🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 696
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 020
На мен ми хареса, че се питаха такива неща и ми е интересно да чуя отговорите им, Магдалена запомнила там едно телешко варено и го повтаря гордо всеки ден. Освен на Алек, иска да внуши и на нас зрителите, че са един за друг.

# 1 021
Така сега, нали Надя и Йоана имат претенции, че са в автентични. Ами то тогава Господ тях, трябва да ги дялкал с брадва. Нито такт, нито чувство за мярка.
Представям си навън, к'во е тегаво покрай тях. Надничат във всяка чанта, дебнат зад всеки ъгъл, за да намерят нещо, за което да уличат. Там, където работят, вярвам, са отровили всякакви отношения между колегите. Бррр...

# 1 022
  • София
Хех на краставичар краставици ще продават. 😀
Още като чух името Надя за втора роза си казах, 'Охоо, днес няма да гоним никого' А и логично предвид форсираните гонения последните две седмици. Днес обаче със сигурност ще има напуснала мома и отново прогнозирам, че ще е Надя. Защо? Ами елементарно, защото само тя нямаше индивидуална среща този сезон.
Надежда и Маги са с две. Катя, Валерия и Йоана с по една. Визирам класическа индивидуална среща с покана. А не спечелена от игра и т.н.

Срещата с Валерия бе невзрачна и скучна. И тя отново се наводни и пак го занимаваше с личните си трагедии.
Добре, разбирам, но не разбирам...
Явно от продукцията страшно много държат на тази жена по незнайни причини. Някак си целият образ на Алек дотук от това което съм видял не се връзва по никакъв начин с жена като Валерия.

Класическите индивидуални срещи приключиха. Ето как ги подреждам:
1) 'Надежда каня те на среща' - номер 2
2) Йоана
3) Катя
4) Маги - номер 2
5) Надежда - номер 1
6) Памела
7) Маги - номер 1
8 ) Валерия
9) Теа
10) Барбара

Май това бяха. Ако съм пропуснал някоя среща, някой да ме поправи моля.
Цялостно погледнато слаби срещи този сезон. И причината не е в ергенът...
Все пак ще запомня обръщането на Надежда на поничката и Мич Бюканън в акция. 😎

Надежда и Маги са абсолютни фаворитки вече, от всичко видяно дотук. От двете определено предпочитам Надежда, но според мен и двете го работят, като едната е много по-добра от другата... Може би и заради това я харесвам повече. Наивния романтик в мен тайничко се надява да не е фалш и да им се получи. Визирам Надежда и Алек разбира се, защото наистина са много хубави един до друг. Особено на този коктейл в тази черна рокля, УАУ! Надежда буквално беше спираща дъха.
И въпреки това си предпочитам сините очи на Йо и хапливото и езиче. Хех, много хора се заблуждаваха, че Надя заради тефтерчето е ''дразнител'' номер 1, изкарващ най-лошото от опонента и, но всъщност това си е Йоана. И в този епизод го доказа за пореден път.
Днес надигра категорично Маги в словесната престрелка. Маги бе толкова заслепена от собственото си 'Аз' и пак да изпъкне, че даже в началото не се усети как сама влезе в капана. Усети се де ама късно. 😀

Маги в началото на сезона ми бе интересна и даже и симпатизирах. Само че много бързо съзрях яко преиграване от нейна страна. Съжалявам ако чете, но имам усет за тези неща и съм почти убеден, че е фалшива. Съжалявам наистина, мога и да бъркам разбира се. Лично мнение просто.

Още една безумна игра днес с предизвестен край. Беше ясно, че Надежда ще избере Йо и Надя дори и ако не бяха свършили нищо романтично. Чудят се вече какви глупости да измислят от продукцията...

После това с писмата бе поредния пошъл биг брадърски метод да ги скарат отново за 1234 път и да предизвикат скандал. Не се ли умориха вече? Този сезон имаше повече скандали и махленски прояви в сравнение с първите два накуп умножено по две. И още искат?! 😮
Най-много ми хареса 'писмото' на Надя, защото бе в рими и стоеше много добре. И не бе крайно язвителна. Топ!
За сметка на това Катето доста се поизложи с нейното 'обръщение'
Йоана и Маги сякаш бяха най-директни и откровени една спрямо друга. А Надежда и Валерия политкоректни.

