🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 670
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 170
Йоана никога не ми е била симпатична, след последния епизод съвсем опротивя. Сега разбирам защо млада жена на 25 години изглежда като зряла дама на 40+, а като поведение го докарва на селска клюкарка и интригантка.
Да обсъждаш скъпите тоалети, скъпата козметика и възможностите някому е много ниска топка. Напълно разбирам, че със заплатата си на авиокелнер е почти невъзможно да си осигуриш приличен стандарт, може би затова се цели към дейтване с пилот (както стана ясно още в началото). И ако говорим за меркантилност, то със сигурност и самата тя е меркантилна.
Постоянното натякване, че Магдалена е на възраст, че няма дете, че е държанка силно отегчават. И ако не си дава сметка, че 36-годишната жена изглежда в пъти по-добре от нея - 25-годишната, то или чавка й е изпила мозъка, или радиационните нива са я съсухрили до безобразие.

Надя - желанието й е толкова силно, че чак става грозно в желанието си да му се мята, самите й дърварски жестове показват колко е смотана, но пък умела в реденето на интриги и изпитването на завист.

Приказките за палатка и разни хипарски изпълнения идват твърде много.
Маги никога не ми е била неприятна, харесвам поддържани жени, независимо дали с техни или чужди средства. Но не стои до хипаря добре, на нея й трябва улегнал мъж, така си я представям. Дано го открие след финала и е щастлива.
Надежда - въпреки цялото старание на това да смениш лицето си ми прилича на маймунка - мармозетка. И пак не ми се мачва с хипаря, видът й е зрял и и си личи.
Валерия - харесвам  я от ден 1, щура, неопитна, но това крие огромен чар. Ще порасне, дано поумнява с годините, задание проиграе шансовете, които ще получи.
Катето (ах, това Кате 🩷), моята любимка - съвършена е в очите ми, освен това изглежда с много благ характер. Визуално най-много я виждам до Алеко, защото са пълни противоположности. Но няма да е тя, ясно е.

Виктория прелита от ефир в ефир да търси трибуна и известност, но много скоро никой няма да я помни, защото с нищо не е интересна, а вече става и досадна.

# 1 171
Всички разбрахме какво има предвид Йоана. Ние го коментираме същото и тук. Идеята е, че в национален ефир е малко излагащо да ти проличава завистта за роклите и обувките на останалите. Не знам дали сте имали хора в обкръжението си, които да се втренчват във всяко лого по вас, но не е приятно. Имах една, която даже търсеше моделите, за да се увери дали са ми оригинални обувките. :DD

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 16:28 от savii_

# 1 172
Ех, защо никой не изгониха снощи?
Интересно днес дали ще си тръгне някой. И дали този мъж, който се появява в промото ще му налее акъл наистина ...

# 1 173
Йоана и Надя определено навлязоха грубо в личното пространство на Магдалена, която пък отигра ситуацията много глупаво и им позволи да продължат да я разпитват.

Трудно ми да съм напълно съгласна.
Магдалена(на която не симпатизирам) , заяви, няколко пъти, че не желае да говори с нея, не желае да и разяснява и обяснява отношения и разговори.
Всеки сравнително нормален човек би се спрял.
Всички видяхме, как продължи вечерта. Това беше или заложена задача, ,, на живот или смърт,, , от продукцията,  или поведение на болен, незавършен индивид.

# 1 174
Ето затова в арабския свят си има хареми Sweat Smile Smile Нанито ще е за фукане,Катето ще я ползва за спокойствие,Магито за полезни връзки във висшето общество,с Валерия ще задоволи мъжката си потребност да закриля и покровителства,с Надя ще си играйкат настолни игри,с Йоанна ще си похапва баклава и кадаиф и тя ще му разказва за медицинските си способности докато пият турско кафе.
На мен пък противно на всичко ми се струва, че реално най-сходни като разбирания и хобита са точно с Надя. Играят настолни игри (едни и същи), обичат екопътеки, разходки и карат ски. Надя има доста такива снимки в ИГ. Цялостно и стила, и визията й са по-така неглиже, ала разходка в парка. И двамата са нърд-чета, според мен биха си карали доста приятно заедно. Него едва ли особено го грее дали тя е змия с приятелките си - това са си нейни работи, мъжете не се вълнуват от такива неща. Доста по-интелигентна е от останалите в змиярника и няма да го излага пред хората както би станало с "президентската република". Реално е и доста по-уравновесена от масово ревящите и хлипащи алтернативи. В една друга ситуация и среда, ако се бяха срещнали, тези двамата сигурно щяха да си паснат. В сегашната ситуация химия 0.
С никоя от другите не го виждам. Най-вече с примадоните, които не могат да излязат без маркови дрехи без значение дали оригинали, или реплики.
Като цяло съм съгласна с всички аргументи, но според мен това, че биха си пасвали е само на теория, а не на практика. Както е писано 0% химия между тях. Е за мен може да не е 0, а да е между 3- 5% до 10 Grinning.
Според мен Алек си търси жена, от типа на Нани, с която може тайно да се фука пред приятелите му и да му завиждат за външния вид на приятелката му- перфектно тяло, гърди и промените по лицето не му пречат, защото визуално я правят по- хубава, все тренират, все са с прическа и изглеждат перфектно като са с грим. И вече, ако се разбират и като хора е бонус. Но предоплагам, че това е типичната мъжка фантазия, особено на млади мъже с амбиции. Искам да кажа, че според мен колкото и да би си паснал на теория с някоя като Надя, не мисля, че Алек ще избере такъв тип жена, с която интелектуално или съзнателно много си пасват. Не мисля, че е толкова пораснал, че да гледа толкова зад обвивката и смятам, че външният вид на жена му му е много важен и то точно този тип външен вид, където женат изглежда като от корица на списание. Но едва ли някога ще го каже публично.
Това мнение го писах и защото на момичетата им се показват всички жалки, гадни, неприятни черти на характерите и те постоянно се нападат коя за какво го искала Алек- за пари, за слава, за къмпинги Grinning, за да хванат последният влак, за не знам си какво... а той какво иска от тях, някой пита ли го и какво наистина ще им даде и какво наистина мисли за тях? Е да, той , ако вземе да каже, предаването отдавна да е свършило,но той не е показван в грозна ситуация съвсем умишлено, където да си покаже истинският характер и мислене, обаче жените се обвиняват коя е по- фейк, а той не е фейк грам.

# 1 175
Всички разбрахме какво има предвид Йоана. Ние го коментираме същото и тук. Идеята е, че в национален ефир е малко излагащо да ти проличава завистта за роклите и обувките на останалите. Не знам дали сте имали хора в обкръжението си, които да се втренчват във всяко лого по вас, но не е приятно. Имах една, която даже търсеше моделите, за да се увери дали са ми оригинални обувките. :DD

Има такива хора, да. И на мен са ми търсили етикетите по гърба (аз ги махам, защото съм с атопия и всякакви излишни добавки ми предизвикват дразнене и сърбеж).
Зная колко отвратително е да надничат в чантата ти, да гледат обувките ти, да душат парфюмът ти…, без да парадираш, защото е толкова глупаво и излишно.
Не съм почитател на Магдалена, но тя е от този тип жени, които и да сложат и най-евтината конфекция на тях ще стои като бутиков топ на Диор. Просто носи това излъчване, на луксозна жена. И това дразни, това вбесява обикновено.

# 1 176
  • Тайланд
Йоана и Надя определено навлязоха грубо в личното пространство на Магдалена, която пък отигра ситуацията много глупаво и им позволи да продължат да я разпитват.

Магдалена(на която не симпатизирам) , заяви, няколко пъти, че не желае да говори с нея, не желае да и разяснява и обяснява отношения и разговори.
Всички видяхме, как продължи вечерта. Това беше или заложена задача, ,, на живот или смърт,, , от продукцията,  или поведение на болен, незавършен индивид.
И двете сте прави - Магдалена на няколко пъти се опита да спре и игнорира, но Йоана използва тактиката на Капитонова от 1ви сезон и Елена от втори - питаш уж невинни въпросчета с цел да нацелиш слабо място и да изкараш от нерви опонентката. Маги "клъвна" няколко от кукичките. По принцип всички хора имат силен инстинкт да отговорят на зададен към тях въпрос, понякога трябва да се бориш със себе си, за да се въздържиш да отговориш. Много добре познат принцип в психологията.
Тактиката е ефективна и досадна. Но се обезврежда изключително лесно:
- Няма да ти отговоря на въпроса.
- Защо?
- И на този въпрос няма да ти отговоря.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 16:45 от TraumaTeam

# 1 177
Всички говорят как Маги и Йоана имали Balenciaga маратонки. А някой забеляза ли, че Надежда носеше кулие на Van Cleef модел Alhambra което струва ущасно много повече https://www.vancleefarpels.com/se/en/collections/jewelry/alhambr … ce-10-motifs.html Поне в няколко епизода се появи с него извън коктейлите. Слагам един лош скрийншот от нейния инстаграм

# 1 178
Това колие, както всичко друго, също има много имитации.

# 1 179
Чакала вместо да чете по групите в фб и в тик-ток да се информира оттук, много са назад с материала и задават тъпи въпроси.

# 1 180

Да, но и говори също колко е меркантилна и тя.

# 1 181
Йоана никога не ми е била симпатична, след последния епизод съвсем опротивя. Сега разбирам защо млада жена на 25 години изглежда като зряла дама на 40+, а като поведение го докарва на селска клюкарка и интригантка.
Да обсъждаш скъпите тоалети, скъпата козметика и възможностите някому е много ниска топка. Напълно разбирам, че със заплатата си на авиокелнер е почти невъзможно да си осигуриш приличен стандарт, може би затова се цели към дейтване с пилот (както стана ясно още в началото). И ако говорим за меркантилност, то със сигурност и самата тя е меркантилна.
Постоянното натякване, че Магдалена е на възраст, че няма дете, че е държанка силно отегчават. И ако не си дава сметка, че 36-годишната жена изглежда в пъти по-добре от нея - 25-годишната, то или чавка й е изпила мозъка, или радиационните нива са я съсухрили до безобразие.

Надя - желанието й е толкова силно, че чак става грозно в желанието си да му се мята, самите й дърварски жестове показват колко е смотана, но пък умела в реденето на интриги и изпитването на завист.

Приказките за палатка и разни хипарски изпълнения идват твърде много.
Маги никога не ми е била неприятна, харесвам поддържани жени, независимо дали с техни или чужди средства. Но не стои до хипаря добре, на нея й трябва улегнал мъж, така си я представям. Дано го открие след финала и е щастлива.
Надежда - въпреки цялото старание на това да смениш лицето си ми прилича на маймунка - мармозетка. И пак не ми се мачва с хипаря, видът й е зрял и и си личи.
Валерия - харесвам  я от ден 1, щура, неопитна, но това крие огромен чар. Ще порасне, дано поумнява с годините, задание проиграе шансовете, които ще получи.
Катето (ах, това Кате 🩷), моята любимка - съвършена е в очите ми, освен това изглежда с много благ характер. Визуално най-много я виждам до Алеко, защото са пълни противоположности. Но няма да е тя, ясно е.

Виктория прелита от ефир в ефир да търси трибуна и известност, но много скоро никой няма да я помни, защото с нищо не е интересна, а вече става и досадна.
Мислех да коментирам за това как изглежда Йоана, но ще пропусна. Това което ме дразни и напряга в нея е непрекъснатата нужда да човърка поредната си жертва. Банална става с това да изкарва на преден план това кой какви дрехи, обувки и козметика ползва. Не знам дали това е някакъв вид завист, обаче тя не спря.
Това за палатката и за нея се отнася. Не ми изглежда жена, която ще спи по палатки и ще ходи между храстите да си върши биологичните нужди. Какво толкова се чудят с Надя, че не е ходила на палатка. Аз също не съм, не е моето нещо.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 16:55 от Nikit1997

# 1 182
  • София
Скрит текст:

И двете сте прави - Магдалена на няколко пъти се опита да спре и игнорира, но Йоана използва тактиката на Капитонова от 1ви сезон и Елена от втори - питаш уж невинни въпросчета с цел да нацелиш слабо място и да изкараш от нерви опонентката. Маги "клъвна" няколко от кукичките. По принцип всички хора имат силен инстинкт да отговорят на зададен към тях въпрос, понякога трябва да се бориш със себе си, за да се въздържиш да отговориш. Много добре познат принцип в психологията.

Едно от хубавите неща, които се казват за Магдалена е, че е опитна и обиграна. Оказва се, че не е. Щом се връзва на толкова елементарна провокация и да не може да сложи на място една човъркаща Йоана - нищо не е научила за тия 36 години.

# 1 183

Или че й харесва моделът на колието.

# 1 184

Или че й харесва моделът на колието.

Също толкова зле като да носи фейк чанта или обувки. След като носиш явен фейк в ефир не говори много добре за теб или вкуса ти.

Общи условия

Активация на акаунт