🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 755
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 050
Но ключовото тук е, че останалите момичета не въздишат как мечтата на живота им е да правят всички неща, които Алек обича и как са абсолютно сродни души и съдбата е отредила да споделят живота си и да слеят душите си...

# 1 051
Йоана се аргументира достатъчно добре, аз и много хора я разбрахме. Но когато просто не й се кефите, оставате слепи/глухи за доводите й.

На много хора не им понася хейт, агресия под квото и да е естество и налитат да защитават "жертвата". Първи сезон беше цял сезон тва и оная чалната Гърдева стана мега звезда.

Това е то проблемът, хората не виждат зад крякането и "нападението", чуват, че някой вика, а другият хлипа - и хоп, хлипащият е веднага под крилото им. Да, Йоана е като захапал питбул, но нито Магда, нито защитаващите я, чувате какво говори. Не е проблем имането на скъпи неща, проблем е отричането, че ги има и че са ѝ важни! Ми да се изправи тая ми ти Магдалена с осанка на кралица и да се заяви ясно - да, обичам скъпи неща, имам ги и планирам да купувам още, ако нещо много ти е харесало, бих ти подарила, имам много. А не - мен не ме интересува материалното, аз не съм имала време за палатка (WTF? 36 години си била неимоверно заета всяка секунда?) Фалшива е Магдалена и това дразни ужасно, както и хамелеонското прилепване към интересите на Алек. Щяла да готви телешко варено, моля? Ми то една салата не може да нареже. Смешна и фалшива. Ако не се правеше на нещо, което не е, никой нямаше да се опитва да я разобличава. Защо не разобличават Надежда, и тя е със скъпи вещи?

# 1 052
Офф тези Надя и Йоана не мога да ги понасям, ужасно злобни са.
И между другото Валерия и Алек са много сладки. Някак си толкова малко момиче му отива.😁

# 1 053
ЙоНадя все по-противни стават. Бетер дърти свекърви тия момичета. Едно и също намилат до премала. Чак ми иде да извадя аргументи защо някой на 40 може да иска на палатка.
Освен това ми се струва, че Надя е изключително лицемерна с тези две физиономии, дето ги прави нон стоп и бърза да припише това качество на друг.
А Йона е алчна и обръща внимание на марките. Магда хубаво я подреди по този въпрос. Честно, накрая Маги ще ми стане любимка покрай тези змии около нея.

# 1 054
Йоана снощи приложи тактиката на Горджъс...едно и също докато на човек не му прилошее....само че Горджъс на моменти е комична, а тук беше мъчително, имах чувството, че никога няма да има край това...

# 1 055
В Надя няма никаква страст и копнеж към Алек. И го гали само с тия дълги грозни нокти. Даже и да се целува не може.

# 1 056
Скрит текст:
Ако Алеко беше успешен бизнесмен и т.н нямаше да дреме толкова време в предаване. Изобщо не разбирам защо се чудите по тази тема.
Той по - скоро е на майка си, пиленцето, с хипи настроения, палатките, целуването на всичко живо и т.н Ако имат семеен бизнес и в него не е супер ангажиран, защото нямаше да дреме по предавания.
Всяка златотърсачка с 10 гр. мозък и е ясно това. Не смятам, че някоя от момите в предаването е върза на милионерските истории.
Има два варианта, или е trustfund baby и са го оставили да прави квот иска, само го натискат за некое внуче примерно щот е "дърт ерген". JoyJoy Или наистина се очаква от него да върши много неща във фирмата, да поеме изцяло контрола след време, да са го натискали от малък да учи много, да има разни наставници. Щом е 5-ти в котилото едва ли е второто JoyJoy

Моят свекър беше като Алеко - породено дете. И другите деца бяха добре обзразовани, но той беше най-добре реализиран. Братята и сестра му го боготворяха. Та, моята теза е, че при по-възрастни родители се прави поправка на грешките и се влага много повече мисъл за образованието на последното дете. Въаможно е Алеко да е любимеца на семейството. Фактът, че е близък с баща си е много показателен.

# 1 057
Цяла нощ и сутрин не мога да простя на Алеко и на сценаристите, че не ги изгони и двете. Никой нямаше да може да каже копче на Маги, ако беше признала, че харесва скъпите и луксозни неща, а не да обяснява как никога не е имала време да отиде на палатка, ама много искала, нали. Йоана се е вкарала във филма да разобличава Маги за малко повече екранно време и по-продължително оставане в играта. Че и аз никога не съм искала да ходя на палатка в планината, максимумът ми е барбекю и разходка, нека някой дойде да се разправя с мен Grin  Йоана обаче се кара по много натоварващ начин, разбрах какво иска да каже лирическата героиня, но го направи по прекалено дребнав начин. Надежда се чувстваше най-добре, онези се хапят, тя се забавлява и ходи да си се среща с Алеко. Вярно ще излезне най-обиграна.
В крайна сметка Алек не харесва никоя и никоя не го харесва, затова толкова са се вглъбили в някакви скандали.

# 1 058
Няма такъв безсмислен епизод. Целият сезон е много слаб откъм автентичност. Скалъпени скандали, пълна апатия и един мега незаинтересован Алеко.

# 1 059
И за финал, не знам дали сте забелязали, но Алек дали не се изплю след целувката с Маги при втората им диванче среща? Дано да не ми се е видяло добре. 🤢

Да. Някой го написа снощи и погледнах - Надя беше отишла вече да ги прекъсне, Маги пак целуна Алек и след това той наистина го направи.

Е, малко е пресилено. Може да е имал някакво косъмче или нещо, което да го дразни. Със сигурност не е изплюване от погнуса. Сега го видях. На мен ми се е случвало също. 😃

# 1 060
На мен пък противно на всичко ми се струва, че реално най-сходни като разбирания и хобита са точно с Надя. Играят настолни игри (едни и същи), обичат екопътеки, разходки и карат ски. Надя има доста такива снимки в ИГ. Цялостно и стила, и визията й са по-така неглиже, ала разходка в парка. И двамата са нърд-чета, според мен биха си карали доста приятно заедно. Него едва ли особено го грее дали тя е змия с приятелките си - това са си нейни работи, мъжете не се вълнуват от такива неща. Доста по-интелигентна е от останалите в змиярника и няма да го излага пред хората както би станало с "президентската република". Реално е и доста по-уравновесена от масово ревящите и хлипащи алтернативи. В една друга ситуация и среда, ако се бяха срещнали, тези двамата сигурно щяха да си паснат. В сегашната ситуация химия 0.
С никоя от другите не го виждам. Най-вече с примадоните, които не могат да излязат без маркови дрехи без значение дали оригинали, или реплики.

# 1 061
  • Бургас
Магдето никога не е отричала, че има скъпи вещи. Просто не им играе по желанието да кряка в тон.

Не сме длъжни да харесваме всички. Има лошо в това да упражняваш вербална агресия и да навлизаш грубо в личното пространсво на хора, който очевидно са ти показали, че нямаш работа там.

На никого не си длъжен да даваш обяснения какво харесваш и си купуваш. Естествено е ако можеш да си позволиш Гучи, да не си купиш втора употреба. И в притежанието на скъпи вещи няма нищо лошо. Какво значи да си признае, че обича скъпи неща? Има ли хора, които не биха предпочели нещо хубаво, ако могат да си го позволят?
Да имаш средства за Q7, но да си купиш Лада, за да не си сребролюбец е мега логично. Хайде стига!

Досадни станаха и с тези палатки. То не е само до палатката, ами и до човека, с който отиваш. Дали изобщо такива преживявания са част от ежедневието ти и т.н.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 10:10 от MeMyselfI

# 1 062
Обясненията на Магда са "много исках ,ама нямах желание".Joy Провокациите Йоанини много скалъпени,слаби актриси.Не мога да повярвам,че Валя ще е в челната тройка.Нито влечение имаше към нея,поведението ѝ едно..изведнъж я направиха главна героиня.Не го виждам с Магда,но май няма да избере и Нана..тук пък един смислен разговор няма.Остава Валя,маминка едва ли би я приела.И накрая никоя.
MeMyselfI,не е проблема в притежанието на скъпи вещи и да ги предпочиташ.Всички се радваме на хубавото.Въпросът е в ценностна система,навици,какъв е кръгът ти от хора и компанията в която се движиш,изобщо кои са важните неща в живота ти.Магда не е искрена за тези неща.

# 1 063
Скрит текст:
Йоана се аргументира достатъчно добре, аз и много хора я разбрахме. Но когато просто не й се кефите, оставате слепи/глухи за доводите й.

На много хора не им понася хейт, агресия под квото и да е естество и налитат да защитават "жертвата". Първи сезон беше цял сезон тва и оная чалната Гърдева стана мега звезда.

Това е то проблемът, хората не виждат зад крякането и "нападението", чуват, че някой вика, а другият хлипа - и хоп, хлипащият е веднага под крилото им. Да, Йоана е като захапал питбул, но нито Магда, нито защитаващите я, чувате какво говори. Не е проблем имането на скъпи неща, проблем е отричането, че ги има и че са ѝ важни! Ми да се изправи тая ми ти Магдалена с осанка на кралица и да се заяви ясно - да, обичам скъпи неща, имам ги и планирам да купувам още, ако нещо много ти е харесало, бих ти подарила, имам много. А не - мен не ме интересува материалното, аз не съм имала време за палатка (WTF? 36 години си била неимоверно заета всяка секунда?) Фалшива е Магдалена и това дразни ужасно, както и хамелеонското прилепване към интересите на Алек. Щяла да готви телешко варено, моля? Ми то една салата не може да нареже. Смешна и фалшива. Ако не се правеше на нещо, което не е, никой нямаше да се опитва да я разобличава. Защо не разобличават Надежда, и тя е със скъпи вещи?

Да. Маги пресолява манджата яко. Много го раздава влюбена и някак се държи покровителствено спрямо другите, което много, ама много ги дразни и за това те отвръщат подобаващо. Маги е решила, че ако силно вярваш в нещо, то ще го постигнеш. За съжаление, не винаги става както е написано в книжките за самоусъвършенстване (може друго да не е прочела, но бас ловя, че е прочела някои от тях, а четенето на такива книжки не е желателно, ако човек не е прочел други книжки преди тях Wink).

# 1 064
Йото и Надя могат да са красиви в някое друго измерение. Но не това е най-грозното в тях. Колкото и да играят, си личи искрената злоба и лошотия. Личицето на йото излъчва неприятна емоция и някаква жестокост. Напълно съм съгласна с коментара, че Надя може би наистина до сега не е имала връзка, а за 27-28 годишна жена това говори много. Може би само е учила нещо IT, а кой знае каква административна дейност извършва. И изобщо не защитавам Магдалена- не ми е симпатична, но живота си е неин и проблемите от това да загубва идентичност във връзките си - също. Но тези девойки не осъзнават, че трябва за гледат себе си и единствения начин да блеснеш не е като опетниш другите, а с лични качества. Очевидно им липсват.

Общи условия

Активация на акаунт