🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 653
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 185
Всички говорят как Маги и Йоана имали Balenciaga маратонки. А някой забеляза ли, че Надежда носеше кулие на Van Cleef модел Alhambra което струва ущасно много повече https://www.vancleefarpels.com/se/en/collections/jewelry/alhambr … ce-10-motifs.html Поне в няколко епизода се появи с него извън коктейлите. Слагам един лош скрийншот от нейния инстаграм

И аз го забелязах това, но се чудя защо продукцията я пази нея или поне не излъчват кадри с кофти моментите на Надежда, не вярвам да не е имала такива.
А даже не мога да си представя как има толкова пари за подобно колие, освен ако не й е подарък от бившия или не знам... Не ме разбирайте грешно, не казвам, че няма право да има подобно колие, просто ми е чудно какъв точно е бизнеса й...

И честно казано, ако наистина Алек е омаян от Надежда и Магдалена, много се надявам да му дойде акълът и наистина да не избере нито една, че и двете ми изглеждат като да не са за него. Много подмолни ми се виждат и двете, всяка по свой си начин.

Особено Маги - на всеки може да се случи да направи грешни избори в живота си по отношение на мъжете, но се чудя дали наистина, ако има възможност би била с обикновено момче така да се каже, някой, който е буквално никой, който работа от 9-5 за някой друг, няма охрана, не кара скъпа кола, въпреки че може да си го позволи... дали наистина тя би била с такъв човек, защото според мен до сега за 36-37 години живот все трябва и такива мъже да е срещнала. Въпросът е тя какво търси наистина, а да мислим, че е търсила лукс и висок стандарт на живот до сега и изведнъж вече не търси това...много ми е наивно.

# 1 186
Да, бе, поредното доказателство, че Надежда е супер зле и за нищо не става. Joy

# 1 187
  • Тайланд
След като Йоана си каза годините, не  мога да спра да я разглеждам😆 Дали не е възможно да лъжат? Лицето и изглежда много зряло, като на Нани и Маги.
По голяма съм от Йоана, и понякога ми искат документ за самоличност да потвърдя че съм пълнолетна🤭🤭🤭Някак не мога да повярвам за нея, че е на 25. Катя също е на толкова и къде къде си младее.
Не е само това при Йоана, но стюардесите и пилотите се състаряват бързо на външен вид. Когато летиш толкова често си подложен на повече радиация (от слънцето) на година и от оператор в атомна централа (от реактора) - буквално до 2 пъти повече милисиверти , в зависимост от летателните часове. Просто има по-малко атмосфера над теб, която да те предпазва от радиацията.

# 1 188
  • софия
Всички разбрахме какво има предвид Йоана. Ние го коментираме същото и тук. Идеята е, че в национален ефир е малко излагащо да ти проличава завистта за роклите и обувките на останалите. Не знам дали сте имали хора в обкръжението си, които да се втренчват във всяко лого по вас, но не е приятно. Имах една, която даже търсеше моделите, за да се увери дали са ми оригинални обувките. :DD

Има такива хора, да. И на мен са ми търсили етикетите по гърба (аз ги махам, защото съм с атопия и всякакви излишни добавки ми предизвикват дразнене и сърбеж).
Зная колко отвратително е да надничат в чантата ти, да гледат обувките ти, да душат парфюмът ти…, без да парадираш, защото е толкова глупаво и излишно.
Не съм почитател на Магдалена, но тя е от този тип жени, които и да сложат и най-евтината конфекция на тях ще стои като бутиков топ на Диор. Просто носи това излъчване, на луксозна жена. И това дразни, това вбесява обикновено.
Hands V
И по дифолт върви със задължителен етикет "изпразнена от съдържание" или други "цветни лепенки" за стойност.
Предполагам това донякъде възвръща душевното равновесие на раздразнените. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 189
Ако някой си прави труда да пита Екатерина за фдт, аз па ще питам Маги от къде си пазарува втора ръка 😂
😁
Маги като каза, че някои от дрехите й са втора ръка, Йоана каза " не съм забелязала ".
Как се забелязва, ако нещо е втора употреба?

# 1 190
Аз не знам какво толкова се впечатлявате от скъпите им герданчета и дрешки. След като повечето от тях имат средства да си оправят физиономиите и бюстовете, защо да нямат и за облекло?

# 1 191
Да, Стюард е професия, ниско платена и доста вредна, мит е, че виждаш свят. Освен радиацията, бързото остаряване и при двата пола, при жените се появяват проблеми с цикъла и фертилността.
Световните авиокомпании така са го закършили откъм персонал, че имам чувството скоро ще ни обслужват стюардеси с бастунчета… Sad
Така че Йоана да не се дуе толкова, че е богоизбрана. И да спре да наднича в чуждите нощни шкафчета, деколтета и крачета.

Ако носиш скъпо марково бижу кое те прави меркантилна? Със сигурност ако нося тенеке или реплика, това ще ме направи да изглеждам евтина, обратното със сигурност не прави една жена меркантилна. И да имаш марково и скъпо бижу не е задължително да е подарък от заможен любовник. Със сигурност много от нас са си правили и сами скъпи подаръци… Simple Smile.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 21:02 от waterproof

# 1 192
Хипотетично абсолютно вярно.🙌 Но снощи... езикът й е още в устата му, а той й казва хладно "хайде да се връщаме при другите"..... Чак ми стана жал за нея. Според мен Алеко е искал да си тръгне сам още като изгони Мария , но договора не му позволява 😭😆
На мен пък противно на всичко ми се струва, че реално най-сходни като разбирания и хобита са точно с Надя. Играят настолни игри (едни и същи), обичат екопътеки, разходки и карат ски. Надя има доста такива снимки в ИГ. Цялостно и стила, и визията й са по-така неглиже, ала разходка в парка. И двамата са нърд-чета, според мен биха си карали доста приятно заедно. Него едва ли особено го грее дали тя е змия с приятелките си - това са си нейни работи, мъжете не се вълнуват от такива неща. Доста по-интелигентна е от останалите в змиярника и няма да го излага пред хората както би станало с "президентската република". Реално е и доста по-уравновесена от масово ревящите и хлипащи алтернативи. В една друга ситуация и среда, ако се бяха срещнали, тези двамата сигурно щяха да си паснат. В сегашната ситуация химия 0.
С никоя от другите не го виждам. Най-вече с примадоните, които не могат да излязат без маркови дрехи без значение дали оригинали, или реплики.

# 1 193
Маги е чела само "О, Шипка" на Христо Ботев. Други книжки не.🙌😆
Скрит текст:
Йоана се аргументира достатъчно добре, аз и много хора я разбрахме. Но когато просто не й се кефите, оставате слепи/глухи за доводите й.

На много хора не им понася хейт, агресия под квото и да е естество и налитат да защитават "жертвата". Първи сезон беше цял сезон тва и оная чалната Гърдева стана мега звезда.

Това е то проблемът, хората не виждат зад крякането и "нападението", чуват, че някой вика, а другият хлипа - и хоп, хлипащият е веднага под крилото им. Да, Йоана е като захапал питбул, но нито Магда, нито защитаващите я, чувате какво говори. Не е проблем имането на скъпи неща, проблем е отричането, че ги има и че са ѝ важни! Ми да се изправи тая ми ти Магдалена с осанка на кралица и да се заяви ясно - да, обичам скъпи неща, имам ги и планирам да купувам още, ако нещо много ти е харесало, бих ти подарила, имам много. А не - мен не ме интересува материалното, аз не съм имала време за палатка (WTF? 36 години си била неимоверно заета всяка секунда?) Фалшива е Магдалена и това дразни ужасно, както и хамелеонското прилепване към интересите на Алек. Щяла да готви телешко варено, моля? Ми то една салата не може да нареже. Смешна и фалшива. Ако не се правеше на нещо, което не е, никой нямаше да се опитва да я разобличава. Защо не разобличават Надежда, и тя е със скъпи вещи?

