🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 968
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Аууу не са оцелили цвета на Надежда.

# 1 351
прическата на Магда - отмъщението на фризьора.
Йоана много хубава са я направили.

# 1 352
Тия фризьори само за Валерия ли бяха там? Магдалена е с ужасна прическа! Цвета на Надежда е като на бабите със "сребро за бели коси". Надя и ухото са си същите. Хелга е като за бал на Гестапо с бретонче на една страна. Катето си е хубава всякак.

# 1 353
Валя е топ с този кок. Йоана също са я разкрасили. На Нани ѝ прецакаха цвета

# 1 354
Аууу не са оцелила цвета на Надежда.

Да...много е кофти и й подчертава мургавината.

# 1 355
  • София
Валерия е много красива тази вечер. Изобщо не я харесвам, но няма как на черното да кажеш бяло. Направо изпъква между другите. Маги са я направили ужасно, а Надя си е все същата

# 1 356
  • тук и там
Магда и Надежда коафьорите хич не са ги докарали.На Надежда този цвят не и отива,на Магда тази прическа-също.

# 1 357
Магдалена не разбира колко се лъже-детето поставя на огромно изпитание дори и перфектните връзки, камо ли да ги сплоти 😁😁😁
М'да, бих и препоръчала да намали романтичните филми и булевардни романчета. 🤣
Магда и Надежда коафьорите хич не са ги докарали.Ма Надежда този цвят не и отива,на Магда тази прическа-също.
👍👍👍
Валерия е много красива тази вечер. Изобщо не я харесвам, но няма как на черното да кажеш бяло. Направо изпъква между другите. Маги са я направили ужасно, а Надя си е все същата
И тук съм съгласна, относно визия.

Аз съм положително настроена, спрямо Валерия. Подходяща среда, малко дисциплина и има шанс за растеж, според мен.

# 1 358
Голям смях е Наум без звук. То е клатене на глава, кокорене, вдигане вежди, ръкомахане. Grinning

# 1 359
Оставете прическите на жените, на Алек папийонката е топито Joy

# 1 360
  • Тайланд
На Надежда косата защо... лилавее?
И Маги като се залиже назад прилича на лоша рускиня от американски филм, много зле!
Само Валерия за първи път й оправиха косата да не изглежда рошава и къдрава като овца.
Кви са тия "стилисти"...

# 1 361
  • Бургас
Маги ако вземе да си върже косата на конска опашка, ще е по - добре. Потресаващ мат и прическа.
Надежда е с хубав цвят, но просто не е нейното.
Не разбирам как професионалист прави това!

# 1 362
Сега Надя сама пак ще го награби.

# 1 363
Оставете прическите на жените, на Алек папийонката е топито Joy
Джуфката на йоркито на съседите е същата.

# 1 364
Много грозен носът на Надя бе!

Общи условия

Активация на акаунт