🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 698
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 290
Магдалена може да не може да готви, но Надя и Йоана са просто ужасни! Не спряха да я гледат и да я коментират, много ме дразнят!

То ние какво правим..същото...гледаме и коментираме JoyJoy

Оф, ш си налея една дУмашна...лимонаТа ве..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 291
Маги инфантилно разказва за кулинарните си способности все едно е на седем години и обяснява как помага на майка си.
И пак противоречие. Първо "Майка ми прави плънката, а аз ги завивам", после на синхрона: "Завила съм 2-3 сармички". Като я гледам, и толкова не е завила, ама карай.
Просто е като актриса - задава си образа като задача и се впуска да го изиграе. В този епизод е готвачка - готви много, меси, готви за приятели, всякакви по-домашни манджи. На въпроса какви примерно, отговорът е мусака. Не мога. Joy
Може да е чувала притчата, че мъжете обичали 69 и мусака.
Съгласна съм, че подменя маските си по-често ит бельото, но е по-малкото зло. Поне не подлага перисталтиката ми на хиперстимулация.

# 1 292
Всеки може да се научи да готви, но не всеки може да се стърпи да не яде, Надке…
Второто е доста по-трудно и си личи още повече дали го умееш или не, Надке…

# 1 293
  • Бургас
Надка и Хер Флик могат само да гледат леля Нани и леля Маги и да се учат.  Висш пилотаж от Нани и Маги.

Сега като се замисля никога не съм завивала лозови сарми. Зелеви сигурно пони тон, с 3 мъжки вкъщи, но лозови никога. Сигурно и аз ще гледам като теле, ако трябва да го правя за първи път.

# 1 294
Оставам с впечатлението, че почти всички не могат да готвят. Магдалена защо просто не каже, че не може?! Държи се като в детската градина...Мусака готвила, пък не знае, че патладжана се бели.

# 1 295
Къдравата мацка не е за Алек, според приятеля и мен.

# 1 296
На Маги гърдите й къде се намират?

# 1 297
Тия двете вещици на десерта просто нямам думи за тях, на 25+ години такова безумно държание и то в ефир😳.
Също така ми омръзна ужасно много да се подиграват всички на жената( Маги), че не можела да готви. Ами и аз също точно като нея мога да сготвя две неща, наборки сме, семейна съм, с дете и какво🤣някак си влизам й в обувките тук и какво за Бога е това втелясване по това една жена да можела да готви и ако не може, какво🤔?
Отивай в ъгъла да се срамуваш!
Аз ще отида в другия Grinning

Аз трябва да си направя сепуко! Веднага!
Омъжих се на 41 и до вчера не бях правила яйца на очи дори…
Гардеробът ми няма да го обсъждам, само насаме с Йоана и Камбата 😁.

# 1 298
А козметиката, къде се скатаваш?! Grin

# 1 299
  • Тайланд
Абе само аз ли забелязвам, че Алек гледа пиятеля си с по-жаден поглед, отколкото наточените мадами?

# 1 300
Летящата сервитьорка и другият злобил до нея май са отишли там не за Алекс, а за да гледат на другите в канчето и да плюят отрова наред. Права ще излезе Горджъса за черното тефтерче! Пепелянки на квадрат!

# 1 301
Йоана и Надя живеят от злоба. Как не спряха за 30 секунди?!

# 1 302
Ама как за толкова кратко време тоя приятел на Алеко успя да опознае Надежда и да разбере, че е достойна за него?! Eвала! Такъв ясновидец! Знае ли му някой адреЗа, че искам да го питам за едни числа от тотото...

# 1 303
Абе само аз ли забелязвам, че Алек гледа пиятеля си с по-жаден поглед, отколкото наточените мадами?

...и го гушка. Махни майтапа, не е гей човека, просто се разчувства, че му дойде приятелчето на гости и има с някой нормален да се поотпусне.

# 1 304
Силно одобрих автоиронията на Валерия.
Всеки може да се научи да готви, но не всеки може да се стърпи да не яде, Надке…
Второто е доста по-трудно и си личи още повече дали го умееш или не, Надке…
👍

Общи условия

Активация на акаунт