И за финал, не знам дали сте забелязали, но Алек дали не се изплю след целувката с Маги при втората им диванче среща? Дано да не ми се е видяло добре. 🤢

# 1 023
Надя и Йоана имат претенции да са в роля на злодей. Личи си ясно по синхроните, че просто я закачат, за да я дразнят. Всичко се приема толкова буквално...

# 1 024
  • Бургас
Надежда бяга по тъча. Вероятно ни я презентират като най - приемливата опция. А на мен ми е глуповата. За хубавото е хубава, но нищо повече от това. Значи Магито умее за води разговор в пъти по - добре от Надежда.

Надя е тотал щета. Нито е красавица, нито нищо. Седя и се чудя какво ИТ е тази жена. Като знам как ни разнасят по обучения за софт скилс и колко народ се е извървял пред мен поради липса на такива умения и се чудя това девойче, с тотална липса на такива къде изобщо работи.

Йоаната няма какво да я мисля. Такова чудо не припарвам и на 5 метра. Нито е красива, нито умна, нито скъпи маратонки има. Баси!

Катето си го харесвам много, но в този кокошарник тя просто не се вижда и не може да се впише. То пази Боже да се впишеш я!

Валерия е за цвят и красота. И тя ми е хубавела, но е мъничка още на разсъждения и тая заспа Алеко грам не е за нея.

Нито една от момите няма какво да и се получава с Алек. Надежда и Маги нямат какво да правят при него. Личи си от километри.
Надя и Йоана трябва да се кръсти човек, ако ще живее с тях и 5 дни.
Катето има сходства с Алек, но химия 0.
Валерия ще умре от скука с Алек.
Остава Наум. Да му мисли той. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 08:07 от MeMyselfI

# 1 025
Ако Алеко беше успешен бизнесмен и т.н нямаше да дреме толкова време в предаване. Изобщо не разбирам защо се чудите по тази тема.
Той по - скоро е на майка си, пиленцето, с хипи настроения, палатките, целуването на всичко живо и т.н Ако имат семеен бизнес и в него не е супер ангажиран, защото нямаше да дреме по предавания.
Всяка златотърсачка с 10 гр. мозък и е ясно това. Не смятам, че някоя от момите в предаването е върза на милионерските истории.

Има два варианта, или е trustfund baby и са го оставили да прави квот иска, само го натискат за некое внуче примерно щот е "дърт ерген". JoyJoy Или наистина се очаква от него да върши много неща във фирмата, да поеме изцяло контрола след време, да са го натискали от малък да учи много, да има разни наставници. Щом е 5-ти в котилото едва ли е второто JoyJoy

# 1 026
  • Бургас
Nightwolf, ако бизнеса е на майка му и баща му, а не на някой от двамата и 5ти да е, го прави единствен с най - голям дял. Нали се писа, че той е единственото им общо дете.
Обаче няма сила, която да ме убеди, ме човек с бизнес, активна работа и задължения ще виси в кокошарника. Та първата ти теория ми е най - близка Simple Smile

# 1 027
  • тук и там
Някой да попита  в Инстаграм, че нямам-какъв ФДТ и пудра ползва Катето,моля. Нали обсъждаха пак вчера ,че всички са лъснали като намазани с олио,само тя е бетон с този грим. Ето нещо което ме интересува и би ми било полезно.

# 1 028
Nightwolf, ако бизнеса е на майка му и баща му, а не на някой от двамата и 5ти да е, го прави единствен с най - голям дял. Нали се писа, че той е единственото им общо дете.
Обаче няма сила, която да ме убеди, ме човек с бизнес, активна работа и задължения ще виси в кокошарника. Та първата ти теория ми е най - близка Simple Smile

Ужким имаше инфо само за 10-13 години, ако е само на толкова самата фирма, то най-вероятно принадлежи и на двамата родители съдейки на колко години е самият Алек сега. Ама по-добре звучи бащата да е назначил някой от по-големите. Тоя звучи мега прост, не знам какво интелигентно намират у Сашко някои хора тук. Седи и им слуша тъпотиите на жените и прави някакви калпави заключения на синхроните. И няма начин да няма право да отказва целувка. Той командва там, не те. Лигосва се и играе некви роли. Наистина не знам откъде са го изкопали. Неговите да му пилят за внуче звучи най-правдоподобно. Ако имат кеш резерв пари, имоти, тва онова, отипа да не го сложат в Ергенът. JoyJoy

# 1 029
  • Бургас
Си намерят ся една момичка, да им роди внуче. С добър ген, здрави зъби и красиво кат картинка.
Ако бъдещият татко вземе Надежда, горкото унуче, ако прилича на майка си Simple Smile
Даже Хер Флик (Йоана) изглежда по - добре от Надежда преди тунинга.

# 1 030
Това да дразниш някой целенасочено, да се опитваш да го унижаваш постоянно и да изпитваш удоволствие от това говори само за себе си кой какъв е. Не съм фен на Маги, на никоя не съм. Със сигурност Маги ги дразни все пак не се излъчва всичко, а и определено преиграва доста, но като не харесваш някого просто не си близък с него. Йоанна вижда нещо в Маги, което би искала да бъде, но то не се купува с пари.
Аз това отношение спрямо друго човешко същество, по този начин, гонене до дупка, с тези подхилквания и с тези подигравателни усмивки виждайки колко е неприятно на отсрещната страна - си го обяснявам само с злоба и завист. Не е нормално поведение. Като не харесваш някого не е нужно постоянно да го натякваш и да тормозиш човека вербално.
И както казва приказката гроздето е кисело защото е високо.

И нещо забавно от Инстаграм:

# 1 031
  • София
И за финал, не знам дали сте забелязали, но Алек дали не се изплю след целувката с Маги при втората им диванче среща? Дано да не ми се е видяло добре. 🤢

Да. Някой го написа снощи и погледнах - Надя беше отишла вече да ги прекъсне, Маги пак целуна Алек и след това той наистина го направи.

# 1 032
Хайде, хайде. Йоана само стои и й задава въпроси, в които има резон. Вие още малко ще цитирате Конвенцията за защита на правата на човека...
Според мен пък изобщо не й завиждат, по-младите момичета я виждат, като застаряваща мутреса.

# 1 033
  • Бургас
Хайде, хайде. Йоана само стои и й задава въпроси, в които има резон. Вие още малко ще цитирате Конвенцията за защита на правата на човека...
Според мен пък изобщо не й завиждат, по-младите момичета я виждат, като застаряваща мутреса.
И какъв резон има в “Можеш ли да готвиш?”, “Що казваш, че искаш на палатка?”, “Защо имаш гримове за Х лева, пък казваш, че не си златотърсачка?”.
Ми има бе. Ама не е дошла да ти каже, че си по - малко от нея, защото ти нямаш! И ако Маги беше парадирала, щяха да ни я покажат. Такъв сейр нямаше да скрият.
Все едно всичките са дрямали на палатки, барбекю са правили и орат нивите. Хайде, не!
Дори и да не и завиждат, не се общува така. Елементарно е!
В НК мутресите не са забранени. Аз например не приемам, че може да ме издържа мъж и не бих се хвалила с това, но пък никога няма да се обърна и да мачкам жена, която го е избрала. Но да речем имам мозък да разбера, че тя има право на избор и няма нужда от другарски съд!
Резон в подобни плиткоумни нападки няма. Няма и полза от тях. Освен да изпише веждите на Маги и да подчертае нивото си на тъпотия, Йоана друго не постигна.
Но за мен Йоана я “обработва” Надя.

# 1 034
  • София
Йоана и Надя определено навлязоха грубо в личното пространство на Магдалена, която пък отигра ситуацията много глупаво и им позволи да продължат да я разпитват.
И какво? Магдалена е “изобличена”, ама пред зрителите. Голяма работа. Все едно  победителката ще се избира с SMS-и накрая.

На снощния коктейл Магдалена и Йоана по едно време се надвикваха. Пейката, на която Алек води момичетата, не е толкова далече от диванчетата, не може да не ги е чул. Дори и да не е разбрал за какво говорят, поне е на ясно, че двете се разправят за нещо. Та и двете се изложиха еднакво пред него - ако е така.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 08:56 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт