🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 693
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 215
Ми харесва си ни, лошо ли е?

# 1 216
  • София
Попадна ми реклама на Виктор- ерген 1 и Магдалена: https://vm.tiktok.com/ZGexbSy9s/  от 2022 г:-)

# 1 217
Повечето жени не са стюардеси за цял живот. Пътуват за 1-2-3 години, докато са млади, имат разнообразно и динамично ежедневие, забавляваш се, виждат различни дестинации (което изобщо не е мит, както се сподели по-горе). И после продължават напред. И не всички са нископлатени.
Абсолютен мит си е. Пътуват по една и съща линия- сутрин отиват, вечер се връщат без да излизат от летището.

# 1 218
Магдалена е с богато гадже отпреди да спечели Мис Варна 2006 г. Така поне се говори из Варна. Прави си сметката колко години са.

Сега сигурно ще ме изтрият де Joy
Не съм защитник на Магдалена,но може ли да попитам откъде черпите тази информация?А къде по-точно из Варна се говори,щото и аз съм от Варна,пък не съм чула? Явно не ходя на правилното място.

# 1 219
Ясно е, че 90% от участничките са вътре, за да спечелят бърза слава и последователи.

Това не означава, че не могат да ни бъдат симпатични. Те играят във филма, ама ние го гледаме Simple Smile
Аз вече наистина го гледам като някаква теленовела накрая - за шоуто.

# 1 220
Според Катето ли най-дългата страна в правоъгълен триъгълник се наричаше "паралелепипеТ" (да, именно с Т).. за такова нещо никаква козметика не помага.. Wink

# 1 221
В една паралелна вселена... 😀

# 1 222
  • Варна
На Маги дрешките са наистина като втора употреба.
Някакви парцалки носи.
За мен демоде.
Чак едно смешно съчетание на дънков плат с някакъв друг плат с десен на дребни цветчета се зачудих от къде го изкопа.

# 1 223
Гледахте ли Алек и Божана как готвят ? В тик ток.

# 1 224
Гледахте ли Алек и Божана как готвят ? В тик ток.

Качено е и в профила му в инстаграм.

# 1 225
# 1 226
# 1 227
Просто предаването е микроскопски препарат за компулсивни разстройства: различни форми на липса на реална представа за себе си:
Надежда, до която синът й изглежда осиновен.
Магда, която наистина си мисли, че изглежда влюбена от първата им среща на пейката и не знае, че ние знаем за Любо.
Катето с прекрасната кожа и твърдо вярваща,че не бива да я виждат без поне пудра.
Маша, която твърди че 40те й кила са перфектни.
Надя, която със сигурност вярва че е новата по добра версия на Виктория Капитанова, но де факто е карикатура на така наречените подли момичета от американските тинейджърски филми от 90те. Язък че така е тренирала усмивката си пред огледалото.
Валерия, която мисли Сашко за осиновител.
И Йо, дето съпостави курса си в БЧК с пластмасова кукла наравно с 6 години медицина плюс още 10 години специализация.
Ще ме изкефи как на финала всички подкастъри питат Сашко не друго, а "Познаваш ли Любо?"
В общи линии Любо измести Сашко по рейтинг. Но дори в предаването да е ставало въпрос, най вероятно не го излъчват, за да не ги съди за уронване на репутацията си. Добре че сме ние😆🙌
Значи след като прочетох кой фдт ползва Екатерина, тайната е в кожата на Екатерина, понеже този продукт много изрива кожата (напук на името си)
Красиво момиче, жалко, че са и създали комплекс, че трябва да носи постоянно грим, тя е една от малкото, които изглеждаха наистина добре без нищо по лицето.

# 1 228
всъщност коя и каква е Маги?
видях й инстаграма, виждам и тук снимана с разни особи. ако напиша коя е и каква е ще ми изтрият коментара и след това ще ме заглушат. не си струва.

# 1 229
  • София
Айде, всякаш почна. Smile

Общи условия

Активация на акаунт