🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 602
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 230
Госпожица ВСЯКАШ. И господин ПОМЕЖДУДРУГОТО. Да се взимат. А, да и госпожица НАДСМЕШКА си имаме. И госпожица натЪжена...ох увлякох се...

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 20:17 от pandorina

# 1 231
  • София
Снимката очевидно е стара, но зад Евгени Минчев е Радо Тушев- продуцентът на Ергена.

# 1 232
много скучно стана това между Йоана и Магда

# 1 233
  • София
Чудя се коя е по-злобна и живее в самозаблуда!Йоана или Надя?
Гадни хора.

# 1 234
Липсва ми Габриела! Йоанчето беше по-ниска от тревата, сега нещо се е объркала, че пак сервира на 10 000 височина.

# 1 235
Сядам да състрадавам Simple Smile

# 1 236
В един коментар в инста прочетох някаква мацка, която беше писала: че Надя много обича да си показва ухото и единственото, което вижда от нея е то. Даже и изглеждат като две различни личности - Надя и нейното ухо! Joy
Йоана все по-грозна ми изглежда, ехидна и мазна.

# 1 237
Кажи честно, че голямата мотивация на йоан отмъстител, за срещата е как Мага ще се справи в готвенето 🤦

# 1 238
Габриела трябваше да поостане, да 😀.
Състарената Йоана здраво си е повярвала и ще й го кажа след около два месеца, когато ми сервира блудкавия шварц на работното й място 😀.
Ако някой преди мен я засече, задължително да я скастри, ама ха….

Надя обаче няма как да си скрие носът, и той като ухото, не става.

# 1 239
Joy Joy Joy Joy Joy  Trophy

Ей, това змийче - Надежда, бе! Обичала Магда да командва. А тя самата, ще рече човек, че никак даже не обича да командва, а само да се подчинява.

# 1 240
Освен ухо и нос, тоз крак, който ги гони по ширина…
Надка е много мека и въобще прилича на тетка.

# 1 241
Символично! Тези хора превърнаха Магдалена в библейската Мария Магдалена. Искат да я убият с камъни Simple Smile))

# 1 242
Маги да си вземе една голяма кофа...сега яко ще и сипват...  Да претоплим част от снощната манджа, че да ни стане кисело пак в устата......

# 1 243
Надежда беше казала, че е от Карлово…

# 1 244
Надежда беше казала, че е от Карлово…

Да, обаче току що каза, че е от Родопите и си изглежда като да е от там. Няма лошо, но защо послъгва?

Общи условия

Активация на акаунт