🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 687
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 110
Любо - гаджето на певицата Анелия. Беше женен до преди нея, с две деца дори. Ако е правен татуса 2022г, просто Маги е дъно. Занимавала се е със семеен мъж, явно сериозно, щом чак си го е татуирала. Ужас.

# 1 111
Аз до колкото разбрах драмата е, че две дами имат еднакви обувки, обаче на една не ѝ пука, а другата иска да я изобличи като материалистка. И цялото търкане не е защото и двете имат чувства към един и същи мъж, а защото малоумни сценаристи са ги заплашили, че ако не дъвчат тая драма 6 часа, ще ги изгонят и двете от психоексперимента, следователно няма да получат повече екранно време.

АДСКИ ТОЧЕН КОМЕНТАР!

# 1 112
Любо - гаджето на певицата Анелия. Беше женен до преди нея, с две деца дори. Ако е правен татуса 2022г, просто Маги е дъно. Занимавала се е със семеен мъж, явно сериозно, щом чак си го е татуирала. Ужас.

Това ли е мъжа, с който са се "разминали"? Демек последния?

# 1 113
Любо кога се е развел?

Като времева линия единствено съм убедена, че с Анелия са се "застъпили".

ps. Даже за Анелия се пише април 2022, татусът на Маги да е направен макс няколко месеца след това. И още си й седи, не се е занимавала да го крие или маха с лазер. Лел.

# 1 114
  • Бургас
Е, не е бил семеен тогава. С Анелия е бил, а тя вече се е разбирала и с двете му деца от предишна връзка. Разделил се е по някое време с Анелия и после пак са се събрали. Клюкарските сайтове това твърдят.
Вършал си е следразводно човека.

# 1 115
Понеже нямам възможност да изчета всичко,ще съм благодарна,ако някой ми обобщи:
1. Къде е въпросният татус на Маги?
2. Алек наистина ли се е изплюл след целувка с нея??

# 1 116
  • somewhere over the rainbow
Пък и си признавам, че не  съм видяла Магда да отрича, че има такива продукти. Може да съм пропуснала, но не съм чула да казва “Аз нямам такива вещи”.
С това трябваше да започнеш.

# 1 117
Катето с какво се занимава?Студентка ли е?Какво учи?

Чудя се как може да ги хранят със замразени пици?Щях да припадна.Може ли да тъпчеш тези фини,нежни,спортни момичета с най-долнопробния замразен полуфабрикат.Всички напълняха,подпухнаха,мажат ги с грим да замажат торбичките,недоспиването.Много лоша продукция,евтина,долнопробна.
Браво на момичетата ,че успяват да издържат.
Да, а в епизода с караницата между Теа и Виктория, как само се нахвърлиха на замразения боклук...

# 1 118
  • Бургас
Пък и си признавам, че не  съм видяла Магда да отрича, че има такива продукти. Може да съм пропуснала, но не съм чула да казва “Аз нямам такива вещи”.
С това трябваше да започнеш.
Е, казвала ли е, че няма такива вещи?

# 1 119
Понеже нямам възможност да изчета всичко,ще съм благодарна,ако някой ми обобщи:
1. Къде е въпросният татус на Маги?
2. Алек наистина ли се е изплюл след целувка с нея??

1. На ребрата.
2. Да, но беше много деликатно и най-вероятно е от нещо, което е попаднало в устата му и го е подразнило. Случвало се е на всеки, не е от погнуса или нещо подобно.

# 1 120
Аз доколкото знам се е развел заради Анелия ( не от сайтове или клюки), сега са пак  разделени. При всички случаи ми се струва, че Маги е излизала с него докато е бил обвързан.

# 1 121
  • Plovdiv

Чудя се как може да ги хранят със замразени пици?Щях да припадна.Може ли да тъпчеш тези фини,нежни,спортни момичета с най-долнопробния замразен полуфабрикат.Всички напълняха,подпухнаха,мажат ги с грим да замажат торбичките,недоспиването.Много лоша продукция,евтина,долнопробна.
Браво на момичетата ,че успяват да издържат.
Да, а в епизода с караницата между Теа и Виктория, как само се нахвърлиха на замразения боклук...

искам някое от момичетата да сподели с какво ги хранят.Но ако са подписали договор едва ли ще посмеят.
Да ги тъпчат с най-долнопробна храна,отврат.

# 1 122

Абсолютно. И да ми говори как искала щастливо семейство е нелепо. Жена на 30 и кусур години, която се занимава с мъж, който се занима с още сумати жени, сама се обрича да е стара мома.

Валерия и тя е същата. Разбирам, че идва от разбито семейство, но с поведението си няма да привлече нещо по-различно от семейния модел, в който е израснала.

# 1 123

На срещата си с Алек беше казала, че е инженер и е завършила индустриален дизайн.

# 1 124
От снощи най-запомнящото се за мен бе към края на епизода.
На диванчето в градината хладното и студено поведение на Алек към Магда. Тя го усети.

Общи условия

Активация на акаунт