Да. Маги пресолява манджата яко. Много го раздава влюбена и някак се държи покровителствено спрямо другите, което много, ама много ги дразни и за това те отвръщат подобаващо. Маги е решила, че ако силно вярваш в нещо, то ще го постигнеш. За съжаление, не винаги става както е написано в книжките за самоусъвършенстване (може друго да не е прочела, но бас ловя, че е прочела някои от тях, а четенето на такива книжки не е желателно, ако човек не е прочел други книжки преди тях Wink).

# 1 194
Повечето жени не са стюардеси за цял живот. Пътуват за 1-2-3 години, докато са млади, имат разнообразно и динамично ежедневие, забавляваш се, виждат различни дестинации (което изобщо не е мит, както се сподели по-горе). И после продължават напред. И не всички са нископлатени.
И мине се не мине тук се появява някой репродуктивен специалист, който напомня за рисковете за ергенките - възраст, малко килограми, радиация.

# 1 195
Надка естествена и Земна? Момичето може да заведе рекламация към Капитанова и да й каже че скъпите й курсове с евтино НЛП и прозрачни внушения "всички знаем, че" "всеки знае че" не стават. И пластична операция на носа се прави не на промоция както в нейния случай. Та да си иска парите обратно и от Виктория и от хирурга.
Надя за съжаление, е много дървена в шоуто. Тя е човек на мисълта, не на емоциите, а мъжете не си падат по такива хладни мозъци. Не е сексапилна, но е много земна и естествена. Тя би си паснала с човек от нейните среди, не мисля, че Алек е нейният човек. Не бива да забравяме също, че в по-голямата част от шоуто показваха нейните разговори с нейните "приятелки" в имението и тя много рядко се изявяваше в скандали, освен леекичко да насочва вече започналите скандали в посоката, в която е решила. Някак сме я линкнали с Йоана, защото й е първа приятелка, но двете са различни все пак. Вярно е, че човек избира приятели със сходни черти като неговите, но пък и е вярно, че едва ли в имението има голям избор, та трябва да се задоволи с наличностите там.

# 1 196
  • София

Ако носиш скъпо марково бижу кое те прави меркантилна? Със сигурност ако нося тенеке или реплика, това ще ме направи да изглеждам евтина, обратното със сигурност не прави една жена меркантилна. И да имаш марково и скъпо бижу не е задължително да е подарък от заможен любовник. Със сигурност много от нас са си правили и сами скъпи подаръци… Simple Smile.
И да е подарък от мъж пак не виждам проблем, даже напротив . Нещо напълно нормално и приятно.

# 1 197
Аз доколкото знам се е развел заради Анелия ( не от сайтове или клюки), сега са пак  разделени. При всички случаи ми се струва, че Маги е излизала с него докато е бил обвързан.

Както казват американците, how you get ‘em is how you lose ‘em.

# 1 198
Ако някой си прави труда да пита Екатерина за фдт, аз па ще питам Маги от къде си пазарува втора ръка 😂
😁
Маги като каза, че някои от дрехите й са втора ръка, Йоана каза " не съм забелязала ".
Как се забелязва, ако нещо е втора употреба?
Под втора ръка, може би визира ако разменя чанти или някоя друга дреха с някоя близка или със сестра си.

# 1 199
Съветче, непоискано, към продукцията: дайте на следващия ерген да участва като избирате момите, да си каже кои го палят...че така, като вие му ги избирате: една зла, една заухава, една ваша позната... и така докато си нагласите "психологичните" профили, гредата е голяма. Както и да монтирате,  Ауек едва издържа, вижда се, и е кофти за гледане.
Ясно, че не Ви е важно да ми е интересно, вие паричките сте се ги взели, и почивката на Родос сигурно е била ок,  пък и все някой ще гледа от любопитство.
Ама кофти тръпка сте, горчивина остава. Наредили сте непрокопсали държанки и пишман инфлуенсърки да се покажат, да се карат и излагат...
Ама то вашето си е шоу, не е реалити, каквото ни монтирате, от материала, който сте поканили, това ще гледаме. Или пък не.

Общи условия

Активация на акаунт