🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 981
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 320
Само Надя и Йоана злобеят. Другите си готвят и дори се забавляват. Само те двете повече гледат другите, от колкото собствения си десерт и в резултат почти се запалиха. Аз съм с 20 минути назад някъде.

# 1 321
  • София
Дадоха ли коментар на приятеля за Надя и Йоана?

# 1 322
Бест френда нищо не каза за свекървите!

# 1 323
Магдалена може ли да се държи толкова инфантилно.. Отвратително за 37 годишна, като някоя 15 годишна лигла. “Това е най-добрият му приятел, уауу”… 🤦🏻♀

# 1 324

Не, което означава, че е дал положителен коментар, а продукцията иска отрицателни образи.

# 1 325
  • София
Бест френда нищо не каза за свекървите!
Едва ли е спестил, просто са го изрязали, защото явно не им се връзва със сценария...

Не, което означава, че е дал положителен коментар, а продукцията иска отрицателни образи.
Възможно е, каза, че която и да избере, ще я приеме...

# 1 326
  • София
Пх, Магито кого заблуждава, че готви? Да нарежеш сирене за вино не е готвене, милата нож не може да държи :/

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 21:40 от Lucy_lu

# 1 327
  • тук и там
Ами ей за това не я харесват Магда-продължава да разправя как готвела,обичала да готви и се опитва да убеди и Алек,въпреки че ако не беше Надежда,щеше да направи сармички на върба в сряда..Патладжана бели ли се?Мда,голяма готвачка ..

# 1 328
Аз мисля, че щом всички момичета (и Алек) похвалиха десерта на Йоана и Надя значи, че момичетата са си готвили и тук там са хвърляли по някой коментар, но пак е играл монтажът и са все изкарвани негативните, лошите и завистливите

# 1 329
Знам,че не сме в здравна тема,но да попитам дали Цикатридина помага за уртикария?Колкото повече дават Надя и Йоана,все повече се изприщвам.
Разбирам те, след като изритаха Виктория ми минаха киселините!
Късметлия си ти!Ако имам и аз късмет и една от злобюлите си тръгне,ще ми се изприщи половината тяло.Все е нещо!

# 1 330
  • София
Магдалена, колкото и да фалшивее и да хамелионства около мъжете си явно, се търпи много повече от Надка и брата на Холанд. Тези момичета няма и една секунда да не зословят срещу някой. Това вярно ли го каза сериозно, че и рови из гардероба на Маги. Ако е наистина е голямо дъно това момиче.. Маги и Надежда вземат да станат голям кулинарен тандем. Май-те се справиха най-добре. Вал и Катето  толкова се бяха вглъбили в питките, че не и отразиха особено Алуековия другар, но си бяха естествени и с шеги и закачки се вършеха задълженията.
А само аз ли забелязвам, че Валерия след драмата с проникването, и за малко да беше обезрозена, някак стана по кротка.

# 1 331
Само Надя и Йоана злобеят. Другите си готвят и дори се забавляват. Само те двете повече гледат другите, от колкото собствения си десерт и в резултат почти се запалиха. Аз съм с 20 минути назад някъде.

Абсолютно! Страшно ме напрягат те двете, особено Йоанна. Тва момиче е толкова нещастно и жалко от вътре, че няма повече и на къде

# 1 332
  • София
Много уместно изказване на Надежда, омръзнало ѝ неговото лутане, да си избира вече! Joy И аз тъй смятам! Hands Plus1

# 1 333
Вече си мисля, че ще избере Надежда защото от няколко епизода си използа някакви прякорчета с нея което често го правят двойките, а с Маги например са им много по-повърхностни разговорите. Ясно стана и че Йоана и Надя са като бабите пред блока, а Маги лъже за всичко което я питат, за да се прави на скромно момиче за пред камерите. Но няма как всички да са добрички, че тогава ще стане много скучно. Играят си ролите хората, няма нужда да ги взимаме много на сериозно.

# 1 334
  • тук и там
Вие не разбрахте ли ,че такава е ролята на Йоана и Надя..Иначе няма да има скандали просто и ще гледаме само мляскане.То и сега е скучно де,ама Надка и Йоана със сигурност са побутвани да коментират Магда ..

Общи условия

Активация на акаунт