🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 550
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 275
Е, да легне и да умре ли? Grinning Голяма работа, не е като и да е някаква изключително важна рецепта. Сефте я виждам с тоя патладжан. Grinning

# 1 276
Магдалена нищо не може да готви, но пък устата й непрекъснато работи, за да прикрива некадърността си, да отколонява вниманието от двете си леви ръце.

+1 на мнението ти. Добре, че Надежда е там да спаси вечерята им. Не мога да повярвам, че пък Магдалена чак толкова не може нищо да готви...

# 1 277
Магдалена може да не може да готви, но Надя и Йоана са просто ужасни! Не спряха да я гледат и да я коментират, много ме дразнят!

# 1 278
"Гледай, гледай" - на Надка само една забрадка и престилка и липсва, и е готова да
цопне в свекървенската тема. Хелга май не хареса Алековия приятел.

Не го хареса, щото той си падна по Надето. Изревнува.

# 1 279
Дано днес изхвърчи с шут в задника клюкарката Йоана. Ако вземе и дружката си, още по добре.

# 1 280
Маги добре държеше ножа и сармичките ѝ се получават – явно послъгва, че не може да готви.

# 1 281
Знам,че не сме в здравна тема,но да попитам дали Цикатридина помага за уртикария?Колкото повече дават Надя и Йоана,все повече се изприщвам.

# 1 282
  • Бургас
Харесва ми как Надежда бута Маги. И Магито слуша Simple Smile Екип са, въпреки ситуацията.

# 1 283
Тия двете вещици на десерта просто нямам думи за тях, на 25+ години такова безумно държание и то в ефир😳.
Също така ми омръзна ужасно много да се подиграват всички на жената( Маги), че не можела да готви. Ами и аз също точно като нея мога да сготвя две неща, наборки сме, семейна съм, с дете и какво🤣някак си влизам й в обувките тук и какво за Бога е това втелясване по това една жена да можела да готви и ако не може, какво🤔?

# 1 284
  • Тайланд
Знам,че не сме в здравна тема,но да попитам дали Цикатридина помага за уртикария?Колкото повече дават Надя и Йоана,все повече се изприщвам.
Разбирам те, след като изритаха Виктория ми минаха киселините!

# 1 285
  • София
Тия двете вещици на десерта просто нямам думи за тях, на 25+ години такова безумно държание и то в ефир😳.
Също така ми омръзна ужасно много да се подиграват всички на жената( Маги), че не можела да готви. Ами и аз също точно като нея мога да сготвя две неща, наборки сме, семейна съм, с дете и какво🤣някак си влизам й в обувките тук и какво за Бога е това втелясване по това една жена да можела да готви и ако не може, какво🤔?
Отивай в ъгъла да се срамуваш!
Аз ще отида в другия Grinning

# 1 286
  • София
Маги инфантилно разказва за кулинарните си способности все едно е на седем години и обяснява как помага на майка си.
И пак противоречие. Първо "Майка ми прави плънката, а аз ги завивам", после на синхрона: "Завила съм 2-3 сармички". Като я гледам, и толкова не е завила, ама карай.
Просто е като актриса - задава си образа като задача и се впуска да го изиграе. В този епизод е готвачка - готви много, меси, готви за приятели, всякакви по-домашни манджи. На въпроса какви примерно, отговорът е мусака. Не мога. Joy

# 1 287
Маги добре държеше ножа и сармичките ѝ се получават – явно послъгва, че не може да готви.
Мхм, тя и книга има тайно издадена - ''Готварска книга за къмпингари''.

# 1 288
Много ми харесва, ако Надежда е пъргава. Досега не ми изглеждаше такъв човек, ама щом казва.  Хич не харесвам бавни хора като Магдалена.

# 1 289
Мхм, тя и книга има тайно издадена - ''Готварска книга за къмпингари''.
С наричания.

Общи условия

Активация на акаунт