшно много дрехи,някои са умалели на баткото,но не всички стават на малкия. На малкия отделих умалелите,прибирам,надписвам,нямам място, моят гардероб и той е за разчистване. Отделно тъкмо бях подредила в нас,понеже децата са на градина и никой не разхвърля всеки ден,върнахме се от морето,4 перални, навсякъде дрехи,децата са забравили играчките,обърнаха всичко и не искат да пробират, естествено, пълно мазало. Извадила съм и обувките в коридора,че на тях през половин година им пораства номерът,та и тях изпрах,сега ще сортирам. Отделно пазаруване и готвене всеки ден, за да ядат полезна храна, нали... За бебето,ако остане време,в крайна сметка,ще му разчистя някъде едно шкафче,на горкото,но не обещавам Grinning

# 613
Момичета, мислите ли са правите очния преглед преди раждане? Аз не го обсъдих с моя лекар, но днес си запазих час за края на месеца за всеки случай Hug

# 614
  • Пловдив
Аз със сигурност ще ходя на офталмолог, защото държа на естественото раждане, а като те видят с очила се противят при все, че за този преглед никой не ти гледа диоптъра 🤦

От известно време започнах да пускам неща в групи за подаряване, решила съм да предам нататък дрехи/обувки и всякакви вещи, които не ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт