🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 670
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
И аз не мисля, че й завиждат. По-скоро много настървено искат да я разобличат. Йоана е хладнокръвна и обосновано говори. С грим на мен ми харесва, в някои скандинавски страни би минала и за красавица. Надя е по-голямо клише и се води по акъла й. Алек също предпочита Йо.

# 1 036
Хаха сега го видех, казано честно не изглежда като кой знае кво плюене та, мега бързо го направи ама определено беше нещо такова Joy те такова нещо не е имало досега Joy Магито почва да мяза на нещо като ѝ направят косата и с грим. Без грим и с прибрана дръпната назад коса е съвсем друга история JoyJoy И Надето ви е противна откъм поведение, кви ги говори, но НИЩО ѝ няма на външния вид.

# 1 037
  • Бургас
Йоана и Надя определено навлязоха грубо в личното пространство на Магдалена, която пък отигра ситуацията много глупаво и им позволи да продължат да я разпитват.
А, глупаво? Съвсем добре направи, като ги остави да се излагат и го игра наранена. Ако нямаше камери, едва ли щеше да им остане длъжна Simple Smile

Надето не ми е красива, по - скоро типична, не грозна. Но това е въпрос на лично предпочитание. Нищо и няма на външния вид. Просто не е нещо особено и в комбинация с това поведение са противна работа.

# 1 038
Многократно различни потребители обясниха какво има предвид Йоана, не знам защо трябва пак да се пояснява.

# 1 039
Многократно различни потребители обясниха какво има предвид Йоана, не знам защо трябва пак да се пояснява.

Ако Йоана се беше аргументирала, вместо само да гледа завистливо в касичката на Маги, нямаше да е нужно да се задава този въпрос сто пъти.

Затова и аз не смятам, че Йоана “просто” се опитва да разобличава.

# 1 040
  • Бургас
Всеки усеща нещата различно. Няма нужда да му се обяснява какво било. Грам не ми дреме какво е родил мозъка на Хер Флик, защото считам, че не е нейна работа.

# 1 041

Надето не ми е красива, по - скоро типична, не грозна. Но това е въпрос на лично предпочитание.

Типична много значи на фона на гримове, импланти, ринопластики и кви други имаше в сезона. Изключително малко са нещо уау без особено грим, та типична си означава много. Впрочем ходете да видите силикона на Ивка бейбе ако си мислите, че на Нанито е зле JoyJoy

# 1 042
Йоана се аргументира достатъчно добре, аз и много хора я разбрахме. Но когато просто не й се кефите, оставате слепи/глухи за доводите й.

# 1 043
Йоана се аргументира достатъчно добре, аз и много хора я разбрахме. Но когато просто не й се кефите, оставате слепи/глухи за доводите й.

На много хора не им понася хейт, агресия под квото и да е естество и налитат да защитават "жертвата". Първи сезон беше цял сезон тва и оная чалната Гърдева стана мега звезда.

# 1 044
  • Бургас

Надето не ми е красива, по - скоро типична, не грозна. Но това е въпрос на лично предпочитание.

Типична много значи на фона на гримове, импланти, ринопластики и кви други имаше в сезона. Изключително малко са нещо уау без особено грим, та типична си означава много. Впрочем ходете да видите силикона на Ивка бейбе ако си мислите, че на Нанито е зле JoyJoy
Изобщо не визирам гримове и силикони. Просто така я възприемам. Въпрос на вкус. Красива ми е Валерия. Красива ми е Катето.
Не съм фен нито на силиконите, нито на корекциите. Приемам, че една жена може да си ги направи, за да се чувства по - добре, но не и да бъдат налагани като еталон за красота. Т.е момичетата да бъдат слагани в рамка и да я гонят с корекции.

# 1 045
Надя и Йоана имат претенции да са в роля на злодей. Личи си ясно по синхроните, че просто я закачат, за да я дразнят. Всичко се приема толкова буквално...
Аз предполагам, че донякъде и те играят някакви роли, но съм абсолютно сигурна, че Йоана е наистина гадна и завистлива. Гледам как й изпъкват вените и се зачервява докато води словесните битки.

# 1 046
Сега ги погледнах добре от миналата серия, еми сори Магда без грим и с грим, разликата е колосална братче JoyJoyJoy Надя е единствената, която си е почти същата.

# 1 047
Абе как на много хора не им понася хейт и т.н., обаче същите тези хора ръсят на поразия хейт коментари в темата. Не знам, не знам. Аз виждам голям парадокс.
Разберете, че противопоставянето между Маги и Йоана на тази тема беше изключително важно за сюжетната линия. Да, Йоана досади в един момент, спор няма. Но не е имало нито обиди, нито агресия, дори нямаше повишаване на тон. Аз не знам и защо на Маги този разговор й носи чак такъв дискомфорт, има 100 начина, по които да се аргументира.

# 1 048
За миг си представих ако,не дай боже ,мина покрай Йоана, за колко части от секундата би пресметнала колко струват дрехите и обувките ми.

# 1 049

Каквито и да са ѝ “доводите” не е този начина. А като ѝ гледам Инстаграма /специално го потърсих да я видя тази моралистка как се представя там/ не я видях да е на планина, да е на палатка, да носи кецове без марка, да готви, дори лицето ѝ е яко обработено и все едно е друг човек! И тази дето иска да “разобличава” е истинския  ФАЛШИВ човек! Крадеца вика дръжте крадеца. Всеки вижда в другите това което носи в себе си!

Общи условия

Активация на акаунт