🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 180
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 315
Аз също не разбирам кое е специалното на Маги и Надежда.

Татусът, октовмри 2022, знаете къде да гледате:

Не мисля, че Алек ще е във възторг. 🥱

# 316
Явно има някаква финансова Кота, гарнирана със самоувереност, арогантност, опитност и осъзната притегателност на такъв тип мъже като този Захаринов. То и Анелия след коко Динев не беше показвала друг мъж до себе си,а с този се скъса да качва снимки, на първите от които той беше видимо хладен и незаинтересован. В 100 интервюта разказва за него колко е влюбена.. Анелия! Та нашата никому не известна Магда ли няма да си напише името му на гърдата си..😆
Божее каква простотия с тия татуировки. И странното е че дразнят повече от на Валерия. При нея е " като ще е гарга...", а тия уж дискретно. Надежда има на задника. Представям си, лягаш си с някого и на корема му цял списък. Отврат. Магдалена тотално ми се срути с тая татуировка. За мен това показва, че е глупава.

# 317
Е, недейте така сега. Това, което се вижда загатнато  на нейните снимки може да е подписът на хирурга и (примерно) все пак

# 318
Януари 2023:

Интересно ми е кога е направен, защото засега на по-стари снимки не го виждам, да не излезе, че той е въртял и Анелия, и Маги едновременно...
Не съм на "ти" с българския ъъъъ хайлайф (😂), но това, което чета за този господин, не ми вдъхва доверие.
Алек ще изпидурка Маги в стил Мария, ако разбере. Тежко.

# 319
Януари 2023:

Интересно ми е кога е направен, защото засега на по-стари снимки не го виждам, да не излезе, че той е въртял и Анелия, и Маги едновременно...
Не съм на "ти" с българския ъъъъ хайлайф (😂), но това, което чета за този господин, не ми вдъхва доверие.

Ох, Магдалена, защооо? Защооо? И малкото ми симпатии към нея просто отлетяха. Вече със сигурност не й вярвам на великите чувства.

Някои от вас, сте страшни детективи, Heart за вас! Включвате се с големи пикантерии от време на време Grinning

# 320
Може би този е втория, с който са се разминали по пътя

# 321
Да, в момента се чувствам досущ като Алек на последния розобер:

Нещо рязко охладнях...

Колкото и да гледам, не мога да го видя на по-стари снимки, някой да пише, ако има инфо. Да не е това господинът, с който Маги се е разминала, а всъщност да е било някакво съревнование с Анелия и татусът й е бил опит да наклони везните? Абсолютно си измислям в момента, нямам представа какво е било, обаче за какво ще се появи този татус точно, когато медиите го свързват с друга жена, ох.

# 322
  • София
Ле-ле опасни сте, трябва да искате хонорар, защото утре жълтурите ще гърмят разкрития.

# 323
Лятото на 2021 го няма:
https://www.instagram.com/p/CRQoXHTDnm2/?utm_source=ig_web_copy_link

От лятото на 22 е. И от тогава въпреки прекрасната си фигура е винаги с цял бански,дори да е изрязан на корема, странично е прикрит.
С Анелия се взеха също в този период като в началото са имали събиране, разделяне.
Магдалена е качвала и снимки с Алекс Богданска 2021... Баджаначки освен приятелки.
Януари 2023:

# 324
Преди три години е приключила връзката им.

# 325
Мале, добри сте, добри сте, признавам ви! Grinning

Той ли е човекът, от когото е била зависима и е загубила себе си? По времевата логика.

# 326
По-скоро преди 2... Освен ако не се е опитвала да му е любовница паралелно на връзката му с Анелия и в отчаян опит да го маркира да се е татуирала.
Преди три години е приключила връзката им.

# 327
Мисля, че може би се вижда тук, лято 2022, освен ако не ми се привижда.

Не е чак толкова консервативна, лято 2023, вижда си се:

И на мен ми прилича вече на последен опит да го задържи до себе си.

# 328
Добре де, нали уж има начини да се премахват, макар и ненапълно, татуировки? Или поне да драснат някое цвете отгоре й.
Защо седи още с тази татуировка

# 329
Защото такива мъже обичат да имат няколко жени и не им пречи да ги финансират едновременно стига да им лъскат... егото
Та това може да е не татус а дебитна/кредитна карта и до ден днешен 😆
Добре де, нали уж има начини да се премахват, макар и ненапълно, татуировки? Или поне да драснат някое цвете отгоре й.
Защо седи още с тази татуировка

Общи условия

Активация на акаунт