🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 670
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Бургас
Ох, ма вЕрно ли не схващате тънкия момент? Проблемът на Йоана, а и на мен е, не че Магдалена има обувки Баленсиага и кремче Шанел, а това, че отрича по много смешен и инфантилен начин това. Демек ги нарича тъпи и слепи. Ако каже "Да, така е, обичам лукса, мразя всичко масово", няма да ги дразни и те ще спрат да се заяждат. И аз, като тъпа провинциалистка, няма да я оставя на мира тая вътре. Навън не вярвам някой да я хапе, хората си имат друг живот и не им дреме за някаква 37-годишна стара мома с визия на 47 и акъл на 7.
Защо пък ти дреме какви обувки имала Магда и защо ще я ровиш да ти казва дали обича лукса или не?

Защо се смята, че притежанието на скъпи неща, означава “мразя масовката”? Ми аз на лицето и главата си дрогерийна козметика не мажа. Ако имах средства и по - висок клас козметика щях да ползвам, но толкоз мога Simple Smile
И ако дойде някой да ми се репчи, че обичам еди кво си, грам няма да го отразя.

Пък и си признавам, че не  съм видяла Магда да отрича, че има такива продукти. Може да съм пропуснала, но не съм чула да казва “Аз нямам такива вещи”.

Иначе да, държи се тип “Прекрасна мома”, но това не е причина да и скачат като злобни лелички. Ми такава е и се вижда и без безумното крякане. В реалния живот никой няма да я хапе, защото е заобиколена от себеподобни.

# 1 081
Не разбирам как успява толкова умело да хвърля прах в очите на хората и да излиза тя жертвата.. всичко започна от писмата, където Йоана доста добре си беше подредила мислите, нямаше обиди и злоба, а чисто и просто си изказа мнението за Магда. Даже и комплименти имаше.

Йоана е доста пряма и директна, това качество е супер ценно, поне за мен.
Какви бяха комплиментите на Йо към Маги? Че е "обиграна жена с опит" ли? Grinning

Йоана не е точно пряма и директна в хубавия смисъл. Напротив, доста подмолно събира информация и оглежда - за кремове, за дрехи, дали можела да готви Маги. И след време с каквото й е удобно "атакува". Голяма част от директните неща, които казва на Маги, директно важат и за нея. Това е липса на каквото и да е съобразяване. Ти му казваш прямост, аз му казвам пресметливост, нахалство и отчаяние (защото тя мислеше, че може и да не получи роза).

# 1 082
Алек лично за мен щеше да бъде супер като ерген, ако беше запазил ентусиазма, който имаше в началото. Първите епизоди изглеждаше, като човек, който се наслаждава на всичко, което му се случва и че му е интересно да излезе извън комфортната си зона. Никой не иска да гледа отегчени и изморени хора на екран.

# 1 083
Магдалена дразни, просто защото това, което показва пред Алек не е истинско и няма нищо общо с това, което всички виждат от нея през останалото време. И изобщо не става въпрос дали има скъпи дрехи и обувки или не. Тази жена лъже от ден 1-ви Алек, защото манията й да спечели предаването е водеща. Не да спечели него, а да спечели предаването - има разлика. И Йоана е много права за това, че дори и тя да спечели, когато излязат навън, много бързо ще лъснат нещата и ще стане ясно колко е фалшива Маги - как се е нагаждала спрямо Алек и нищо от това, което е представяла пред него не е вярно. А Алек, добър или лош, над 100 пъти повтори в това предаване - и на всяка поотделно, и пред всички, че най-много мрази лъжата и фалша. А Маги му предлага точно това. Ами грозно е и нечестно. Не знам как изобщо очаква, че би могла да има хубава връзка с човек, мразещ лъжата, щом цялата основа за тази връзка е изградена върху един голям балон с въздуж, който рано или късно ще се спука.

# 1 084
Ох, ма вЕрно ли не схващате тънкия момент? Проблемът на Йоана, а и на мен е, не че Магдалена има обувки Баленсиага и кремче Шанел, а това, че отрича по много смешен и инфантилен начин това. Демек ги нарича тъпи и слепи. Ако каже "Да, така е, обичам лукса, мразя всичко масово", няма да ги дразни и те ще спрат да се заяждат. И аз, като тъпа провинциалистка, няма да я оставя на мира тая вътре. Навън не вярвам някой да я хапе, хората си имат друг живот и не им дреме за някаква 37-годишна стара мома с визия на 47 и акъл на 7.
Малко е странно как някой обижда на стара мома на 37, при положение че в тия неща с любовта и брака, няма гаранции. Не се знае обиждащите дали няма да се разведат, да се окаже, че мъжът им си има любовница от 20 години или дори дете от друга. Ако са в щастлив брак, не виждам откъде толкова злоба. Това доказва защо Маги не иска да каже за марковите си вещи.

# 1 085
  • Бургас
Тя и Нанито се нагажда, но не я закачат. На мен Магито и Нанито са ми абсолютно еднакви. Отношението им към Алеко също.

