🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 550
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 245
Надежда беше казала, че е от Карлово…
Предишната Надежда,може би.Тази със сменената глава може да е от Родопите.

# 1 246
  • София
Нямам търпение да видя Магдалена колко може да готви. Обещавам, че ще се смея много.
Хванах я, че след като излъже за нещо, после започва да украсява и разширява лъжата . Като това за питката - каза, че е месила веднъж по време на пандемията, подчерта, че й била втасала добре /т.е. една, еднократно/, а после на синхрона - "няколко пъти съм правила питки". Дообре, тъкмо ще те видим.

# 1 247
Карлово пък какво общо има с Родопите?

# 1 248
Хора, а с Габриела всъщност какво се случва? Потъна вдън земя и Всякаш никога не е била в това предаване.  Колкото бе активна и устата ѝ не можеше да спре, като бе вътре, толкова невидима вече отвън. Този салон да не би вече така да просперира, че тя няма време глава да вдигне от работа,камо ли интервюта?

# 1 249
Откъде е последно? Или и смяната на лицето води до избирателна амнезия…
Мисля, че на първата индивидуална среща каза на Алеко, че била клето момиче от малък провинциален град, Карлово, бла бла… как нямала самочувствие в големия град….

Карлово няма общо с Родопите, затова и репликирах.

# 1 250
тя Магда, че хабер си няма от кухня е така, ама и Надежда е същата кифла. патладжана се слага цял да се пече и се бели после и салатата става мозък.

# 1 251
Хора, а с Габриела всъщност какво се случва? Потъна вдън земя и Всякаш никога не е била в това предаване.  Колкото бе активна и устата ѝ не можеше да спре, като бе вътре, толкова невидима вече отвън. Този салон да не би вече толкова да просперира, че тя няма време глава да вдигне от работа,камо ли интервюта?
Освен, че е пом8гнала да уволнят Виктория друго не дадоха за нея😃😃, поне според Виктория това за футболиста е истинската причина да я махнат от работа.

# 1 252
Според Виктория е световна конспирация, а истината е, че тотално изложи и без това напълно безполезния БФС, затова е останала и без работа, разбира се.

# 1 253
Сега съм си в Карлово и все още си е на мястото Joy

# 1 254
Не се знае, на онзи колаж, който издава уж финала, пък е посочено, че е от Велико Търново.

Сега съм си в Карлово и все още си е на мястото Joy
Пу, помислих си, че вече е в Родопите! Явно Надежда не го е преместила. Grin

# 1 255
Маги инфантилно разказва за кулинарните си способности все едно е на седем години и обяснява как помага на майка си.

# 1 256
Еее, чакайте да се похваля сама малко! Много страници назад написах, че Надежда на физиономия изглежда с турски черти и...воала, току що тя каза, че е родом от Родопите! Няма значение колко се опитва да се гърчее, тя има външност на етническа туркиня.

Лично аз не смятам, че вече има нещо “сигурно етническо” на Балканите. Смисъл, то е ясно защо не само храната, но и обичаите, та и външно си имаме някаква прилика. Толкова сме омешани всички, чеее не знам вече. А и то в Родопите няма само етнически турци. Кога е твърдяла нещо за Гръцки корени? Сякаш говори за гръцки бивш и рода, но не помня да е казвала, че е от гръцки произход? Изпуснала съм ако е.

Да се "гърчееш" не означава да имаш гръцки корени. Означава, че слагаш гръцките език, начин на живот и култура на първо място. Аз употребих думата метафорично, защото тя говори за Гърция много, но за турските си корени нищо не каза до сега, което означава, че май се срамува от тях.

# 1 257
  • София
Може да не ги споменава по същата причина поради която Маги не говори за детето си Grinning

# 1 258
Хора, чакайте, и аз гледам... от офис на A1. 😀😀😀
Скрит текст:

# 1 259
Цикатридинаааааа, истинско вълшебство! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт