🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 716
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 095
Някой беше пуснал татуса на Маги за Любо. Предполагам е от страницата на тату студиото, вижда ли се кога е правен? Защото той беше семеен доста време преди да се хване с Анелия. Кога ли Маги е излизала с него се чудя. Или е била много млада още , или е излизала с женен мъж.

# 1 096

Лелеее, колко е различен от това, което виждаме в предаването. Голяма е свежарка - хареса ми Grinning
Значи е страшен потрес в предаването. Той се пропи, изглежда 10 години по дърт на ТВ екран.
Лигообмена вероятно е продуциран и той.
А в клипчетата е свежарка Simple Smile

Е как не - която го хване, сяда на пейката и започва да го натоварва с някакви лични драми, станали преди 100 години. Една не го пожали това момче. И след всяка драма бива обилно омазан с червило - от носа, до брадата. Тръгва първата и идва следващата. И така по 5 на вечер една след друга - като на поточна линия са. Кой не би се пропил на негово място.

# 1 097
Някой беше пуснал татуса на Маги за Любо. Предполагам е от страницата на тату студиото, вижда ли се кога е правен? Защото той беше семеен доста време преди да се хване с Анелия. Кога ли Маги е излизала с него се чудя. Или е била много млада още , или е излизала с женен мъж.
Сегашната теория е, че е направен лятото на 2022, преди това го няма на снимки.

Ох, ние я изядохме с парцалите, че си го е делила с Анелия, сега и съпруга се появи... 😀

# 1 098
Някой да попита  в Инстаграм, че нямам-какъв ФДТ и пудра ползва Катето,моля. Нали обсъждаха пак вчера ,че всички са лъснали като намазани с олио,само тя е бетон с този грим. Ето нещо което ме интересува и би ми било полезно.

Катеее, ако ни четеш, моля те да споделиш! Grinning

# 1 099
Ох, той Сашко ще се окаже като патката. От всичко може чат-пат. Пеенето определено е фалшиво, та чак кариера...не знам, не знам..
Ах, да, браво на Йоана, че е запомнила любимата песен на Алек: " на Пинк Флойд"- щот' нали тази група е известна само с едно парче. Глупави, семпли момичета. Кво беше: Tea or coffee? И май дотам.

# 1 100
Добър ден. Коментарите са в пъти по-малко от предходните седмици, дали заради почивните дни, дали заради слабият интерес не знам. За сметка на това пък  какви коментари..това със сигурност е най-силната тема от началото на този сезон. Благодаря на всички.

# 1 101
Ох, той Сашко ще се окаже като патката. От всичко може чат-пат. Пеенето определено е фалшиво, та чак кариера...не знам, не знам..
Ах, да, браво на Йоана, че е запомнила любимата песен на Алек: " на Пинк Флойд"- щот' нали тази група е известна само с едно парче. Глупави, семпли момичета. Кво беше: Tea or coffee? И май дотам.

По повода за чай/кафе, заслужава си да споменем и супер тъпата ситуация, в която Сашо сподели на Йоана, че майка му е медицинско лице със сериозна специалност и Йо-то в желанието си да изглежда по-умна и да му се хареса повече от колкото е, изцепи нещо от рода на "ооо ама то и ние имаме медицинско образование". Визирайки инструктажите им за първа помощ Grinning Мен чак ме хвана срам, а той как я изгледа и замълча човека...

# 1 102
  • Бургас
Fukla, и аз седях като гръмната. Майка му май кардиолог беше (не запомних точно) и Йоана разправя за първа помощ. Жено, учат медицина, с специализират, после учат още за специалност. Значи трябва да много зле, за да направиш изобщо връзка между двете.

# 1 103
А на Надето ухото не знам как не премръзна и не падна. На коктейли, в ежедневието все натикана тая коса за ухото, направооооо.. Поне един път да беше открила другото ухо ей така, за цвят. 😀 Дали наистина толкова много се харесва така, дали някаква несигурност има.

В моментът гледам епизода, тъкмо стигнах до частта където си четат писмата една на друга. Ами Йоана освен студена външно - излъчва и вътрешната си студенина.
Не ме интересува какво носи, ама “козметиката ти, обувките ти, колата ти, къщата ти”. 😀😀😀

# 1 104
Ако някой си прави труда да пита Екатерина за фдт, аз па ще питам Маги от къде си пазарува втора ръка 😂

# 1 105
  • Варна
Ако някой си прави труда да пита Екатерина за фдт, аз па ще питам Маги от къде си пазарува втора ръка 😂
Ааааа, хахахаха

# 1 106
  • Plovdiv
Катето с какво се занимава?Студентка ли е?Какво учи?

Чудя се как може да ги хранят със замразени пици?Щях да припадна.Може ли да тъпчеш тези фини,нежни,спортни момичета с най-долнопробния замразен полуфабрикат.Всички напълняха,подпухнаха,мажат ги с грим да замажат торбичките,недоспиването.Много лоша продукция,евтина,долнопробна.
Браво на момичетата ,че успяват да издържат.

# 1 107
Кой е тоя Любо?

# 1 108
  • Бургас

Чудя се как може да ги хранят със замразени пици?Щях да припадна.Може ли да тъпчеш тези фини,нежни,спортни момичета с най-долнопробния замразен полуфабрикат.Всички напълняха,подпухнаха,мажат ги с грим да замажат торбичките,недоспиването.Много лоша продукция,евтина,долнопробна.
Ами да си искат продукти и да си готвят.

# 1 109
  • Plovdiv

Ами да си искат продукти и да си готвят.

За кетъринг не са ли чували?Да бе ,ще ги карат да готвят.
Ще си направят сеира на техен гръб,ще им спестят от храната и после ще си гушнат тлъстите пачки.
Това да спестяваш от храна ми е най-тъпото нещо на света.

Общи условия

Активация на акаунт