Имам такива познати и действително не разбирам начина им на живот. Но това не ги прави по - малко от мен, нито бих ги съдила за избора им. Пък какво остава да ги “изобличавам”. Те просто така виждат връзката си и мястото с в нея.

# 1 086
# 1 087
Аз съм съгласна за сезон 2 - най-скучен ми беше, гледах с превъртане. Имаше няколко интересни и направени гърли, изглеждаха обещаващи, обаче не можаха да сътворят нищо освен да мигат и набързо изчезнаха. Мижав ерген, мижави скандали - аха, да стане нещо и да се поовикат и веднага ги спираха в името на добрия тон - с малки изключения. Тази година си бяха взели поука и целият сезон е голям сеир, както му подобава на такова кокошкарско предаване.
 И двете финалистки даваха на късо, всяка по своя си начин. По-скоро се мъчех да разбера коя ме дразни повече. И Елена беше бозава псевдофилософка, от излиянията и добродетелта и направо свят да ти се завие. Всъшност сега се сещам, че и тя беше близо до годините на Маги и Надежда, пък на нея никой не и викаше лелка. А на моменти доста отчаяно го играеше хммм...За избранницата Валерия каквото и да кажа - няма смисъл, то се видя. Жената беше супер инфантилна и доста злобна. Уж била много добродетелна и прекрасен човек, защото събира кучета и котки, но види ли друг човек освирепяваше и идеше да го унищожи Grinning Типично. Едно, което ми хареса е, че в поведението и и това на ерГенчо видях потвърждение на много теории за човешката/мъжката психология. И ако наблюдаваш, можеше да научиш повече от тирадите на философката Елена. Реално бях доволна, че Валерия спечели, въпреки, че се съмнявам животът с нея да е много приятен.
А, забравих и скалъпения  скандал с "моделката" Пам и така модерния "боди шейминг"... И това беше много нескопосано и скучно.

# 1 088
Алек лично за мен щеше да бъде супер като ерген, ако беше запазил ентусиазма, който имаше в началото. Първите епизоди изглеждаше, като човек, който се наслаждава на всичко, което му се случва и че му е интересно да излезе извън комфортната си зона. Никой не иска да гледа отегчени и изморени хора на екран.

Няма как да го виним, че не си е запазил ентусиазма. Този сезон си беше негативен, от където и да го погледнеш, нищо че го гледаме и коментираме. Нищо любовно нямаше и все още няма. В момента просто се опитва да се държи докрай, колкото може.

# 1 089

Лелеее, колко е различен от това, което виждаме в предаването. Голяма е свежарка - хареса ми Grinning

# 1 090
С глас се смея. 😂😂😂

# 1 091
Аз до колкото разбрах драмата е, че две дами имат еднакви обувки, обаче на една не ѝ пука, а другата иска да я изобличи като материалистка. И цялото търкане не е защото и двете имат чувства към един и същи мъж, а защото малоумни сценаристи са ги заплашили, че ако не дъвчат тая драма 6 часа, ще ги изгонят и двете от психоексперимента, следователно няма да получат повече екранно време.

# 1 092
Аз пък не разбирам от кога това да имаш скъпи вещи изключва напълно възможността да ти харесват и по-скромните неща и преживявания? Каква е тази връзка, която масово гледам, че се прави? Имаш ли скъпи обувки и си чао, висиш само по моловете, нЕмаш качества, нямаш стойност извън обувките. Make it make sense. К’во значение има Магдалена дали има обувки за 100лв или за 3000€, примерно? Бива ли всичко да е само черно или само бяло? Много хора носят по-скромни дрехи за сметка на скъпа козметика и обратното. Не е сериозно, хора. И богатите хора ходят на къмпинг, палатка, сред природата. И не, не е нормално да нападаш някого само на база вещи. Просто Балканският манталитет в цялата си прелест. От къдЯ на къдЯ ще имаш скъпи неща?!

Двата робота Йоана и Надя като вземат да комуникират една с друга са ми всеее така пресилени, престорени, неловки, заучени и т.н. Няма толкова неловко “приятелство” и такава студена и без грам емоция комуникация, честно. 😀 Аз с повече любов комуникирам с котката 😀

# 1 093
  • Бургас

Лелеее, колко е различен от това, което виждаме в предаването. Голяма е свежарка - хареса ми Grinning
Значи е страшен потрес в предаването. Той се пропи, изглежда 10 години по - дърт на ТВ екран.
Лигообмена вероятно е продуциран и той.
А в клипчетата е свежарка Simple Smile

# 1 094

Надето не ми е красива, по - скоро типична, не грозна. Но това е въпрос на лично предпочитание.

Типична много значи на фона на гримове, импланти, ринопластики и кви други имаше в сезона. Изключително малко са нещо уау без особено грим, та типична си означава много. Впрочем ходете да видите силикона на Ивка бейбе ако си мислите, че на Нанито е зле JoyJoy
Надя е с ринопластика. Може и друго да пипано по лицето, но визията й не е естествена.

Общи условия

Активация на акаунт